marți, 27 iulie 2021

MAMA !!! SCUMPA MEA MAMĂ ! AZI SE IMPLINESC 24 DE ANI DE CAND AI PLECAT INTR -O LUME MAI BUNĂ !

 


.

MAMA : MIHALCEA ELENA nascuta la 8 noiembrie 1939 ,decedata la 27 iulie 1997 .
Viata i-a fost curmata de un sofer beat care a intrat pe contrasens si apoi pe marginea carosabilului, unde a lovit in plin pe MAMA cu nepotica de 3 ani in brate si pe sora mea. Mama a murit pe loc,iar nepotica si sora mea au scapat cu circa 1 an spitalizare.
Betivanul ? A scapat ,deoarece avea relatii (rude)in POLITIE si in MINISTERUL SANATATII ,sotia lui fiind Medic si a sustinut ca ea a condus.Dar de fapt,sotul ei era soferul in acel moment, nu o spunem noi,adica familia, ci martorii oculari de la fața locului.
Acum,pot spune si eu ca ,i-am iertat dar nu pot uita răul pe care ni l-a facut.
TATA: Mihalcea Vasile ,nascut la 1 ianuarie 1934 ,decedat in aprilie 1998 .Cauza? Singuratatea si durerea din inima si din suflet,dupa pierderea jumatatii sufletului său.



Iubita mea MAMĂ !

Sarutmana Mama mea  scumpa si iubita ,acolo Sus in Ceruri,acolo unde esti tu Mama mea cea mult iubita si respectata de noi toti cei 9 copii ai tai, carora le-ai dat viata si i-ai crescut.
Desi au trecut 24 de ani de cand nu te-am mai vazut si nu te-am mai auzit,in inima mea si-n sufletul meu,simt aceeasi durere si acelasi dor ca acum 24 de ani.
In acesti ani MAMA mea iubita si TATAL meu iubit si bun,au trecut la Domnul 4 dintre copiii vostri si fratii nostri.Acum sunteti o familie si in Ceruri.
DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa va odihneasca sufletul in randul Dreptilor Săi si sa va veseleasca in Imparatia SA.
Nu am multe poze cu voi dragi Parinti,dar chipul vostru bland si drag,este in inima mea si-n sufletul meu.
Mama mea scumpa si buna,stiu ca nu e nimic intamplator,stiu ca acel sofer beat la volan care ti-a luat viata,a fost precum IUDA pentru Hristos Domnul.Asa trebuia sa se intample.
Vreau sa stii MAMA mea buna si iubita, ca-n fiecare clipa a vietii mele imi este dor de tine, te iubesc infinit si mi-i dor de glasul tau dulce si duios.
Mama mea scumpa si iubita,as dori sa spun tuturor celor care, au inca o MAMA,sa o iubeasca cu toata inima lor,sa o respecte si sa nu o lase sa simta singuratatea. Sa nu o lase sa verse lacrimi ,sa nu o supere cu nimic.
Cine are o MAMA,sa o pretuiasca,sa o iubeasca si sa o respecte! Cine nu are o MAMA,de s-ar putea,s-o cumpere prin iubire,prin dragoste si respect !
Dragilor,iubiti-va Parintii atat timp cat îi mai aveti,atat timp cât mai sunt in viata.Sa le faceti viata mai usoara, sa nu-i suparati cu nimic si sa le marturisiti iubirea si dorul vostru.
Sa nu va uitati Parintii care v-au dat viata,v-au crescut si iubit,si astazi sunteti oamenii care sunteti.
Sunati-i oricat de departe ati fi,oricat de ocupati ati fi,faceti-va timp si sunati-i,spuneti-le cât îi iubiti de mult si cât de tare va este dor de ei.
Acum sunati-i,nu mai intârziati,căci nu se stie ce poate aduce ceasul urmator.
Sarutamna Mama,sarutmana Tata!
Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Dumnezeu sa -i odihnească în pace pe părinții dumneavoastră.Aceleasi gânduri și lacrimi din partea copiilor ce nu mai avem părinți.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu sa i odihneasca pe mama Elena si pe Tatal Vasile, pe sotul Mihail si pe matusa Stefania! Dumneavoastra si familiei, sanatate, ajutor si mantuire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dumnezeu să-i odihnească în pace !

    RăspundețiȘtergere