duminică, 25 iulie 2021

FEDERATIE ! AM SA-TI DARUIESC AICI , FEDERATIE !

                                           .

"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  


                                    24 Iulie 2021, ora 23,23 !


                               Dragii mei,


In aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, aud un glas care spune asa:

                  "Tie am sa-ti daruiesc aici,Federatie !"

Dupa care,glasul s-a oprit .

Dragii mei, nu as vrea sa dezvolt prea mult cuvantul Federatie,dar as putea sa va spun dragilor, ca asta ne asteapta in viitor.

Ce inseamna mai pe larg cuvantul Federatie?

Iata:

FEDERÁȚIE, federații, s. f. 1. Uniune a mai multor state autonome (care își păstrează propria organizare) în cadrul unui stat unitar, cu un guvern central și cu organe de stat comune. 2. Uniune formată din mai multe organizații care urmăresc scopuri comune. 3. Organ care îndrumă și controlează activitatea dintr-o anumită ramură sportivă. –

                                   Cu dragoste,Maria.

30 de comentarii:

  1. cred federatia este formata din mai multe state mai mari-ex Rusia

    RăspundețiȘtergere
  2. DOAMNE,nu judec pe nimeni,dar stiu ca va veni si ziua cand in tara stadioanele vor fi pline de oameni la rugaciune,omenirea nu este trezita la ce urmeaza pe pamant,Sfanta Biblie a ajuns la Sfarsit,ca urmeaza sa fie scoasa la lumina si SFANTA BIBLIE CEREASCA,in care se va descoperi mult adevar,care a fost tinut ascuns pana in n prezent,si omenirea va fi zguduita din temelii.Avea dreptate preotii din Manastirile noastre care spuneau cu 33 de ani in urma,ca fericiti cei care mor si au parte de inmormantare,ca va veni timpul cand foarte multi vom muri,si nu o sa aiba cine sa ne ingroape.Sfanta Biblie,nu minte,noi nu ne schimbam mentalitatea ca numai Divinitatea ne poate ajuta din toate necazurile,daca stim sa cerem pace pe pamant,iubire intre popoare,ca nimeni nu va ramane vesnic pe acest pamant,toti vom pleca din aceasta lume,depinde de faptele noastre a intregii omeniri,cu totii sa ne unim in rugaciune si fapte bune,pana incepe cernerea noastra.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ca nu v-ati rugat destul 2000 de ani! Dumnezeu nu este un zeu ce vrea cersetoria voastra! Va vrea liberi, sa ganditi singuri,sa actionati in armonie cu toata Creatia, sa nu mai umpleti Romania de gunoaie, sa apărați copiii, sa aveti curaj! Chiar va place rolul de oi vesnic duse la taiere de stapanii din umbra ai acestei lumi?
      Ca te rogi in biserică, ori te rogi pe stadion, care e diferenta? De marime? Calitatea va lipseste, nu cantitatea. O rugaciune simpla, din inima, este suficienta pentru ca Dumnezeu sa-ti sara in ajutor. Daca e doar din varful buzelor, puteti racni pe stadioane, ca degeaba racniti. Dumnezeu nu e surd. Surzii sunteti voi! Dumnezeu nu e orb, orbii sunteti voi! Dumnezeu nu e mort, mortii sunteti voi! Inviere fara fapte? Cum? Degeaba Dumnezeu va vorbeste prin tot ce va inconjoara, pentru ca voi nu auziti.

      Ștergere
    2. http://incomod-media.ro/ziar/viziune-razboiul-crestin-cernelea-va-cuprinde-tot-pamantul-si-va-dura-27-de-ani/

      Ștergere
    3. Exceptional! Felicitari pacat ca multi vad putini cunosc, de accea am ajuns un aceasta situatie. Ma bucur sa vad ca mai exista oameni care gandesc in acest fel anonim 09,34.

