marți, 27 iulie 2021

LUNA LUI CUPTOR, VA FI LUNA AUGUST !

 

.
27 Iulie 2021,ora 0,35 !

Dragii mei, 

In aceasta noapte in timp ce scrim aici pe Blog, aug glas care spune asa:
"Luna August, este luna lui cuptor!"
Dragilor ,suntem obisnuiti ca luna Iulie din fiecare an,sa fie luna lui Cuptor si nicidecum luna august.
Iata dragilor ca, vom asista la temperaturi foarte ridicate in luna august,temperaturi mai mari decat in luna Iulie.
Dragii mei, s-a schimbat clima, s-au schimbat oamenii, se schimba Polii, se schimba totul in oridine inversa de cum au fost facute de Dumnezeu.
Ce putem face?
Sa ne schimbam si noi,dar in bine !
Sa redevenim buni si milostivi,sa redevenim umani in primul rand, sa redevenim credinciosi cu adevarat,si nu numai la suprafata.
Aceasta trebuie sa facem,pentru ca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului sa nu-si intoarca Fața Sa ,de la noi pacatosii.
Cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Imi place culoarea de font. E vesela.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa este doamna Maria aveti dreptate
    Trebuie să avem credința adevărată.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  3. Urmeaza un val de aer cald saharian peste Romania cu zile de temperatura mare in Banat 38 grade la Timisoara unde vegetatia e deja arsa cu canicula mare ca si in sud.
    Deocamdata solul sta mai acceptabil si e verde in Transilvania si nordul Moldovei unde a mai plouat si in zona montana si deluroasa din jur care favorizeaza condensarea ploii fiind mai racoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Inca o explozie devastatoare im Germania!? Urmează o serie de explozii puternice inclusiv la noi chiar unele planificate_

    RăspundețiȘtergere
  5. https://m.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/virusuri-necunoscute-vechi-de-15-000-de-ani-au-fost-descoperite-vii-in-calota-glaciara-din-tibet-1609261
    Covid-19 tot de acolo. Se stie de el di 2011_

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. digi24 minte si cand respira; este o tampenie care vrea sa ascunda provenienta lui din laborator. Nu mai credeti toate aberatiile

      Ștergere
  6. In 2019 in octombrie Grupul bogatasilor lumii de la Davos Elvetia discutau cum sa eficentieze financiar o pandemie globala ce avea sa urmeze peste 2-3 luni ca intimplatoare?-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Au fost călduri si inainte vreme dar nu se făcea atâta tam,tam
    Arată într-o zi la noi cod galben de ploi și furtuni si nu a fost nici macar o picătură de ploaie.
    Prea mult se mediatizată pe aceasta temă.
    E vara e cald asta este vara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, nici la noi SB.nu ploua, tot zic ca va ploua, dar nici un strop. Sa fie wuhanis de vina?! 😄

      Ștergere
    2. Haideti ca nu au fost temperaturi si de 50 grade Celsius! Cand mai era padurea, mai tinea umbra, avea si ea rolul ei, nu era atata poluare deoarece erau absorbite radiatiile si caldura de copaci. Acum e diferit fata de ce era in trecut.

      Ștergere
  8. Doamna Masinca schimbarile climatice au si cauze astronomice,traectoria Pamintului in jurul Soarelui dupa o elipsa de 142 milioane km la minim si 152 mil km la maxim tinde inexplicabil a se aplatiza in sensul reducerii acestei diferente cu apropiere de forma cercului[aplatisare] fara a se sti cauza.
    De asemenea Pamintul capata o forma tot mai bombata la Ecuator ducind la modificarea variatiei inclinatiei axei de rotatie Pamintului data de Luna dar si de forma Pamintului care da dereglarea in ciclul anotimurilor care din 4 tind la doua anotimpuri peste care se suprapune si incalzirea globala generata de oameni.
    Concluzia ar fi ca totusi periodic apar schimbari climatice majore care merg de la glaciatiuni pina la topirea ghetarilor[sa nu uitam ca 70 procente din omenire locuiesc in zonele litoralului sau pe cimpiile jose cum ar fi la noi cea a Siretului de sud si a Baraganului de nord pina in zona Focsani-Rimnicu Sarat si chiar aproape de Buzau ,doar topirea ghetarului Groenlandei da crestere oceanica de 7 m],deci totul se schimba mai ales clima fapt observat si prin temperaturile medii anuale mari record de la an la an de 19 ani incoace carora le putem spune fara a gresi o Apocalipsa Climatica care prin topirea ghetarilor[mult mai repede decit se estimase] elibereaza si multi virusi noi cu care vietuitoarele,inclusiv oamenii, nu sint obijnuite .
    Biologii au constatat ca doar de citiva ultimi ani au disparut 75 la suta din gizele de pe Pamint,iar disparitia aceasta ca si cea curind prognozata a Albinelor] sa duca la disparitia de pe Pamint a fructelor si a multor plante de cultura care necesita polenizare si apoi la FOAMETE si razboaie pentru apa dulce si alimente
    Asta este Adevarata APOCALIPSA.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Incendii de vegetatie cauzate de caldura de 40 grade Celsius, la 30 km de Atena si in Turcia in Anatolia si linga statiunile mult vizitate de romani-craciun.

    RăspundețiȘtergere