joi, 8 iulie 2021

FOAMETE SI MIERE PESTE OMENIRE !

                         


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                                                                         


                              7 IULIE 2021,ora 6,19 !


                              Dragii mei, 


Tot in aceasta dimineata ,aud un glas care spune ceva tare trist,tare ingrijorator,

Glasul spunea asa:

                 "Si la noi e frig,si prin padure e frig.

               Peste noi ,o sa vina foamete si miere!"

Dupa care,convorbirea se termina.

Dragii mei, iata ce ne asteapta intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat.Asa cum va dori DOMNUL si DUMNEZEUL nostru,pentru noi Fiii Sai!

Eu am mai scris cu voia si cu puterea Duhului Sfant, despre foamete si miere de albine.

Acest articol,vine ca o confirmare la cele scrise mai dinainte cu  mult timp in urma.

Sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, ca sa ne ocroteasca cu mila si cu iubirea Sa de oameni si sa nu ne paraseasca nicicand.

                                  Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Seceta si Foametea din Mauritania unde oamenii maninca noroi cu frunze de palmier se intinde in Nordul Africii in jurul Saharei din cauza incalzirii globale si schimarilor climatice .
    Si in vestul Americii ,California si Canada unde in zona nordica Vancuver au fost aproape 50 de grade din cauza curentuli oceanic El Ninio si La Ninia din Pacific
    Temperaturi mari si la Moscova si in Siberia dar si la Polul Nord unde se topeste gheata din Artica-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu este vorba de încălzirea globala jocul cu vremea se face cu ajutorul aparatelor HAARP de mulți ani. Sunt pregătiți pt depopularea 95%. Încep cu romanii doar ca ai noștri dorm, nu conștientizează nimeni cât este de grava situația. Vorbim la pereti

      Ștergere
    2. Daca oamenii nu se potolesc si fac rau tuturor fiintelor, naturii inconjuratoare, inevitabil se va abate asupra acestei specii numite "om" mania lui Dumnezeu!
      Cum este posibil ca unii semeni sa culeaga tone de fructe de padure si sa se laude cu fapta lor ca au cules tot. N-au mai lasat nimic in urma. Fructe de padure care se strica si le arunca tot cu tonele pentru ca nu multi isi permit sa dea 5 lei pe 50 de grame, maxim 100 grame. Si in plus de ce sa nu lasi si ursilor in padure hrana??????? Inainte padurarii aruncau in padure mancare de la abatoare (ce ramanea). Acum se prefera sa se arunce in disperare mancarea decat sa fie data unor fiinte.
      Mai este si problema defrisarii padurilor - a habitatului natural al ursilor. Ursii unde sa se duca daca omul in turbarea dupa bani vrea sa construiasca in padure sau sa vanda peste hotare lemnul la preturi derizorii?????
      A pornit povestea ursilor si aceasta tevatura orchestrata din afara de "printisorul" fara suflet care a impuscat ursi din Romania fara autorizatie. Oricum, cu sau fara autorizatie, viata unei fiinte este importanta! Asa ca nu avea de ce sa vina in Romania sa impuste ursi sau alte animale!
      Prin atatea defrisari omul nu vede ca isi face si siesi rau? Au loc alunecari de teren, inundatii, cutremure, incalzire globala, poluare - toate acestea ducand la extinctia umana!
      Gonacii au fost folositi pentru a goni si directiona ursii la protest. Ursii nu ar fi aparut daca nu erau special goniti din padure!!!!!!!
      Se vrea uciderea ursilor pentru a manca "hamesitii" de oameni laba de urs. Tot "hamesitii" de oameni care au ajuns sa nu le mai ajunga imbuibarea care mai mult rau le face sa manance si rahat de la diverse specii exotice de animale, testicule si alte scarbusenii specifice speciei mizere care este capabila sa faca asa ceva - sa ucida. S-au intors oamenii in preistoric. Nici aceia nu faceau atatea atrocitati cate face omul contemporan. Dar chiar nu mai are frica omul din zilele noastre de Dumnezeu? Mania Divinitatii se va abate asupra celor care fac atata rau si asupra urmasilor urmasilor lor, chiar daca aceia nu vor avea vreo vina, dar asta este greaua "mostenire" pe care o lasa pretinsul om necivilizat al zilelor noastre!!!!!!!

      Ștergere
    3. Unde mai punem ca un individ s-a bagat chiar in barlogul ursului, in gura ursului, pentru a-i lua puiul si a-l vinde la circ si pentru a scoate bani grei de pe urma animalelor. Deci cine este de vina? Ursoaica-mama care si-a aparat puiul sau hapsanul avid dupa bani care s-a bagat chiar el in barlog si a provocat? Pe urma se plangea ca a fost scalpat. Pai ce vroia? Sa fie mangaiat si aplaudat de urs? Lui daca ii erau rapiti copiii tot asa ar fi procedat. Sau pentru 1 leu sau maxim 1 euro era in stare sa-si vanda copiii? Pentru ca asa sunt unii. Au fost in stare sa-si dea copiii pe gratis doar ca sa nu mai aiba o gura sau mai multe in plus de hranit. La animale nu veti vedea asa ceva - sa-si dea puii! Animalele sunt cu mult mai demne decat aceasta specie necivilizata numita om. Multi oameni nu au suflet si distrug tot pe pamant. Daca nu au mila de un animal, cum credeti ca vor avea mila de alti oameni?
      Ce le fac oamenii ursilor acum, vor trece si le vor face oamenilor, chiar si pentru o bucata de paine sa nu le fie luata de la gura! Josnici oamenii care fac asa ceva. Nu merita mila lui Dumnezeu!