      Ștergere
    4. 09.34, sa aparati copiii care au dreptate, nu pe cei rai sa-i incurajati si sa ii aparati pentru ca le faceti mai mult rau! Sa nu il certi pe copil cand greseste si sa il lasi sa persiste in greseli este un mare pacat si nu ii ajuti astfel pe copii, ba din contra, li se face un mare rau. In plus, societatea va fi una gaunoasa, defecta, stricata daca lasi copiii sa urmeze legea junglei. Este o gandire cat se poate de defectuoasa si asa parinti, asa copii...
      Cum sa aperi un copil drogat, bataus, cu apucaturi urate???!?!?! Pai vor ajunge criminalii si talharii de maine daca le iei apararea unor astfel de hahalere. Iar copiii buni vor fi terorizati de cei rai. Nu este normal si corect!

      Ștergere
  3. Dupa WW3, in Pen. Balcani se va forma o federatie "... și se va înființa împărăția Iliricului, de la Tesalonic până la Albania " - Sf. Andrei cel Nebun pentru Hristos )

    RăspundețiȘtergere
  4. Cititi si verificati cu bluetooth-ul de la telefon. Este cat se poate de real, incredibil!
    https://www.realitatea.net/stiri/actual/diana-sosoaca-sa-apasati-pe-bluetoothul-de-la-telefon-sal-indreptati-catre-persoanele-vaccinate-si-sa-vedeti-ce-serie-apare_60db9376ecccc760692db292

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai federalizarea Romaniei pohta lu, LWJ.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este prea idiot comentariul de la 16:38 .....să nu fie a lui craciun !

      Ștergere
  6. Deja a început federalizarea pe criterii vaccinați, nevaccinați si ultima categorie in care se încadrează cei care fac aceste legi discriminatorii adică trepanații. În momentul când nu voi putea intra intr-un magazin din cauză că nu sunt vaccinat pe modelul ,,interzis câinilor si negrilor,, made în usr am să port steaua lui David pe haină cu inscripția nevaccinat. Oricum la următoarele alegeri pentru pnl si usr vor fi o piatră de moară aceste practici naziste de segregare si discriminare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe cei nevaccinati probabil ca nu ii lasa nici sa voteze, nici sa manance. Vor ajunge sa dea in cap altuia pentru un colt de paine, de foame. Asta e discriminare!

      Ștergere
  7. Dupa 50 de ani de functionare centrala electrica de la Mintia-Deva care conform liderului sindical la un moment dat producea 10 la suta din energia electrica a Romaniei,a fost oprita din aceasta luna si muncitorii concediati toti de Lingaii lui Iohannis si ai doamnei Merkel la solicitarea UE.
    Astfel Romania este nevoita sa importe energie electrica din Serbia ,Ucraina si Polonia,iar romanii sa achite din acest an facturi cu 50 la suta mai mari ca anul trecut la curent fara ca UE sa cistige nimic pentru ca Polonia si ceilalti nu au dorit sa se conformeze reducerii productiei de carbune iar poluarea aerului care zboara spre UE este aceiasi.
    Cit despre Ungaria ,Victor Orban a declarat ca ei refuza banii alocati de UE prin PNNR pe motiv ca nu accepta nici o conditionare impusa suveranitatii lor de la UE pentru a putea acesa banii care li se cuvin-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. Fritz spionul Germaniei ales ilegal primar al Timisoarei pentru ca nu avea acolo domiciliu conform legilor si constitutiei pentru a fi admis pe listele electorale,primul lucru pe care a dorit sa-l faca a fost sa demoleze statuia lui Mihai Eminescu din centrul Timisoarei cum au procedat si PNL Evreiesc si Iohannis cu cele 20 de statui de la Alba Iulia din fata Salii Unirii si prin SIBIU une au demolat statuia lui Gheorghe Lazar de pe soclul mare de piatra din Piata Mare dar si cea numita Mihai Eminescu din Parcul Sub Arini vizavi de Spitalul Militar iar cea a lui Avram Iancu au izgonit-o intr-o unitate militara sa nu fie vazuta nici macar de sibienii care au donat bani pentru executia si amplasarea ei la vedere pe domeniul public..
    Acum dupa ce consiliul Local Timisoara a votat o hotarire prin care toti din Primarie sint obligati sa-si publice diplomele de studii Fritz a declarat ca el nu este deacord-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. https://m.digi24.ro/stiri/sci-tech/natura-si-mediu/virusuri-necunoscute-vechi-de-15-000-de-ani-au-fost-descoperite-vii-in-calota-glaciara-din-tibet-1609261
    Covid-19 tot de acolo. Se stie de el di 2011_

