duminică, 18 iulie 2021

INUNDATII CATASTROFALE SI MULTI URSI BRUNI CARE , INOTAU IN APELE MARI SI -NVOLBURATE!

                                        16 Iulie 2021,ora 4,38 !


                               Dragii mei,


Scriam in urma cu o saptamana ,un articol cu titlul :"Fugiti din calea torentilor !"

Si iata dragilor ca astazi scriu un alt articol,tot despre Inundatii ,dar Inundatii catastrofale!

.
Vedeam cat cuprindeam cu ochii,numai ape involburate,ape tulburi,ape care cuprinsesera in mijlocul lor,casele pana la acoperis,masinile pluteau,copacii erau sub ape,si ce este mai infricosator,vedeam multi Ursi maro,Ursi care, inotau in apele mari si involburate si intrau in casele oamenilor ca la ei in barlog.
Dragilor, asa precum stau pestii in apa, tot la fel vedeam foarte  multi ursi inotand in ape.
.
Aud un glas care spune asa:
 "Ursul meu,ursul meu !
Iar un alt glas, ii raspunde:
Doamne fereste !"
.
Clipa in care,vad foarte multi Ursi care cautau sa intre in apele involburate,de parca ar fi fugit de pericole iminente .
Dragii mei, din pacate,vom auzi de o astfel de situatie extrema. Eu am dorit ca sa scriu ca este o situatie ingrijoratoare,dar un glas ce venea de peste tot,imi porunceste ca sa scriu ca va fi :
"O situatie extrema!"
Si ca intotdeauna,eu ma supun glasului poruncitor,glas ce vine numai de la Duhul Cel Prea Sfant.
Prieteni dragi, ramane de vazut ce anume se va intampla,unde si cand sau din ce motive se va intampla acest dezastru extrem.
     Cu dragoste,Maria.






15 comentarii:

  1. Cutremurul cel mare va fi la o sărbătoare foarte mare legata de Iisus Hristos,de Paste săi de Crăciun adică.Asa a zis Ioan Istrate
    Asa că nu îl mai așteptați degeaba zilele astea ,va fi într-o sambata spre duminica cică pe la orele 3-5 și înainte va fi un cutremur mare în Turcia.E posibil sa fie ceata multa în ziua premergătoare sau dimineața aceea.Totusi Ioan Istrate a murit și cutremurul nu aao venit,el l-a prevăzut de prin 2000.Sper sa nu vina până în 2040,după cum zice Marmureanu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate evenimentele Apocalipsei se vor întâmpla pe tot Pământul până în 2028 când are loc A Doua Venire a Domnului Iisus Hristos să judece viii și morții!

      Ștergere
    2. Va fi cand va vrea Dumnezeu!

      Ștergere
    3. Valentin bine ar fi sa ai dreptate, dar imi e frica ca ne mai chinuie dracii p-aici.

      Ștergere
  2. In Europa multi ursi bruni sint numai in Romania,azi in amonte dar si in aval de lacul Vidraru de pe Arges la drum erau vreo 10 ursi bruni la cerseala de la soferi in timp ce politia incerca sa-i alunge cu ultrasunete,erau si unii turisti vulnerabili pe biciclete,motociclete si chiar pe jos in timp ce pe telefoane erau alerta de Pericolul ursilor care de altfel erau pasnici de la citeva luni la cei de un an pina la cei mri de peste 3 ani si 140 kg .o adevarata gradina zoologica libera in natura.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca s-au taiat padurile si s-au construit in paduricile ramase cabane, ursii si toate animalele padurii unde vreti sa se stea? Fructele de padure le-au fost luate de la gura ursilor si mancare nu li se arunca in padure si atunci e normal sa mearga sa caute si sa-si faca barlog in casa oamenilor daca oamenii nu i-au lasat linistiti acolo unde le era locul: in padure.

      Ștergere
    2. Sa fie interzis circul cu animale. De ce sa fie luati puii de urs sau de la alte animale si sa fie crescute de oameni pentru profit?
      Stiu si eu cazuri cand s-au dus chiar in barlogul sau vizuina unor animale si vanatorii sau cei de la circ au facut rost de animale gratis. De ce sa nu fie lasate animalele in inima padurii? Sa le fie aruncata mancare de la restaurante ca raman sute de tone zilnic la ce consumerism este, iar padurarii daca le vor duce mancarea in inima padurii - cat a mai ramas din ea (si daca a mai ramas), nu va mai fi vreo problema inventata si creata de minti diabolice si suflete inferioare care nu stiu altceva decat sa ucida pe lumea asta tot ce ii inconjoara!!!!!!

      Ștergere
  3. Iată de ce:
    https://flux24.ro/nasa-anunta-inundatii-catastrofale-datorita-miscarilor-orbitale-ale-lunii/

    RăspundețiȘtergere
  4. Ploi torentiale vor venii ca de obicei de Sfintul Ilie,peste doua zile.
    Apropo unde esti urmasule de Dac Ilie Serb? Te-ai dat disparut-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. ONU avertizeaza ca din 2030 schimbarile climatice vor fi ireversibile,pe de alta parte NASA si ea avertizeaza ca ciclul lunar de 18 ani cu modificarea orbitei lunare combinata cu cresterea nivelului oceanic vor da din 2030 maree mari care vor fi un pericol pentru coastele oceanice nepregatite cu exceptia Alaskai care e in proces natural de lunga perioada de ridicare.
    Primarul Buzaului a inaugurat in parcurile orasului doua noi fintini arteziene pentru a compensa incalzirea locala medie anuala de 1,5 grade constatata Doar in ultimii zece ani efect al incalziri globale mai accentuate in zona continentala sud-est europeana-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.
    Sa ne apere de pericolele care vin asupra noastră.
    O zi binecuvântată tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Au murit cei doi arsi de la rafinaria Midia Navodari,cititorii mercenari platiti se cearta cu noi pe politica in loc sa ia masuri ei ne dau lectii de sexo-marxism si ... si freaca ridichea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne, ferește! Zici că vine sfârșitul lumii!

    RăspundețiȘtergere
  9. James Oliver Curwood spune la finalul filmului "Ursul": "Cea mai mare fericire nu e sa ucizi, ci sa lasi sa traiasca!"

    RăspundețiȘtergere