joi, 22 iulie 2021

LAPOVITA SI UN SOARE PUTERNIC !

                                              20 Iulie 2021,ora 4,12 !


                               Dragii mei, 


In aceasta dimineata in zori,ma trezeste un glas care -mi spune asa:

               "Lapovita si un Soare puternic !

Clipa in care ,vad la Nord -Est cum ninge,era atat lapovita cat si ninsoare,sub un Cer pe care straluceste un Soare puternic.                                      

.
Dragii mei,din pacate,vom auzi de un astfel de eveniment chiar daca suntem in mijlocul verii.
Clima s-a schimbat radical,asa precum si oamenii s-au schimbat din bine in rău,sau din rău in mai rău.
Dumnezeu ne dă fiecaruia dupa faptele noastre si după Credința noastra.
Asadar,sa avem mare grijă cum ne trăim viața,căci ,asa vom fi rasplatiti atat in viața aceasta, cât mai ales in viața cea vesnică,dupa felul cum ne-am cheltuit fiecare clipă a vietii noastre.
Cu dragoste,Maria.


14 comentarii:

  1. Soarele e Dumnezeu. Frigul este minciuna credinciosilor care nu iubesc, dar cotcodacesc mult despre iubire. Cum multi ne-am prins ca ne mintiti, am purces la drum in directia soarelui, pe Calea Inimii.
    Puteti ramane in frigul inimilor reci, puteti veni cu noi, daca va tin aripile...daca veti mai fi primiti acolo. Pana nu reparati toata matricea energetica a Romaniei...in niciun caz!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si anul trecut a fost un episod de ninsoare pe Transfagarasan la 1 august.
    Anul acesta deschis mai tirziu tot din cauza zapezii si caderilor de pietre este foarte aglomerat de masini in partea de nord cu trafic in coloana iar in sud de ursii ce vin la sosea pentru mincare,altfel e frumos cu papadii proaspat inflorite si cu multe magazine artizanale si localuri pentru turisti romani si straini.
    Merita vazut cu multi Mos Martini pe drum si inca mai sint nameti de anul trecut cu apa potabila rece ca ghiata ,in plina canicula jos,sus este racoare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi am visat ca vorbeam cu cineva ca Dumnezeu va lua dreptii de partea Lui dupa care Pamantul va arde!Se va implini in cateva luni sau in maxim cativa ani ce a spus sfantul aspostol Petru,ca Pamantul cu tot ce e pe el va arde!Asadar sa ne pocaim de toate pacatele,sa ne sfintim vietile si sa-L marturisim inaintea oamenilor pe Domnul IIsus Hristos predicand Evanghelia Imparatiei Dreptatii Sale!Cele 10 Porunci Dumnezeiesti cu Sabatele Adevarate ale Sambetei ale Tatalui Ceresc Elohim,Iehova,Iah,Iahve,Adonai Dumnezeu si Fericirile Dumnezeiesti ale Fiului Sau Domnul Iisus Hristos ne stau inainte spre ascultare,implinire si indreptare!