      Ștergere
  2. Dacă tot ati spus de acest mesaj doamna Maria chiar vreau sa va zic lucru adevarat.
    Am un tei in fata casei si pana anul acesta nu puteai să iei o floare din cauza multor albinute,anul acesta de si am avut zile călduroase si frumoase albine f,f,puține va spun cu toată sinceritatea f,f, puține.
    Cine stie ce ne mai așteaptă,dar vorba dv.credinta si răbdare.
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Când vor dispare albinele dispare și omenirea. Savanții spun asta nu eu

      Ștergere
    2. Omul este "deranjat" de orice. Au omorat albinele pentru ca il deranjau, au omorat specii care nu mai exista sau care acum sunt pe cale de disparitie. Fiecare specie isi avea rolul sau pe Pamant si nu degeaba le-a lasat Dumnezeu alaturi de oameni. Dar oamenii s-au crezut stapani si dumnezei si au lasat prapad in urma. Cand se vor imbolnavi din cauza poluarii, a defrisarilor masive sau cand vor muri din cauza inundatiilor, secetei, alunecarilor de teren sau cutremurelor provocate tot de ei insisi, sa nu se planga! Ei sunt vinovati - oamenii rai, nesabuiti, dornici de inavutire peste noapte, cu pretul vietii fiintelor care ii inconjoara! Tot din cauza omului care polueaza, ii vor muri urmasii din cauza intoxicarii hranei si a pamantului cu atatea chimicale. Oamenii rai sunt vinovati si nu se gandesc ca vor cadea in propria plasa intinsa de ei insisi. Dar atunci va fi prea tarziu si degeaba se vor căi pentru ca nu vor mai avea ce sa faca! In cazanul cu smoala vor arde si isi vor petrece vesnicia, isi vor scrasni dintii si nu vor mai avea ce sa faca!

      Ștergere
  3. Parintele Gherontie Puiu de la Manastirea Caraiman din Busteni a trait timp de 10 ani alaturi de ursi si mancau impreuna din tomberoane, isi imparteau hrana, pe vremea comunistilor cand era prigonit de securitatea de la vremea respectiva. Parintele si ursii mancau IMPREUNA din tomberon, isi imparteau mancarea si nu mai era atacat de ursi!
    Atatia alti sfinti si parinti cu viata imbunatatita erau incalziti de animalele salbatice, hraniti de pasarile cerului sau de catre animale.
    Sfantul Francisc de Assissi tinea slujbe la care participau animalele fara sa se atace intre ele.
    Cei doi pui de om - Romulus si Remulus - au fost crescuti de o lupoaica, care a stiut sa fie mama pentru oameni. Omul ce este? Calau pentru animale? Nu se poate asa ceva! Omul se considera superior tuturor fiintelor, dar este cea mai rea creatura!
    Acum este un interes ascuns si se doreste sa fie omorati ursii. Cum a fost prigoana cainilor care erau prezentati precum niste zmei sau dragoni, asa se vrea acum cu bietii ursi.
    Atatea cazuri de oameni rataciti in padure si crescuti de animale, salvati de la moarte... iar oamenii nu au suflet cei care condamna animalele la moarte.
    Dar cei din Ardeal sau cei care au defrisat si care le-au luat de la gura fructele de padure, nu s-au gandit ca amaratele de animale nu vor mai avea unde sa se duca?
    La anumite hipermarket-uri prefera sa distruga hrana ramasa pentru a nu "strica" pretul pietei sau de ticalosi ce pot fi si o stropesc din belsug cu detergent, in loc sa fie dusa mancarea ramasa si de la magazine, si de la restaurante, in padure. Nici macar angajatilor care trudesc din greu pentru salariul minim pe economie precum sclavii cate 10-14 ore / zi, nici macar acelora nu li s-a dat voie sa ia o ciocolata expirata sau o bucata de telemea expirata, sa duca acasa copiilor. Li s-a dat ordin salariatilor de la anumite hipermarket-uri sa toarne detergent peste alimente!!! De ce au preferat sa arunce si in plus sa mai dea bani pe acel detergent pentru distrugerea alimentelor daca cineva murea de foame si vroia sa ia acasa, a cerut voie si nu i s-a permis! Asta este ticalosie si bogatul nu il crede pe flamandul sarac. Si nu e sarac ca vrea sau ca nu munceste, ci ca asa e in tara asta si in lumea asta mare si nedreapta...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dupa urgie va fi foamete anul agricol.fiind anulat de poluarea ei vukcanica
    Mierea poate svea doua sensuri
    Propriu ca miere artif facuta din zahar fiert cu ceaiuri pt a cmpleta ratia de la,Stat.
    Cit si ca macar von fi feticiti pt ca,Dumnezru si apoi si Iisus vor fi cu noi alaturi de sfinti.

    RăspundețiȘtergere