vineri, 30 iulie 2021

CUTREMURUL DIN ALASKA, S- A ADEVERIT !

                                                                   Dragii mei,


Scriam in urma cu doar 4 zile,un articol in care spuneam ca vom auzi de un Cutremur foarte puternic. De un Cutremur in care,o strada si un gard din fier se misca precum crengile unui copac in bataia vantului puternic.

Din nefericire dragilor, acest Cutremur mare s-a produs la doar 4 zile distanta de cand mi s-a aratat. Acum ,este foarte bine ca nu sunt si victime,dar,exista o ingrijorare mare in ceea ce privete un posibil Tsunami.

Sa nu uitam dragilor,ca am scris de curand un alt articol in care ,scriam de INUNDATII grave cu foarte mult mâl in curtile oamenilor ,in casele oamenilor.

Iata articolul cu acest CUTREMUR mare:

acum 5 zile — UN CUTREMUR INTENS LA SUD ! 24 Iulie 2021,ora 6,22 ! Dragii mei,. In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte ...

sâmbătă, 24 iulie 2021

UN CUTREMUR INTENS LA SUD !

         


                                 

                                    24 Iulie 2021,ora 6,22 !


                                 Dragii mei, 


In aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata o strada la Sud si un gard solid care incep a se cutremura foarte tare.

Incepuse un cutremur intens,un Cutremur care facea ca acest gard ,sa se clatine precum crengile unui copac in bataia vantului puternic. 

Prieteni dragi,din pacate,vom auzi de un astfel de Cutremur intens. Unde anume se va produce sau cand,eu nu stiu a va spune.Ceea ce stiu dragilor, este faptul ca, daca vom deveni mai buni si mai iubitori,daca ne vom intari in Credinta si ne vom iubi Aproapele ca pe noi insine, vom fi aparati si ocrotiti de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului !

                              Cu dragoste,Maria.

Iata si informatia cu acest Cutremur din Alaska:


Un cutremur de 8,2 grade s-a produs în Alaska. A fost emisă alertă de tsunami. VIDEO

Dată publicare: 29-07-2021 10:27
Dată actualizare: 29-07-2021 11:14


Cutremur

Un puternic seism cu magnitudinea 8,2 grade s-a produs, miercuri seară, la mică adâncime în Peninsula Alaska, urmat de o alertă de tsunami în regiune, au precizat autorităţile americane.

Potrivit Serviciului de prospectare geologică al Statelor Unite (USGS), seismul s-a produs la ora locală 22:15 (06:15 GMT, joi), la o adâncime de 35 de kilometri, conform Reuters.

Centrul Naţional de Avertizare pentru Tsunami (NTWC) a emis o alertă de tsunami pentru regiunile sudice din Alaska, Peninsula Alaska şi zonele de coastă de la Hinchinbrook Entrance la Unimak Pass.

Centrul Seismologic Euro-Mediteranean (EMSC) a estimat magnitudinea seismului la 8 şi adâncimea acestuia la 10 kilometri. 

Cutremurul s-a produs la o distanţă de circa 91 de kilometri sud-est de oraşul Perryville, Alaska, şi la aproximativ 800 de kilometri de Anchorage, cel mai mare oraş din Alaska. A fost urmat de şapte replici, două dintre acestea cu magnitudine de peste 6, potrivit USGS.

Nu există informaţii imediate despre evenutale pagube materiale sau victime.

Agenţia Meteorologică niponă analizează riscul unui tsunami pentru Japonia, potrivit postului public de televiziune NHK.

De asemenea, autorităţile din Noua Zeelandă au anunţat că evaluează eventualele pericole pentru regiunile de coastă neozeelandeze.

                                                   Cu dragoste,Maria.

4 comentarii:

  1. Cutremurul s-a produs pentru ca s-au luat masuri speciale. Cutremurul este relaxarea stresului si iti dai seama ce stres a fost dupa magnitudinea sa - s-a eliberat multa energie.
    TOATE ACESTEA VIN DIN SCHIMBAREA CLIMATICA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. 07.57 numai redusii mintal pot asculta de o asemenea prostie.

      Ștergere
  3. A fost cel mai mare din Alaska din ultimii 60 de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere