miercuri, 7 iulie 2021

EXPLOZIE ??? O ALTA EXPLOZIE ??? O TEAVA CARE SE AFLA INTR-O INCAPERE INALTA,IMEDIAT SUB PLAFONUL ALB,SE VA FISURA SI VA CADEA LA PAMANT !

                                        

                        


"Cel ce pastreaza numai pentru sine DARUL care de la Dumnezeu vine,nu stie sa Îi fie recunoscator Prea Sfantului nostru Binefacator,adica, Prea Sfantului Duh !"  

                3 IULIE 2021,ora 2,22 !


                               Dragii mei , 


In aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului,vad o incapere foarte inalta,in care ,exista o teava groasa asemanatoare celor de gaze sau de orice natura.  

Teava ,era imediat sub plafonul foarte inalt ,un plafon care,cred eu daca am vazut bine,era alb. Aceasta teava dragilor,era fisurata chiar la partea dinspre incapere,adica,de unde se putea vedea de cei care locuiesc sau muncesc acolo.Fisura se intindea pe circa 4 -6 cm !

In clipa cand mi s-a aratat fisura,teava de sub plafon a cazut la pamant de parca ar fi avut o greutate pe deasupra ei,desi nu avea.Cred ca s-a desprins din peretele din spate si a cazut cu totul la pamant.

Dragii mei,eu nu stiu daca aceasta teava a avut vreo legatura cu EXPLOZIA de la AZOMURES, sau, va fi pe undeva vreun alt astfel de incident trist.

Dar va asigur dragilor ,ca vom auzi de aceasta teava fisurata care va cadea la pamant din plafonul acelei camere foarte inalte si foarte mari.

Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa ne apere de astfel de necazuri,primejdii si suferinte.Amin!

                                Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. A explodat și combinatul chimic din Târgu Mureș.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S -A ADEVERIT DIN NEFERICIRE ! AZOMURES A LUAT FOC !!!
      . Dragii mei,

      Scriam in urma cu doar 5 zile,un articol despre AZOMURES! Aici spuneam ca vom auzi de AZO TARGUMURES si ca va suferi schimbari.Nu stiam ce se va intampla,ce anume schimbari vor fi, deoarece, nu mi s-a ingaduit a cunoaste exact ce va fi,dar tocmai aici ,este TAINA LUI DUMNEZEU, a DUHULUI SFANT.
      Asa precum am spus in Emisiunea AGENTUL VIP a lui Cristis Brancu,de INCENDIUL de la CLUBUL COLECTIV cu 5 zile inainte de marea Tragedie in care ,au murit atat de muti tineri frumosi si liberi.Dar am si scris intr-un articol, ceea ce spusesem in Emisiunea lui Cristi Brancu.
      Din pacate,AZOMURES a luat foc in aceasta noapte, si tot dupa 5-6 zile de la articolul scris de mine.
      Iata articolul meu:

      TARGU MURES ! AZO ... - Dumnezeu există - Mărturii.: AZO
      acum 5 zile — AZO - TARGU MURES ! AZO TARGUMURES VA SUFERI SCHIMBARI ! 1 Iulie 2021,ora 6,11 ! Dragii mei,. Tot in aceasta dimineata,aud un ...

      joi, 1 iulie 2021
      AZO - TARGU MURES ! AZO TARGUMURES VA SUFERI SCHIMBARI !


      1 Iulie 2021,ora 6,11 !



      Dragii mei,



      Tot in aceasta dimineata,aud un glas care spune ceva despre cel mai mare producator de ingrasaminte chimice din Romania,si anume,despre AZO - TARGU MURES.



      .

      Glasul spunea asa:
      "AZO -TARGU MURES ,a prins postul de centralizare a .....!"
      Glasul a mai spus cel putin trei cuvinte,dar eu nu le-am inteles,nu le-am mai auzit clar.
      Dragilor, cu siguranta vom auzi cat de curand vorbindu-se despre AZO TARGU MURES.
      Ce anume se va intampla,eu nu stiu a va spune.
      Dar, vor fi shimbari majore!
      Cu dragoste,Maria.
      Si iata dragii mei ,si INFORMATIA din aceasta noapte ,cand la ora 1,00 AZOMURES a luat foc.
      Vom afla si alte INFORMATII pe parcursul orelor urmatoare.
      Cu siguranta dupa acest INCENDIU,AZOMURES va suferi transformari majore,conform Mesajului din articolul meu.
      Dragilor,oare mai exista loc de indoiala in toate cate eu scriu de la DUHUL CEL PREA SFANT???
      Oare si-acum ,mai sunt semeni de-ai nostri care se indoiesc de toate cate scriu?
      IATA DOVEZILE graitoare ,dupa doar 5 zile de cand am scris articolul:





      .

      Azomureș
      De la Wikipedia, enciclopedia liberă
      Azomureș SA este cel mai mare producător de îngrășăminte chimice din România. Compania produce azotat de amoniu, nitrocalcar, uree, îngrășăminte lichide, îngrășăminte complexe și melamină. Compania a fost preluată de la statul român în anul 1998 de cel mai mare producător de îngrășăminte din Turcia, Transworld Fertilizers Holding[2]. În luna martie 2012 combinatul a fost preluat de către compania elvețiană Ameropa Holding AG, prin intermediul Pelican Fertilizers care deține 75,8 % din acțiunile Azomureș.[3] Valoarea tranzacției a fost de 54 de milioane de euro[4]. Azomureș are o capacitate de producție de peste 1,3 milioane tone îngrășăminte chimice pe an și exportă produse în Europa, Asia, Africa, America de Sud, China, Japonia și Statele Unite.[5] În iulie 2012 site-ul Wall-street.ro a poziționat Azomureș pe locul 9 în topul celor mai profitabile 50 de companii din România.

