vineri, 7 august 2020

50 LEI, 3 CARTI ALE ADEVARULUI DUHULUI SFANT ! COMANDA AICI !

                             Dragii mei,

Iata cum puteti comanda Cartile:

CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! Va multumesc din suflet !

                    https://adevarulduhuluisfant.ro/
                             Adevarul Duhului Sfant Vol 2
Adevarul Duhului Sfant Vol 1

Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, text
Este posibil ca imaginea să conţină: text
CARTILE ADEVARUL DUHULUI SFANT se pot comanda la tel.0747226236 sau http://adevarulduhuluisfant.ro/a!Sunt 3 volume si toate 3 la numai 50 lei,dar le puteti comanda si separat! 
Iata si contul in care puteti depune banii pentru Donatii pentru viitoarele volume,sau pentru contravaloarea CARTILOR :
RAIFFEISEN BANK :
      
 Cod IBAN:

 RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307
Toti Donatorii,vor primi CARTILE absolut GRATUIT oriunde s-ar afla.

                Va multumesc din suflet !
Va multumesc din suflet !
                                  Cu dragoste,Maria.

3 comentarii:

  1. Am si eu o intrebare dna Maria! De ce nu dati cartile gratuit daca sunt facute din bani donati? Cuvantul Duhului Sfant n-ar trebui sa coste bani ci sa fie raspandit pentru toata lumea care doreste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim9 august 2020, 00:47
      GRATUIT dau CARTILE tuturor celor care au donat! Dar acestia sunt foarte putini! CARTILE au fost editate din bani imprumutati de mine la CAR ! Sa nu creada cineva ca adun bani multi din donatii si ca mai si raman.NU ! Doar 10 % din cotravaloarea CARTILOR a fost de la putinii donatori,restul am achitat eu.Am daruit mai mult de 30% din CARTILE achitate de mine cu bani de la CAR,pentru care mai platesc si azi.Daca le doresti si nu ai bani ca sa le cumperi, suna-ma in privat la 0747226236 si cu mare drag ti le voi darui !

      Ștergere
    2. Anonim9 august 2020, 00:47
      Nu o lua ca pe o lauda ceea ce ti-am spus ! Este un ADEVAR ! Cuvantul LUI DUMNEZEU este si-n CARTILE din SFINTELE BISERICI,Carti care se vand la pretuir foarte mari !Nimic nu este GRATIS,nici macar o lumanare! Eu daruiesc cu mare drag din CARTILE mele,achitate de mine in cea mai mare parte,celor care nu au posibilitate ca sa le cumpere!

      Ștergere