    RăspundețiȘtergere
  10. Raluca Turcan ministrul muncii pe retelele de socializare cu ocazia zilei de nastere i-a urat ''La multi ani'' baronului Brukenthal nascut in 26 iulie 1721 si decedat in 1803.
    Pentru cei ce nu stiu Brukenthal a fost numit Guvernator al Transilvaniei si facut Baron de imparateasa habsburgica Maria Tereza,este cel care a inabusit revolutia muncitoreasca a motilor din 1795 din Apuseni,i-a jupuit de vi pe Horia,Cloca pentru ca Crisan s-a spinzurat si-a facut 4 palate si un muzeu cu tablouri din aurul motilor si apoi i-a platit in public cu aur si o medalie de aur la zi de sarbatoare la Zlatna pe cei care i-au tradat pe cei trei romani si apoi i-a deportat prin toata Transilvania pe toti baiesii care lucrau la baile de metale pretioase din Muntii Apuseni-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pe de alta parte Horia era mason in loja franceza de la Viena unde se gaseste discursul sau in limba romana stenografiat stingaci dupa sunete de un german cu influente stingace de sunete din limba germana in limba romana vorbita de moti care conform protocolului preamareau si pe imparatul de atunci Iosif caruia Horea i-i spunea Iosifului conform limbii romane-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Brukenthal nu a avut copii ca urmasi directi din casatoria oficiala,dar neoficial ar fi avut un copil din flori cu o romanca slujnica in casa lui de la Avrig-Sibiu pe care il chema Gheorghe Lazar considerat intemeietorul scolii in limba romana la scoala Sfintul Sava din Bucuresti,decedat tinar de tuberculoza si a carui statuie mare de piatra a fost demolata de Iohannis din piata Mare-Revolutiei din SIBIU-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ha ha , in mod ciudat Federatia va fi formata din Basarabia, Romania si Ungaria

    RăspundețiȘtergere
  14. 1400 De oameni concediati de la centrala Mintia oprita astazi,de mentionat ca Polonia foloseste in continuare carbunele sau mult mai periculos care fiind radioactiv spre deosebire de cel romanesc polonezi arunca si fum radioactiv peste Europa in timp ce 'conducatorii' Romaniei se fac ca'ploua' in plina seceta si sa ia atitudine pentru buzunarele romanilor golite de pretul urias la energia electrica ce o importamin timp ce muncitori protesteaza in noaptea asta la Mintia-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  15. an 26 iulie 09:34-iti amintesc ca jumatate de tara este in exil-asadar cine sa iasa la revolta:copii, pensionari, oamenii cu handicapetc-pe considerentul acesta guvernul taie si spanzura! cat despre credinta este personala-poti sa stai in ce pozitie sa TE ROGI- depinde cum o faci

    RăspundețiȘtergere
  16. Sexo-marxistul Barna et company vor colaborarea bisericii ortodoxe pentru vaccinurile,care nu sint vaccinuri,asta era cu medalierea patriarhului Daniel de Io-ha-ha-nis-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  17. Internatii fac umor la greu lui Turcanu,au descis chiar un cont al decedatului baron Brukenthal care i-i multumeste pentru urarile de ''La multi ani'-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  18. Suntem bătaia de joc a acestor fiecărui.
    Sa ma ierte Dumnezeu și Maica Domnului dar isi bat joc de popor.
    Nu ia nici o masura pentru urșii care omoară oamenii,este mai de pret un animal de cât viata unui om.
    Unde am ajuns,vor distrugerea poporului român.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