      Ștergere
  2. Ati trecut gresit data mesajului ,nu e 23 iulie-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa alaturat un 2 din greseala. 3 IULIE! Multumesc mult ca mi-ati spus !

      Ștergere
  3. Da , d na Maria , ne bubuie economia !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deocamdata singurele care bubuie sunt preturile. Mațele românilor doar chiorăie, important este că a ieșit artificierul cu vechea pocnitoare fâsâită romania educată. Este stilul nostru românesc chelului tichie cu mărgăritare. Este fascinant să anunți programul fantezist romania educată unor malnutriți în timp ce tu nu știi limba română și o stâlcești la fiecare apariție.

      Ștergere
  4. Salvarea sufletului https://youtu.be/JSvdbUwJf4M

    RăspundețiȘtergere
  5. cauza exploziei de la Azomures afost o conducta de amoniac care s-a fisurat

    RăspundețiȘtergere
  6. BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să ne apere pe toți.
    Ma uitam doamna Maria vandalizarea bisericilor in strainatate si instaurarea
    Noua Ordine Mondială, violențe de stradă incendieri ale bisericilor.
    Doamne Aparara-ne si ne păzește.

    RăspundețiȘtergere
  7. Viata noastra a oamenilor exista de milioane de ani dinainte de la Creatie desi suntem limitati spiritual chiar daca suntem fiinte stravechi din alte lumi si posedam de la nastere anumite puteri precum viziunea si visele sau altele,pentru ca tot ceea ce se reflectă in viata noastra fac parte din vietiile anterioare din vechime (cercetati cu atentie zodiacul si veti vedea adevarul - adica preferintele voastre de ex: scrib,luptator,conducator) by anonimus

    RăspundețiȘtergere
  8. Se asteapta o EXPLOZIE a cresteii cam tuturor preturilor in Toamna dupa cresterea preturilor la curent si gaze de luna aceasta care va duce la falimente,reducerea economica cu intrarea multor firme la negru pentru a supravietui si de ce nu o Revolta sanatoasa daca nu o REVOLUTIE-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. daca ar fi numai incendii dar ce ne facem cu dezghetul de la polul nord?! ca de aceea avem clima care a luat-o razna si avem ploi torentiale ,grindina ,vijelii ,tornade -iata traim pe viu schimbari de tot soiul-lumea se schimba psihic parca in mai rau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca oamenii nu se potolesc si fac rau tuturor fiintelor, naturii inconjuratoare, inevitabil se va abate asupra acestei specii numite "om" mania lui Dumnezeu! Asta se va intampla!
      Cum este posibil ca unii semeni sa culeaga tone de fructe de padure si sa se laude cu fapta lor ca au cules tot. N-au mai lasat nimic in urma. Fructe de padure care se strica si le arunca tot cu tonele pentru ca nu multi isi permit sa dea 5 lei pe 50 de grame, maxim 100 grame. Si in plus de ce sa nu lasi si ursilor in padure hrana??????? Inainte padurarii aruncau in padure mancare de la abatoare (ce ramanea). Acum se prefera sa se arunce in disperare mancarea decat sa fie data unor fiinte.
      Mai este si problema defrisarii padurilor - a habitatului natural al ursilor. Ursii unde sa se duca daca omul in turbarea dupa bani vrea sa construiasca in padure sau sa vanda peste hotare lemnul la preturi derizorii?????
      A pornit povestea ursilor si aceasta tevatura orchestrata din afara de "printisorul" fara suflet care a impuscat ursi din Romania fara autorizatie. Oricum, cu sau fara autorizatie, viata unei fiinte este importanta! Asa ca nu avea de ce sa vina in Romania sa impuste ursi sau alte animale!
      Prin atatea defrisari omul nu vede ca isi face si siesi rau? Au loc alunecari de teren, inundatii, cutremure, incalzire globala, poluare - toate acestea ducand la extinctia umana!
      Gonacii au fost folositi pentru a goni si directiona ursii la protest. Ursii nu ar fi aparut daca nu erau special goniti din padure!!!!!!!
      Se vrea uciderea ursilor pentru a manca "hamesitii" de oameni laba de urs. Tot "hamesitii" de oameni care au ajuns sa nu le mai ajunga imbuibarea care mai mult rau le face sa manance si rahat de la diverse specii exotice de animale, testicule si alte scarbusenii specifice speciei mizere care este capabila sa faca asa ceva - sa ucida. S-au intors oamenii in preistoric. Nici aceia nu faceau atatea atrocitati cate face omul contemporan. Dar chiar nu mai are frica omul din zilele noastre de Dumnezeu? Mania Divinitatii se va abate asupra celor care fac atata rau si asupra urmasilor urmasilor lor, chiar daca aceia nu vor avea vreo vina, dar asta este greaua "mostenire" pe care o lasa pretinsul om necivilizat al zilelor noastre.

      Ștergere
  10. Din pacate asa este anonim 7 iulie 23:41
    Dar sa nu uitam ca va veni si bine
    Nimic fără Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  11. UE sub presedentia Slovaciei care-o vrea dezmembrata ca si pe Cehoslovacia ,tot asa cum lucreaza Dictatura Alogenilor Minoritari, Pas cu Pas la pregatirea dezmembrarii Romaniei-craciun.

    RăspundețiȘtergere