vineri, 9 iulie 2021

OMENIREA IN PERICOL ? VINE PESTE OMENIRE ! DACA ACESTA ESTE MESAJUL,ATUNCI VINE PESTE OMENIRE !

                


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                         


                                          

                            9 Iulie 2021,ora 5,21 !


                         Dragii mei,


In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spunea ceva tare ingrijorator.Spunea ceva ca un anunt.

Citez: 

"Vine peste omenire!

           Daca ati spus ca este vorba de acest Mesaj,atunci ,vine peste omenire !"

Prieteni dragi, care este Mesajul anume sau ce va veni peste omenire la  modul cel mai concret,eu nu stiu a va spune. Dar,cu certitudine vom afla in timp,impreuna.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,ca sa nu-si intoarca fata Sa de la noi pacatosii,ci sa ne apere si sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni,Amin!

                               Cu dragoste,Maria.

23 de comentarii:

  1. Asteptati-va ca nu dureaza mult si vine uraciunea pustiirii..peste omenire...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vine valul 4,5,6 tulpina delta ,epsilon dar vine după încheierea sezonului estival ca să nu deranjeze turismul și incasarile din turism. Nu mergea șmecheria cu tulpina britanica,indiana si mesopotamiana asa ca s-a pornit pe alfabetul grec. Sa vezi circ cand se vor uni astea si va aparea primul infectat cu tulpina indiano-epsiloana-wuhanezo-britanica. Cica prin america circula tulpinile Donald Duck si Mickey Mouse .Vine,vine rezultatul șmenului covid,criza economica urmata de inevitabilul razboi pe care au crezut astia ca il vor evita prin facatura covid.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred că pe la mijlocul lunii octombrie vine uriaș necaz peste omenire,iar prin luna iunie anul viitor va putea începe al treilea război mondial! Sunt sigur că Rusia va ataca foarte curând România și numai Dumnezeu poate opri un mare măcel!🙏

      Ștergere
  3. Pricipalul mesaj e cu incalzirea Globala cu secete si incendii-azi a ars linga Salonta pe 8 mii mp un depozit de deseuri de plastic ce produc de obicei Dioxina si alte substante foarte toxice,cancerigene,dar pericol sint mai ales padurile si milioanele de oameni din zonele de coasta expuse cresterii nivelului oceanic dar si a fenomenelor extreme cicloane ,furtuni si tornade mai nou si des si in Europa-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. pamantul este o planeta vie-suntem expusi noi oamenii la multe probleme: ploi, vijelii, boli , cutremure ,razboi(din orgolii ,putere ,resurse si bani) diferite accidente dar sa spunem ca vine ceva peste omenire e de asteptat-oricum frica nu este de la DUMNEZEU-iar frica de DUMNEZEU trebuie interpretata ca fiind rusine pt fapte reprobabile care nu duc la mantuire=desavarsire spirituala

