vineri, 16 iulie 2021

ARDE DEȘERTUL ! FOC IN DEȘERT !

 

                                                  16 Iulie 2021,ora 6,11 !


                                   Dragii mei,


In aceasta dimineata ,m-a trezit un glas care striga cu teama asa:

                       "Foc in deșert !

                      Foc în deșert !"


Dupa care,glasul dispare .
Prieteni dragi, chiar daca este vorba de deșert,iata ca din pacate,vom auzi ca arde si acesta.
Unde anume sau cand se va intampla si aceasta,eu nu stiu a va spune.
Cert este faptul ca,asa va fi precum mi s-a grait de la Duhul Cel Prea Sfant,Caruia trebui sa-I multumim pentru ca traim si ne bucuram de cei dragi noua.
                                 Cu dragoste,Maria.

22 de comentarii:

  1. Comitetul Naţional pentru Situaţii de Urgenţă a actualizat joi lista statelor cu risc epidemiologic în funcție de incidența cazurilor de coronavirus. Spania, Portugalia și Olanda și alte 25 de state/teritorii sunt în zona roșie. Grecia trece din zona verde în zona galbenă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu s-a terminat pandemia!?
      Tocmai la anul se va diminua. Pana la final de an peste 1 milion vor muri in intreaga lume cu tot cu vaccin.

      Ștergere
    2. Si mai ales din cauza efectelor adverse ale vacc., nu ale virusului in sine.

      Ștergere
  2. Deocamdata arde la noi doua focare de tufaris linga aut Buc-Pitesti si o coasta de munte din cauza secetei si trasnetului si e doar inceputul apocaliptic in vestul UE sint Viituri , 50 de morti arsi in California iar tot la noi pe aut Soarelui 50 masini lovite in lant cu 20 raniti la spital-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia la razboiul zis cu gog in.locul adunarii grosului.trupelor in.Pakistan .
    India va fi zisa biblic vag tara femeii care va fi.aracsta De jihad . Dar find deja prefatita va cobtrsraca fiind arnsta de partea lui Dumnezeu mai.mare decit a Chinei la chemarea rezervistilir. China nu are rez.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. China are de toate-armata uriasa si rezervisti. Dar nu are nevoie de acestea-are o tehnologie cum nu va puteti imagina.Deocamdata a pus la pamant planeta fara razboi.A cumparat continente-pamantul si afacerile; produce toate bunurile de consum zilnic; are in toata lumea China Town (la noi se cheama Dragonul Rosu) ghiciti pentru ce. Iar acum, tocmai a pus la pamant cateva industrii extrem de dezvoltate si benefice, sub pretextul economiei de energie electrica in aceasta arsita. Acele intreprinderi sunt privat, se pare. Ei, le va lua statul. A taiat accesul la informatie- internetul este limitat ca zona, etc, etc. Cine subapreciaza China, face o greseala uriasa. A nu se uita Wuhan-oras cu aparenta cosmica, cu laboratoare extrem de dotate, sustinute in mare parte de finantele americane. Ati auzit cumva de Bill Gates? si altii, multi.

      Ștergere
    2. Dragon= zmeu. Daca va amintiti basmele copilariei, zmeii sunt entitati inaripate rele. Adică, ingeri căzuti. Demonii au cunostinte si capacitati paranormale. Lucreaza impotriva Lui Dumnezeu prin oameni. Lăcomia omului a devenit poarta de intrare in lumea noastra a demonilor. Crestinismul si toate religiile monoteiste ar fi trebuit sa-i scoata pe oameni din ghearele si de sub influenta malefica, aducandu-i inapoi in Lumină. Cum este omenirea acum vedeti si voi foarte bine...In Romania, magia cu dragoni este ceva obisnuit. A devenit un fel de a doua religie. Omul si-a pus din nou capul in laț.
      Nu stiu sigur prin care grupuri se foloseste acest tip de magie. Cred ca la reiki. Astrologie chinezeasca ne mai lipsea, ca in rest le aveam pe toate. Curiozitatea il impinge pe om sa guste fructe otravitoare.
      Chinezii sunt cruzi. Foarte bine organizati si fara Dumnezeu, nimic nu-i impiedica sa cucereasca toata planeta locuita de lacomi si inconstienti.

      Ștergere
    3. Alexandru Dragomir, la Mihai 35 te referi?! Da, parca a scris un om beat 😄

      Ștergere
    4. Cine isi doreste pantofi de carton (de unica folosinta) si haine din panza de paianjen care se descos imediat ce sunt imbracate, sa ia de la chinezi si sa ii imbogateasca pe acestia si sa saraceasca cel care ia marfa asa de proasta, de unica folosinta.

