vineri, 23 iulie 2021

ALEGEREA CRESTINILOR , DE CEI ORTODOCSI !

 

.

.
21 Iulie 2021,ora 22,18 !

Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe BLOG, aud un glas care spune asa:
"Pomenirea Dacilor ! 
Care alegi pe Crestini de Ortodocsi !
Si atunci va veni VEACUL, ce va sa fie !"
Dragii mei, iata un MESAJ ce ne pune pe ganduri,nu-i asa?
Dar,asa trebuie sa fie,asa trebuie sa se intample.
Am putea spune dragilor, ca a inceput deja Cernerea!
Vremea cernerii este însuși timpul pe care îl avem de trăit în lume, pregătindu-ne pentru secerișul ce poate veni oricând. În fața unor reguli sanitare impuse cu și fără discernământ, blândețea și pacea sufletească sunt reacțiile cuvenite. Le putem dobândi și păstra numai prin Hristos.
Dar sa ne amintim si de acest articol:

VINE CERNEREA PĂMÂNTULUI !!!

 DUMNEZEU VA CERNE PĂMÂNTUL !!!

                            
 "DUMNEZEU  VA  CERNE  PĂMÂNTUL  de : Orz de neghină !

"POCĂIŢI-VĂ !!!
 CĂ  S -A  APROPIAT  ÎMPĂRĂŢIA  CERURILOR !"

                                 Image result for SFANTA TREIME IMAGINI..    Image result for SFANTA TREIME IMAGINI..

 25 Februarie 2017 ,ora 8,38 dimineaţa !

                  Frati Crestini,

Rugamintea mea pentru voi toti, este ca sa va intoarceti la DUMNEZEU si la MĂICUŢA DOMNULUI cât mai curând!
Din Postarile pe care le veti citi pe parcursul zilei de astăzi,veti intelege că, VENIREA  LUI IISUS HRISTOS este foarte aproape.
Trebuie sa fim pregatiti sufleteste si trupeste pentru toate cele câte urmeaza a avea loc, în Romania Duhului Sfant.
După cum vedeti si exprimarea mea de astazi la inceput de articol, a fost cu : Frati Crestini!
Deci,Frati Crestini, haideti sa ne împăcăm cu Dumnezeu, haideti sa devenim mai buni chiar din acest moment, haideti sa implinim PORUNCILE LUI DUMNEZEU ,nu din frica iadului,ci din dragoste pentru Divinitate.
Este mult mai usor sa devenim cei care ne-am imbracat in Lumina Lui Hristos cand am primit Sfantul Botez, si mult mai greu pentru suflet, ca sa traim cu ură si ranchiună clipă de clipă,pentru a face rău celuilalt de langa noi, Aproapelui nostru,dusmanului nostru.
Atunci cand suntem împăcati cu toata lumea, dormim linistiti si suntem plini de optimism. Dar cand suntem mâniosi si vrem raul dusmanului nostru,Aproapelui nostru, somnul nostru este un adevarat cosmar toata viata,iar pacea sufletului este spulberata de cumplitul diavol ,care răcneste si urlă din toate mădularele sale hidoase,si ne impinge la ură si la păcat,soptindu-ne la ureche că mai avem timp de pocainţă. 

NU  MAI ESTE  TIMP,FRATILOR !!!

Iata ce spunea un glas astazi dimineata, cand eu mai stateam inca in pat,asa ca sâmbata:

               "Şi vine CERNEREA !!!

               CERNEREA  PĂMÂNTULUI !!!
              Dumnezeu va cerne Pământul de orz -neghină !"
După cum vedem dragilor, glasul divin si trist tare de tot,  nu a grait ca va alege grîul de neghină !
Ci a grait asa: 
                     Dumnezeu va cerne Pământul de orz -neghină !"
                                    Frati Crestini, 