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria la câtă răutate este si spurcaciune in lume nu ne putem astepta la lucruri bune.
    L-am supărat rau pe Dumnezeu.
    Doamne Maicuta Domnului ai grija de noi,ne apara si ne ocrotește cu puterea,și mila ta cea mare.
    O zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca oamenii nu se potolesc si fac rau tuturor fiintelor, naturii inconjuratoare, inevitabil se va abate asupra acestei specii numite "om" mania lui Dumnezeu!
    Cum este posibil ca unii semeni sa culeaga tone de fructe de padure si sa se laude cu fapta lor ca au cules tot. N-au mai lasat nimic in urma. Fructe de padure care se strica si le arunca tot cu tonele pentru ca nu multi isi permit sa dea 5 lei pe 50 de grame, maxim 100 grame. Si in plus de ce sa nu lasi si ursilor in padure hrana??????? Inainte padurarii aruncau in padure mancare de la abatoare (ce ramanea). Acum se prefera sa se arunce in disperare mancarea decat sa fie data unor fiinte.
    Mai este si problema defrisarii padurilor - a habitatului natural al ursilor. Ursii unde sa se duca daca omul in turbarea dupa bani vrea sa construiasca in padure sau sa vanda peste hotare lemnul la preturi derizorii?????
    A pornit povestea ursilor si aceasta tevatura orchestrata din afara de "printisorul" fara suflet care a impuscat ursi din Romania fara autorizatie. Oricum, cu sau fara autorizatie, viata unei fiinte este importanta! Asa ca nu avea de ce sa vina in Romania sa impuste ursi sau alte animale!
    Prin atatea defrisari omul nu vede ca isi face si siesi rau? Au loc alunecari de teren, inundatii, cutremure, incalzire globala, poluare - toate acestea ducand la extinctia umana!
    Gonacii au fost folositi pentru a goni si directiona ursii la protest. Ursii nu ar fi aparut daca nu erau special goniti din padure!!!!!!!
    Se vrea uciderea ursilor pentru a manca "hamesitii" de oameni laba de urs. Tot "hamesitii" de oameni care au ajuns sa nu le mai ajunga imbuibarea care mai mult rau le face sa manance si rahat de la diverse specii exotice de animale, testicule si alte scarbusenii specifice speciei mizere care este capabila sa faca asa ceva - sa ucida. S-au intors oamenii in preistoric. Nici aceia nu faceau atatea atrocitati cate face omul contemporan. Dar chiar nu mai are frica omul din zilele noastre de Dumnezeu? Mania Divinitatii se va abate asupra celor care fac atata rau si asupra urmasilor urmasilor lor, chiar daca aceia nu vor avea vreo vina, dar asta este greaua "mostenire" pe care o lasa pretinsul om necivilizat al zilelor noastre.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mare dreptate aveti si un mare suflet. Scrieti acestea si pe FB ca sa pot da share, poate se mai desteapta si altii

      Ștergere
    2. Daca aveti Facebook am rugamintea mare daca puteti si doriti ca acest mesaj sa poate fi afisat si distribuit in cat mai multe locuri publice. Eu nu am Facebook. Poate asa ajunge la inimile impietrite ale celor care nu stiu si nu fac altceva decat sa ucida tot ce ii inconjoara.
      Sper sa apara si in presa scrisa si la TV cat mai multe mesaje de acest fel. Poate astfel salvam sufletelele nevinovate.
      Va multumesc! Dumnezeu sa va ajute!