    RăspundețiȘtergere
  4. A nins in Italia in Alpi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Oamenii de la munte nu au iesit in strada pentru a nu mai fi defrisate, chelite padurile. In schimb au iesit in strada ca a indraznit ursul sa vina sa cotrobaie prin gunoaie si pentru ca nu mai are casuta lui, nu mai are habitatul sau natural - PADUREA! Prin urmare, au venit apele si le-au luat si oamenilor casele. Acum sunt si ei precum bietii ursi - fara case!
    Poate acum in ceasul al 12-lea omul sa inteleaga cat rau face naturii, dar si lui insusi si sa se trezeasca din somnul nesimtirii care naste monstri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Dna Maria, de ce nu se vrea sa scapam de aceasta pandemie? Stiind ca in India este aceasta varianta de virus, de ce macar 1an, 2 ani nu se interzic calatoriile de vacanta? Cei care calatoresc in strainatate si in tara se infecteaza, ei aduc si transmit virusul. De dragul turismului riscam sa distrugem viata umana de pe Terra. Daca cei cu bani cred ca totul le e permis, de ce nu iau masuri guvernele tarilor? Se vrea prelungirea pandemiei la infinit? Oamenii sunt maj inconstienti. Nu inteleg riscurile, nu inteleg la ce isi expun copiii, parintii, bunicii. E incredibil ca nu se stopeaza pt o perioada excursiile, concediile prin alte parti. De ce si-au mai facut vile, piscine etc daca nu suporta sa stea in ele in concediu pana trece pandemia?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pentru ca nu exista pandemie ci plandemie ... nu a fost declarată pandemie niciodată ... plandemie da ... este planul lor diabolic a puterilor oculte și este foarte mult de spus la aceasta tema .... multe minciuni manipulare spălare de creiere și bani mulți la mijloc ..... big farma cel mai mare criminal și lista continua ... cât timp a fost campionatul de fotbal unde a fost virusul ? Ia întrebați-vă ... gândiți ca nu doare .... a fost in vacanța , sa culcat , hihi de ce nu era pe stadioane virusul ca lumea era claie peste grămada fără botnița fara distanțare , se pupau se luau in brațe , unde era virusul covidutul? Delta ? Epsilon ? Și tot alfabetul ? Of doamne mulți sunt credul dar nu văd adevarul ... câte miliarde erau in joc dacă nu se făcea campionatul .... ați văzut acum ? Cum sa încheiat campionatul gata a apărut delta hihi de ce nu a apărut in timpul campionatului ? Gândiți hai gândiți ca nu doare .... Dumnezeu știe și o sa scoată la suprafața toate minciunile și toate măgăriile .... cineva o sa plătească intr-o zi ... câta manipulare și minciuna .... oricum lumea sa trezit di o sa iasă in strada ... anul acesta este anul revoltelor și separarea bobului de neghina ... doamne ajuta ! Multă sănătate tututor ... multă iubire și credința in Dumnezeu .... Amin

      Ștergere
    2. Cand se inchideau magazinele devreme, acelasi numar de persoane trebuiau sa manance si isi faceau cumparaturile inghesuiti intr-un interval extrem de scurt. Care a fost urmarea si concluzia? Culmea! Ce sa vedeti?!? Au scazut infectarile atunci cand s-au inghesuit mai mult oamenii! Cand nu se inghesuiau, crestea alarmant rata infectatilor. Cand au inceput sa se inghesuie oamenii in intervalul scurt, infectarile au scazut, surprinzator. Deci ce virus fricos! Are anxietate si frica de multimi, de aglomeratie! Fuge vazand cu ochii cand e lume, nu ii place! :)))))) Chiar si acum cand lumea e in concedii in tara si strainatate, rata de infectare e mica. Va veni valul 4 cand lumea sta in case, iarna. Virusul asta are frica de aglomeratie, are agorafobie!

      Ștergere
    3. Bravo,d-na Laura! Un raspuns de nota 10! Cat au putut fi manipulati oamenii, cum mai cred tot ce spun cei de sus. Mai grav este ca,desi ei stiu ca noi stim adevarul,continua cu minciunile. Vaccinul,vai,va fi transportat ;a -80 grade dar,a rezistat in caldura gratarelor de mici.hihi, sa fie injectati in piata...

      Ștergere
    4. Laura, in capul tau fierb tot felul de conspratii, de ce nu le tii pentru tine in loc sa intoxici oamenii cu ele?

      Ștergere
  7. @Laura. Problema e ca s-a ajuns cu aberatiile prea departe. Sa obligi pe cineva sa se vaxxineze cu ceva experimental, despre care nu se stie ce va produce in organism peste 5-10 luni, 1-2-3-4 ani, e o cr--ma. Nu se stie nimic despre virus, dar ni se spune sa ne vaxx cu ceva facut pe fuga, in cateva luni. De ce nu a aparut pana acum vaxxin contra SIDA, hepatita C, herpes daca erau asa destepti? Acest virus e o combinatie de 2 virusuri. Deci cu atat mai mult.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sau si mai important: vaccinul anti-cancer, impotriva bolii secolului. Pentru boala nemiloasa a secolului de ce nu s-au straduit sa scoata vaccin? Pentru ca sunt mult mai multi oameni bolnavi in intreaga lume de boala secolului nemiloasa. Ar fi fost mai util un astfel de vaccin sau un tratament eficient 100%.

      Ștergere
  8. Strat de gheață consistent după o rupere de nori, pe Platoul Bucegi, la sfârșit de iulie 2021.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest mesaj s-a implinit acum 4 zile in 28 sau 29 iulie in plina vara platoul Bucegi hibernal s-a acoperit cu gheata alba,sint poze si filme in mas-media doamna Maria.-craciun.

    RăspundețiȘtergere