luni, 31 august 2020

IISUS HRISTOS PLÂNGEA DE BUCURIE, CÂND STĂTEAM CU EL FAŢĂ ÎN FAŢĂ !

 Draga cititorule ! 
Pe acest Blog esti musafir! 
Te rog sa dai dovada ca ai cei 7 ani de-acasa! 
De nu,Comentariile tale vor fi sterse!
Nu te obliga nimeni sa stai pe acest Blog si nici sa crezi in ceea ce vei citi aici ,pe Blogul Dumnezeu Exista-Marturii! Cine simte si vrea,va crede! Cine nu, e alegerea sa !
Nu uita ca,tot ce vei grai de rău pe cineva sau vei aduce cuvinte hulitoare Lui Dumnezeu,Maicii Domnului si Sfintilor Săi,se va intoarce la tine inzecit !

IISUS HRISTOS PLÂNGEA DE BUCURIE, CÂND STĂTEAM CU EL FAŢĂ ÎN FAŢĂ !


 
                                   Image result for IISUS         .

                             4 Septembrie 2017,ora 3,23 zori de zi ! 

                                                               Dragii mei,

În aceasta dimineata în zori de zi, ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare foarte, si vad dragilor stand eu cu ochii închisi, vad intr-un nor stralucitor si auriu ,pe ÎNSUSI IISUS HRISTOS  în crane si oase. Chipul Lui IISUS era roziu ,din carne si oase peste care se asezase o Lumina aurie de Soare.
IISUS HRISTOS ma priveste zâmbitor,iar eu râman uimita deoarece, Îl vedeam atat de aproape de mine.
Îi spun cu puterea gandului cât de mult ÎL iubesc,ÎL rog ca sa ma invredniceasca pe mine roaba SA,ca sa fiu vrednica de IMAGINEA SA,asa cum Singur mi- a grait intr-unalt MESAJ DIVIN.
Iata:

IISUS HRISTOS IMI SPUNE : IMAGINEA MEA , TU ESTI

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../iisus-imi-spune-imaginea-mea-tu-...

Translate this page
May 5, 2016 - Şi în acest moment dragii mei, fără ca să deschid gura mea, ,aud glasul sufletului meu, care strigă pur şi simplu aşa : ... ”Tu ești Imaginea Mea!

Văd pe chipul MANTUITORULUI nostru drag si prea scump sufletului nostru,vad cum Îi se prelinge o lacrima.
Si chiar daca această lacrimă Îi cădea pe obrazul drept, Chipul LUI IISUS exprima bucurie şi dragoste divina.
Ma privea de la doar un metru distanta,ma privea drept in ochi, si-L vedeam fericit si bucuros foarte.
Iar eu, nu mai aveam cuvinte,nu mai aveam nici macar alte ganduri ,decat un singur gand: IISUS HRISTOS era chiar in faţa mea, si-L vedeam ca era bucuros si fericit si-mi doream sa nu se mai termine aceasta traire.
 Stiam in acea clipă ,de ce era bucuros si fericit; pentru că eu am incercat si incerc in fiecare clipă ,ca sa nu ies dintr- al Său Cuvant, si cu toata fiinta mea,incerc sa fac cunoscut Semenilor mei,toate câte imi ingaduie a vedea si-a auzi.
Ma simteam ca atunci când primim o sarcina de indeplinit, iar noi ne-o îndeplinm cu dragoste si cu bucurie imensa,iar cand suntem intrebati cum ne-am realizat indatoririle, fara teama sa putem privi in ochii STAPANULUI si sa spunem fara cuvinte, ca abia asteptam alte PORUNCI, spre a le duce cu dragoste la implinire.
Prieteni dragi,în timp ce priveam la IISUS HRISTOS,imi spuneam in gand :DOAMNE,dar ochii Tai chiar se misca si curg lacrimi din ei.
Iar MÂNTUITORUL, ca sa ma conving eu de toate cate vad,incepe a clipi de mai multe ori din ochiul drept care lacrima, iar CHIPUL Său stralucea ca SOARELE si era plin de fericire.
Dragii mei,ce minunt ar fi ca noi toti crestinii adevarati,sa implinim din dragoste Poruncile LUI DUMNEZEU,iar cand IISUS HRISTOS va veni  ca sa ne judece in ROMANIA SA, in ROMANIA NOULUI SĂU IERUSALIM, sa putem fi cu totii bucurosi si fericiti, si fara teama sa-L putem privi in ochi pe MANTUITORUL nostru drag si scump, si sa-I spunem asa:
"Doamne IISUSE HRISTOASE,Te implor milostiv fii mie păcătosul (a);Te-am iubit si Te iubesc in fiecare clipă a vietii mele. Porunceste-mi Te rog ,toate câte voiesti ca eu sa le împlinesc, iar eu cu dragoste,cu iubire si cu toata fiinta mea le voi împlini !"
Aa sa ne ajute Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Amin!
                    Si tot cu dragoste,Maria.