      Ștergere
  7. Omul este "deranjat" de orice. Oamenii rai au omorat albinele pentru ca ii deranjau, au omorat specii care nu mai exista sau care acum sunt pe cale de disparitie. Fiecare specie isi avea rolul sau pe Pamant si nu degeaba le-a lasat Dumnezeu alaturi de oameni. Dar oamenii s-au crezut stapani si dumnezei si au lasat prapad in urma. Cand se vor imbolnavi din cauza poluarii, a defrisarilor masive sau cand vor muri din cauza inundatiilor, secetei, alunecarilor de teren sau cutremurelor provocate tot de ei insisi, sa nu se planga! Ei sunt vinovati - oamenii rai, nesabuiti, dornici de inavutire peste noapte, cu pretul vietii fiintelor care ii inconjoara! Tot din cauza omului care polueaza, ii vor muri urmasii din cauza intoxicarii hranei si a pamantului cu atatea chimicale. Oamenii rai sunt vinovati si nu se gandesc ca vor cadea in propria plasa intinsa de ei insisi. Dar atunci va fi prea tarziu si degeaba se vor căi pentru ca nu vor mai avea ce sa faca! In cazanul cu smoala vor arde si isi vor petrece vesnicia, isi vor scrasni dintii si nu vor mai avea ce sa faca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Vine sfârșitul lumii.E clar.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sfantul Parinte Gherontie Puiu de la Manastirea Caraiman din Busteni a trait timp de 10 ani alaturi de ursi si mancau impreuna din tomberoane, isi imparteau hrana, pe vremea comunistilor cand era prigonit de securitatea de la vremea respectiva. Parintele si ursii mancau IMPREUNA din tomberon, isi imparteau mancarea si nu mai era atacat de ursi!
    Atatia alti sfinti si parinti cu viata imbunatatita erau incalziti de animalele salbatice, hraniti de pasarile cerului sau de catre animale.
    Sfantul Francisc de Assissi tinea slujbe la care participau animalele fara sa se atace intre ele.
    Cei doi pui de om - Romulus si Remulus - au fost crescuti de o lupoaica, care a stiut sa fie mama pentru oameni. Omul ce este? Calau pentru animale? Nu se poate asa ceva! Omul se considera superior tuturor fiintelor, dar este cea mai rea creatura!
    Acum este un interes ascuns si se doreste sa fie omorati ursii. Cum a fost prigoana cainilor care erau prezentati precum niste zmei sau dragoni, asa se vrea acum cu bietii ursi.
    Atatea cazuri de oameni rataciti in padure si crescuti de animale, salvati de la moarte... iar oamenii nu au suflet cei care condamna animalele la moarte.
    Dar cei din Ardeal sau cei care au defrisat si care le-au luat de la gura fructele de padure, nu s-au gandit ca amaratele de animale nu vor mai avea unde sa se duca?
    La anumite hipermarket-uri prefera sa distruga hrana ramasa pentru a nu "strica" pretul pietei sau de ticalosi ce pot fi si o stropesc din belsug cu detergent, in loc sa fie dusa mancarea ramasa si de la magazine, si de la restaurante, in padure. Nici macar angajatilor care trudesc din greu pentru salariul minim pe economie precum sclavii cate 10-14 ore / zi, nici macar acelora nu li s-a dat voie sa ia o ciocolata expirata sau o bucata de telemea expirata, sa duca acasa copiilor. Li s-a dat ordin salariatilor de la anumite hipermarket-uri sa toarne detergent peste alimente!!! De ce au preferat sa arunce si in plus sa mai dea bani pe acel detergent pentru distrugerea alimentelor daca cineva murea de foame si vroia sa ia acasa, a cerut voie si nu i s-a permis! Asta este ticalosie si bogatul nu il crede pe flamandul sarac. Si nu e sarac ca vrea sau ca nu munceste, ci ca asa e in tara asta si in lumea asta mare si nedreapta...

    RăspundețiȘtergere
  10. Satana vine foarte curând...vine peste omenire...

    RăspundețiȘtergere
  11. Asta e politica mas oni lor care conduc planeta. Adica a neoamenilor. Nu le pasa de angajati. Ii considera sclavi. Niste gunoaie de fapt.