Rolul meu pe acest Pămant,este acela de a scrie GRAIUL  DUHULUI SFÂNT asa cum imi este adus de Sus,
fara nicio modificare,fara nicio spoire,fără învelis din foiţă de aur pentru a arata frumos si sa dea bine la Lumea intreaga,sau ,să le adaptez după vremurile si vremile de azi,pentru a fi in ton cu lumea dea azi!
NU fratilor! De-ar fi sa platesc cu propria-mi viaţă ceea ce eu scriu aici, voi fi fericita s-o fac,stiind că,nu m-am abatut de la CUVANTUL LUI DUMNEZEU ,ci dimpotrivă,am primit cu stoicism toate câte mi-au fost si-mi sunt aruncate în faţă de Semenii mei, si nu am cedat răutătilor lor.
Datoria mea în faţa PREA SFINTEI TREIMI si a MAICII LUI DUMNEZEU,este aceea de a vă uni pe toti intr-o Credinţă ,si-ntr-un singur DUH, si anume: 
            DUHUL  LUI DUMNEZEU,si-n IUBIREA MAICII PREA CURATEI  FECIOARE MARIA,Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si închinarea,Amin!
                                 Cu dragoste,Maria.



12 comentarii:

  1. https://www.realitatea.net/stiri/actual/diana-sosoaca-sa-apasati-pe-bluetoothul-de-la-telefon-sal-indreptati-catre-persoanele-vaccinate-si-sa-vedeti-ce-serie-apare_60db9376ecccc760692db292

    RăspundețiȘtergere
  2. N am înțeles. Ii separa pe creștini de ortodocsi, asta înțeleg dar DACII, ei, nu erau creștini. Ce o vrea Dumnezeu, legătură noastră cu Dacii este, noi fiind urmașii Dacilor. Om vedea

    RăspundețiȘtergere
  3. Pomenirea Dacilor ,a istoriei de catre traditionalisti este folosita Fals de catre Alogenii Bruxelezi in special USR pentru Diversiune si Divizare sub masca luptei cu Ortodocsia spre dorinta lor de divizare intre crestini vrind a ne aduce in situatia de rupere si lupta intre crestinii Nationali pentru ascunderea scaderii in sondaje urmare a esecurilor lor cu temele lor de sexo-marxism .
    Ultimile descoperiri dacice, cum este a doua poarta de acces in cetatea Sarmisegetuza Regia, nu le comvine menirii lor de Marionete bruxeleze ca si descoperirea publica de catre ziarul Evenimentul zilei a proceselor verbale Falsificate si de falsificare in favoarea USR a ultimelor alegeri prezentate aseara pe TV de jurnalistul de la Constanta. Ciurea,simtindu-se descoperiti USR-stii incearca sa vina cu teme False in slujba Stapinilor lor dindu-si seama ca timpul Dictaturii lor este pus in Pericol ei se comporta ca un Sarpe=Satana descoperit si vor ataca incercind sa Divizeze pe romani cu alte teme de Scandal si divizarea crestinilor in speranta lor ca vor cistiga ceva Adepti pentru Stapinii lor care au distrus deja economia Romaneasca in ciuda Minciunilor triumfaliste ale lui Citu cel care se spune ca ar cistiga comisioane in conturile sale externe pentru banii imprumutati de el in numele Romaniei si prin care ei spera sa o ingroape definitiv in menirea lor din partea strainilor de Ciocli Coloniali-imperiali
    Doar atit concep ei pentru Uniunea Europeana,in timp ce Victor Orban se opune acestor Noi totalitarisme bruxeleze si a fost invitat ca sa paraseasca cu Ungaria uniunea el le-a raspuns ca va ramine in continuare in interiorul UE pentru a putea Lupta sa salveze UE.-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Si americanii sint ingrijorati ca sub masca unei Uniuni intre SUA,Mexic si Canada creata de Guvern fara aprobare constitutionala sau parlamentara isi vor pierde Drepturile Cetatenesti si chiar Constitutia lor odata cu introducerea unei noi monede unice Amero dupa modelul Euro din Uniunea Europeana, in timp ce zilele trecute o firma americana anunta inceperea fabricarii celui mai mic CIP de dimesiuni care poate fi vazut doar la microscop putind fi injectat in corp si comunica cu calculatoarele monitorizind activitatea medicala a corpului.
    Deocamdata doar, dar care deschide in viitorul apropiat epoca controlului financiar a fiecarui om de pe continentul american si in curind de pe tot Globul care se alatura spalarii creierelor si MANIPULARII produsa deja prin masmedia TV proces planificat,prevazut si realizat Pas cu Pas de circa 60 de ani de catre o Oculta Mondiala si GLOBALISTA-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai dacii credeau in Ler. Dumnezeul dumnezeilor,nu intr,un refren de colinda cum spune Hrusca.Si nu aruncau pe cei alesi in gropi cu tepuse. La templul de la Sar.mit ege tusa se facea legatura cu satelitul Europa si mai departe pana in Pleiade unde erau trimisi in corp fizic cei initiati care se intorceau cu vaste cunostinte de la stramosii nostri ancastrali aflati la un stadiu de cunoastere preainalt pentru limita de intelegere de acum .Suntem semintie stelara cei ce vietuim pe cel mai binecuvantat taram de pe pamant numit Tara Romaneasca. Pa pa,tai tai.Te iubesc Mariana surioara.Multumes frumos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Mai lasa-ne cu new age! Din cauza voastra dorm romanii pe ei! Le-ati vândut vise frumoase si somnifere atunci cand ar fi trebuit sa fie treji! Nu vezi ca in fiecare grup asa zisele mesaje celeste indeamna la somn si asteptare de frati ET? S-a schimbat ceva din 12,12,12? Nimic! Pentru ca romanii nu si-au invatat lectia ca popor!
      I-ati tinut in adormire, in loc sa-i puneti la treaba, sa-si rezolve problemele!
      New age= Iisusul mincinos. Terapiile ANATECOR si restul terapiilor complementare= efect placebo, cei profetiti ca vor face semne si minuni in numele Lui Hristos!