19 comentarii:

  1. Tocai ceapă? Ar fi o explicatie...
    Aia care vin sa te viziteze sunt strigoi ca tine. Mananca usturoi🤣🤣🤣

    RăspundețiȘtergere
  2. Trebuie sa va lasam sa va invatati lectiile ca popor! V-ati infumurat ca evreii si refuzati sa faceti ceva concret in tara asta. Pamanturile nu le mai munciti. Copiii si batranii i-ati lăsat de izbeliste! Magie in Romania ca in vremea faraonilor! Masonerie mai multa decat scoli si spitale! Lene cat cuprinde!
    Daca nu e Iubire e suferinta. Si prin suferinta tot la Dumnezeu se ajunge, dar e pacat...Calea cea scurta e Calea Inimii. Ati vrut cale lunga, plina de spini si de ciulini? Nu avem ce va face. Aveti liber arbitru. Il folositi cum doriti. Va ingropati talantul sau il inmultiti, e treaba voastra! Nu va putem obliga! Dar sa nu va plangeti in viitor ca oculta, ca evreii, ca UE! In cea mai mare parte este vina voastra ca popor. Voi ati ales mereu hoti ca sa ca conduca! Plangetu acum ca va fura tara! O tara murdara spiritual atrage muștele! Nicidecum albinele cele harnice!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dar tu cine ești de vorbești asa, "va, v-ați" Cum de le ști tu pe toate, tu ești PERFECT, ma îndoiesc?!

      Ștergere
    2. 1 septembrie 06:30 -Mulţumesc de sfaturi extraterestrule...

      Ștergere
    3. Este Aurelia sau Anghela,mai presus decit altii

      Ștergere
    4. 07:48, Nu ti-ai dat seama ca e Aurelia ?????????

      Ștergere
  3. Vai de cei care hulesc cuvantul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  4. @6:30 da, aveti dreptate, trebuie sa fim cinstit si sa ne recunoastem pacatele, ca popor, ca romani
    Nu mai suntem ca cei de odinioara, nu mai avem nici frica nici iubire
    Da, singura noastra cale mantuitoare este pocainta
    Fiecare in dreptul nostru dar si in comunitatile de la cea mica la cea mare, Romania, sa ne recunoastem tot ce am gresit in Fata lui Dumnezeu si sa ne indreptam iar la alegerile viitoare sa votam numai pe cei mai alesi dintre noi, crestini, morali, intelepti si harnici, care simt cu noi, jertfitori. Asa sa ne ajute Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 10:14, Nu mai merge la vot !
      Unde gasesti in clasa politica Crestini morali intelepti si harnici ?????????? Toti sunt o apa s-un pamant !!! Toti lucreaza pt buzunarele lor si-s vanduti Satanei !!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  5. 06,30 Bravo,bine spus-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Adevărat Elena. Numai ca cei care candideaza nu sunt nici credincioși, nici morali nici intelepti, nici patrioti.

    RăspundețiȘtergere
  7. Prima lună de toamnă începe cu record de decese şi record de pacienţi la ATI.
    au fost înregistrate 1.053 de cazuri noi, dar un număr record de decese-60 şi un record de pacienţi la Terapie Intensivă, 522-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar crezi ceea ce ni se spune?Oare cati MORTI sunt de CANCER,de CIROZA,RINICHI si alte boli?Pe acestia nu/i numara nimeni ? Ei pot sa ne spuna ce vor si cat vor, eu una nu/i cred !!!Si am motivele mele! COVIDUL o vor intinde ei cat vor,pana isi fac plinul sau pana seaca robinetul de bani.Mortii de COVID,numai BUNUL DUMNEZEU stie ADEVARUL !!! Am ajuns sa ne vindem si sufletul pentru bani! Atunci cand vor sa bage frica in populatie,baga si un nr imens de infectati si un alt numar imens de morti.CORONAVIRUSUL nu va disparea niciodata!!! Este si va fi o gripa ca oricare alta si vom trai cu ea!

      Ștergere
    2. Noi crestinii stim ca stapanitorul lumii acesteia poate insela pana si pe cei mai invatati oamenii. Banuim ce va urma numai daca vedem cati bani s-au bagat in vaccinuri.

      Ștergere
  8. Nou record de Covid in Romania cu 60 decese .peste 1000 cazuri noi si 500 la ATI.
    In timp ce Ugaria cu Orban a lor a inchis granitele de azi cu exceptia tranzitului pentru a prevenii valul II.
    In Romania Mosul Iohannis se piaptana pregatind alegeri Locale si pregateste Dictatura Cleptocrata a Coalitiei Oculte a Minoritarilor cu PNL Evreiesc,UDMR.PD -Bruchner-Basescu , cei 19 minoritari care au boicotat Motiunea si 5 PSD-sti cumparati cu banii furati de la pensiile mici de 10 ani si comfiscati de Orban si ciinii de la Macelaria de Finante a Guvernului .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Candidati pentru alegerile parlamentare, care vor fi atent verificati si ale caror CV uri vor fi transparente , posibil pe platforma radumoraru.ro
    Am scris "posibil" , in cine mai putem avea incredere astazi?
    Dar la alegerile locale ar fi de votat persoanele independente sau care prezinta incredere, nu neaparat propuse de un anumit partid

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Radu Moraru "serveste" din rasputeri unei ramuri a Securitatii numita astazi,SRI...

      Ștergere
  10. @15:21 posibil sa aveti dreptate, totusi, securitatea nu i ar mai fi bruiat emisiunilI DACA el era cu ei; vom vedea, fiecare trebuie sa actioneze cumva pentru ca altfel cei rai ne vor transforma intr un fel de dispozitive conectate la servere decizionale, adica in sclavi

    RăspundețiȘtergere
  11. Frumoasa minune ati trăit doamna Maria.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toti acum si in vecii vecilor Amin.

    RăspundețiȘtergere