    RăspundețiȘtergere
  12. Am văzut și eu pui de urs crescut de om ,de mic.
    Un animal sălbatic tot sălbatic rămâne.
    Nu putem pune mai presus de cât viata unui om.
    Te judeca azi pentru un animal,caine,pisica,etc cu pușcărie iar pentru crimă furturi,și alte,
    Nu ?Unde ne îndreptăm?
    Animalele le iubim dar este bine sa stea in locul lor,nu urși pe străzi parcuri in ograda omului.
    Am văzut om mutilat de urs,rămas fără un ochi(ochiul stâng) cu carne cu tot,mușcat un altul si a scăpat într-o tufă de cantină nu ati vrea sa vedeți asemenea oameni cu asa traumatisme.
    Iubesc mult animalele si ele pe mine.
    Dacă înainte vreme îmi ieșea un șarpe in cale,era mort ei acum de 10 -12 ani nu.
    Nici nu mă mai sperie le zic dute.
    Un animal sălbatic rămâne sălbatic,pâna la urma sfarsesti in ghiarele lor.
    Cum vedeti acest lucru?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sfintii erau capabili sa traiasca alaturi de ursi. Nu zic ca oamenii sa traiasca alaturi de aniamele salbatice, ci sa le lase in paduri, in mediul lor natural. Sa nu le mai defriseze padurile, sa nu le mai ia hrana de la gura (fructele de padure) si sa le arunce padurarii mancare in padure. Ramane atata mancare zilnic de la restaurante, fast-food-uri si magazine, dar se prefera sa fie aruncata in loc sa fie data unor suflete.
      In plus, multi oameni si vanatori ii provoaca si se baga chiar in barlogul lor pentru a-i lua puii ursoaicei si a-i vinde la circ. Acel om a fost ranit care s-a bagat in barlogul ursului. Acum e de vina omul care a provocat.
      Acum cativa ani casunasera pe mistreti. Aia devenisera asa de agresivi. Erau niste interese acolo si au vanat ce au avut nevoie si vandut si imbogatit si s-au linistit.
      Acum a iesit scandalul ursilor dupa ce "printisorul" care a venit la noi in tara a fost descoperit ca a vanat ilegal, fara autorizatie si ce a zis el: "Aaa, vreti sa ziceti de mine ceva, presa m-a demascat, dar nu-i nimic! De nu va omor eu toata populatia de ursi ca sa pot sa vin sa vanez in Romanica unde e sat fara caini si e plina de tradatori si calici, incat voi putea vana si vinde ursii vostri fara probleme inducand in populatie frica si de ce nu exista!". Gonacii au gonit ursii inspre oameni cand au venit televiziunile, se auzeau impuscaturi, tocmai pentru a se spune ca vin ursii spre oameni.
      Nu va mai lasati manipulati!
      Acum nu trebuie nici sa va duceti sa va faceti poze cu animalele salbatice sau sa fie hranite din mana. La gradina zoologica din strainatate s-a intamplat sa ii fie retezata mana sau piciorul celui care s-a incumetat si s-a apropiat de cusca leilor, ursilor sau a altor animale salbatice, insa era pus anunt si s-a facut instructajul la intrare pentru ca oamenii sa nu se apropie de custi. Deci a fost vina celor care s-au apropiat prea mult si si-au asumat.
      Oamenii sunt de vina pentru situatia in care s-a ajuns!

      Ștergere
    2. Va recomand un film deosebit numit "Ursul", difuzat pe TVR2 despre bietii ursi care au fost atacati de oameni, insa un urs cand a avut o ocazie buna sa omoare un om, nu l-a omorat! Deci ursii si toate celelalte animale au suflet mare spre deosebire de oameni.
      James Oliver Curwood a spus la finalul filmului: "Cea mai mare fericire nu e sa ucizi, ci sa lasi sa traiasca!"

      Ștergere

  13. de la Dumnezeu
    public in.12 teme capitole din care unul Darea in vileag
    Si care se va intitula Avertisment .
    Ternen care nu ar trebui rastalmacit de preoti in Amenintare ...lucrul.acesta fiibd de fapt interzis in Ier.23.
    e de asteptat sa fie vb si de o Teofanue a Sa in Sion. Fiind vb si de ziua cintsrilor in Sion cu chenare.

    RăspundețiȘtergere

  14. de la Dumnezeu
    public in.12 teme capitole din care unul Darea in vileag
    Si care se va intitula Avertisment .
    Ternen care nu ar trebui rastalmacit de preoti in Amenintare ...lucrul.acesta fiibd de fapt interzis in Ier.23.
    e de asteptat sa fie vb si de o Teofanue a Sa in Sion. Fiind vb si de ziua cintsrilor in Sion cu chenare.

    RăspundețiȘtergere

  15. de la Dumnezeu
    public in.12 teme capitole din care unul Darea in vileag
    Si care se va intitula Avertisment .
    Ternen care nu ar trebui rastalmacit de preoti in Amenintare ...lucrul.acesta fiibd de fapt interzis in Ier.23.
    e de asteptat sa fie vb si de o Teofanue a Sa in Sion. Fiind vb si de ziua cintsrilor in Sion cu chenare.

    RăspundețiȘtergere