    RăspundețiȘtergere
  19. Romania sat fara ciini, atacata concertat din toate zarile.
    In timp ce DICTATURA interna a minoritarilor instalati prin falsificarea alegerilor cu procese verbale false si incalcarea la greu a Constitutiei isi doresc o' Romanie educata' cu mai putine ore in invatamint de Istorie a romanilor,vecinii au inceput deja sa-i rescrie Istoria .
    Putin la rasarit spun ca Romania a ocupat Basarabia si Bucovina de Nord iar din Ugaria la Vest un ziar pro-Victor Orban vor sa dea lectii de Istorie spunind ca nu dacii sint primii care au exploatat Aurul de la Rosia Montana in timp ce azi la UNESCO se decide soarta sitului Istoric Rosia Montana,canadienii vor 5 miliarde de Dolari compensatii pentru aurul neexploatat de ei de la Rosia Montana.
    Alti canadieni incep exploatarea aurului din Apuseni de la Rovina vorba versurilor lui Goga;'
    Tara noastra aur poarta/Noi cersim din poarta-n poarta' cu peste cinci milioane de romani care si-au luat lumea in cap emigrind locul ultim in Ue la venituri si unul in lume la emigrare pe timp de pace,
    iar UE cu alogenii lor sexo-marxisti impusi la conducere ne dau lectii de LGBT-ism pe care il vor si in scoli si ne opresc tot de azi centrala de la Mintia lasind DEVA fara incalzire si pe romani cu pretul unflat al energiei electrice din import si cu buzunarele goale.
    Vulturii germani apar pe medalia a 30 de ani de la Revolutie si pe cerul Romaniei careia i-i vor stirvul sfirtecat sub pretextul unei noi impartiri administrativ teritoriale si indepartarea statuilor lui Eminescu de la Timisoara,Sibiu etc si ale Marilor Romani de la Sala Unirii din Alba Iulia pe care deja le-au demolat.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oriunde in intreaga lume, daca erau descoperiti ca au fraudat alegerile, zburau imediat. La noi, desi sunt inregistrari foarte clare, e vizibil ca au fost fraudate alegerile din ce s-a vazut fara echivoc, la Clocotita, ramane totul neschimbat, ramane la conducere.

      Ștergere
  20. Azi s-a decis Rosia Montana ramine sit istoric al UNESCO dar continua procesul pentru daune desi o parte din exploatatie de linga poate fi deschisa ca si la Rovina tot cu niste canadieni.
    Rovina este la citiva km de centrala Mintia si linga autostrada,aprope vizavi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  21. A aparut imediat o stire despre Federatia Romana de Tenis. Daca este vorba despre aceasta stire de mai jos, pun un link mai jos unde a aparut stirea.
    Scandal și îmbrânceli la FRT: https://www.digisport.ro/tenis/scandal-si-imbranceli-la-frt-sub-ochii-lui-ion-tiriac-opreste-sedinta-da-l-afara-politia-a-intervenit-1203135

    RăspundețiȘtergere
  22. FEDERATIE va fi si UE dar si Israel va forma o federatie cu Siria si Egipt promis biblic in.VT. "Lucrul mainilor Mele"

    RăspundețiȘtergere
  23. Dar mai poate fi un sens doua pt federatie daruita...insa acum este greu credibil..

    Inteles duhovnicesc ca noua religie a sfintilor sionului in care sa se faca parte egala si altor mari religii prin lucturile bune din ele care se pot adauga.

    si prin extinderea ei sa fie in ra din toate popoarele ca fratii
    Iar de aici Prin ea sa fie implinita profetia lui Sundar Singh despre Romania.

    RăspundețiȘtergere