      Ștergere
  4. Partea pozitiva: se va,transforma in sticla. Partea negativa nu o vom putea folosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum sa nu? O folosim. Lampa lui Aladin. Trimitem in lampă toate duhurile necurate si vrajitorii din Romania si de peste tot. Vorbea si Emil Strainu despre vrajitoria din politica in Romania. Daca va amintiti...flacari violet si alte prostii folosite de prostii care nu stiu ca necuratenia se intoarce la necurați. Castigi alegeri prin vrajitorie. Si Cioloș a invatat cate ceva de la franțozoaica lui. A meritat? Iti vinzi sufletul pentru cativa ani in vârful piramidei?

      Ștergere
  5. Desertul arde sub război. Egiptul, Sudanul și Etiopia vor să o pună de un război datorită unor neânțelegeri în legătură cu fluviul Nil. Oricum cred că mesajul anunță un război undeva într-o zonă cu climă tropicală. Războaiele vor deveni foarte curând tot mai dese și mai multe motivele sunt multiple.

    RăspundețiȘtergere
  6. Viiturile furtunile grindina si accidentele fac prăpăd!? Urmează altele.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce tare ar trebui sa vina comunismul iar în Romania,nu am mai fi văzut noi șmecheri,mafioți,hoți,interlopi ,ar fi lege și ordine în țara și nu s-ar mai fi îmbogățit toți ratații de pe urma capitalismului asta infect.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ei, nu?! Erau hoți si atunci, cum sunt si acum. Foarte multi. Se fura din uzine si fabrici, planul cincinal era umflat din pix. Cum face acum Câțu, care ne orbește in față ca o ducem bine, in timp ce preturile explodeaza. Pe romani nu sistemele ce se perindă ii vor schimba, ci intelegerea misiunii omului pe pamant: sa urce spiritual. Daca nu ar fi Răul, cum ai ști ce e Binele? Paradisul nu este pe pamant. Au incercat comunistii sa-l faca, dar au clacat,pentru ca au dus intelectualii si preotii cu Har la inchisoare si oamenii harnici denumiti jignitor chiaburi. S-au inconjurat de lenesi, hoti si ciripoi. Sejur plăcut in colivie, daca asa te ajuta mintea, sa spui ca erau buni comunistii!
      Fiecare ne alegem directia de mers. Vrem la Dumnezeu? Alegem modele altruiste. Vrem la dracu'? Ne luăm dupa Ceausescu si comunisti care ne iubeau atat de mult, incat transformasera Romania intr-o colivie uriasa in care eram atent supravegheați si spalati temeinic pe creier cu ode pupătoare si lingusitoare de satrapi PCR.
      Dupa cum bine ai vazut, scânteia divina din noi nu poate fi tinuta in colivie. Suntem spirite libere, nascute sa zboare, sa urce. Pamantul nu e casa noastra, este doar scoala menita sa ne ajute sa invatam prin contraste. Ne tai aripile? Suferinta noastra se intoarce la torționari ca un tsunami.
      Si-ar fi imaginat vreodata Ceausescu ca va ajunge sa fie atat de umilit si hăituit ca lupul cel turbat? Nu! Pentru ca toti dictatorii sufera de mania grandorii si se cred zei.
      Moartea dictatorilor vine prin mana tradatorilor. Nici ei mai buni decat dictatorii, pentru ca nu-i mișcă decat banul si dorinta de putere.
      Oamenii lipsiti de Dumnezeu ca tine nu-si pot imagina ca exista ceva si dincolo de sistemele inventate de oameni pe pamant.
      Sisteme defecte pentru ca toate sunt fara Dumnezeu. Dumnezeu este Creatorul. Ce face Dumnezeu nimeni nu poate imita. Au incercat masonii. Nu au reusit, pentru ca Universul, Creatia nu sunt piramide.

      Ștergere
    2. 👍👍👍👍👍

      Ștergere
  8. Datorită caldurilor doamna Maria.
    Da Dumnezeu foc pământului din cate vad sa adeverit mesajele cu inundații puternice.
    Germania,Belgia și la noi jud Alba iulia.
    Sa ne apere Dumnezeu și Maica Domnului este groaznic ce se întâmplă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nimic de planeta NIBIRU? Se apropie de sistemul nostru solar. Marii învățați au văzut efectele acestei planete care vor fi in viitorul apropiat. Va afecta foarte mult pamantul, unde vor fi cutremure devastatoare si se vor activa foarte mulți vulcani.
    Totuși sa nu uitam de vulcanul din Indonezia care la anul va produce mari pagube

    RăspundețiȘtergere
  10. https://m.mediafax.ro/stirile-zilei/luna-isi-va-modifica-orbita-nasa-avertizeaza-ca-ar-urma-inundatii-record-din-2030-20192363

    RăspundețiȘtergere
  11. Miroase a o noua furtuna in desert.

    RăspundețiȘtergere
  12. Cel mai probabil 11,02 ,poate un atac al Israelului via SUA in fabricile nucleare iraniene-craciun.

    RăspundețiȘtergere