      Ștergere
  6. Falsificarea alegerilor pentru SS-ul lui Iohannis=USR prin introducerea tirzie dupa citeva zile de la alegeri a suficiente procese verbale falsificate incit sa ridice pe sexo-marxisti in scorul electoral prezentata de cei de la Evenimentul Zilei aseara pe TV si a instaura actuala DICTATURA a minoritarilor care hotarasc neconstitutional soarta 'poporului suveran'' este cel mai GRAV act de CORUPTIE care poate exista conform normelor statelor democratice si explica dorinta DICTATURII de a desfinta SIJ astfel incit sa nu-i poata judeca nimeni nici pentru Falsificarea Alegerilor nici pentru actele de coruptie si ABUZURILE lor penale contra poporului roman-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da! Si crezi ca-i invingi pe nazisti cu ura ta impotriva evreilor? Vor fi doua valuri care se vor ciocni! Ai grija la cap! Evreii sunt renumiți cu vrajitoria cabalistica. Romanii, in loc sa ramana in nadragii lor crestini, adica in Lumina, s-au dedulcit si ei la vrajitorii si paranormal. Între doi draci suntem noi acum. Dracii ce practica vrajitoria cabalistica si nebunii nostri din Romania care practica samanismul si alte forme neacceptate in Lumina.
      Sa-i ia dracu cel mare pe toti demonii lui cei mici care se ocupa cu prostii prin Romania! Mai scapam si noi de otravă!

      Ștergere
  7. Iohannis a medaliat pe Patriarhul Daniel,o vorba veche spune sa nu ai incredere in greci nici macar cind ofera daruri si Evreul sas Iohannis are si singe de la un stramos grec-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. Dacia reprezinta pt noi vremurile de glorie cinste dreptate si umitate
    Vom.fi.chemati sa ne intarim.telurile de sfintire si unitate.
    Judecata va alege si pastra doar pe cei scrisi indiferent de unde.
    Alegerea crestinilor de ortodocsi ar putea sa aibe doua sensuri
    primul ortodocsii sa fie cei buni mai dreepti care vor trece de incercarile credintei fiind de partra sfintilor din urma.
    Iar la al doilea ortodox sa aibe sens negativ de fanatism exclusivism care huleste cu sau fara dreptate alte culte etc slab in duh crestinesc.
    Iar crestinii.indiferent de confesiune si religie sa dea dovada de omenie gata sa vina la unitatea de credinta si de calauzire a lui Dumnezeu.
    Cei scrisi supravietuitori vor intra uniti in vremurile frumoase promise.

    RăspundețiȘtergere
  9. Prin NOUA Globalizare se va face un stat unit pe TOT Globul si o singura credinta care prin numar se va incerca Impunerea Catolicismului Mondial.
    Valahii sau Daco-Romanii au mai avut o data de suferit mai ales in Transilvania unde ca Ortodoxi erau considerati Schismatici de catre puterea minoritara ungureasca catolica atunci, de adevaratii schismatici-catolicii desprinsi de Ortodoxie la jumatatea secolului al zecelea din mileniul doi dupa Hristos-craciun.

    RăspundețiȘtergere