duminică, 30 august 2020

BOTOSANI ! NADEJDEA BOTOSANILOR !


                                          24 August 2020,ora 6,22 !

                                 Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste un glas care spunea ceva despre Botosani.
Glasul spunea asa:
         "O reţeta cum stiu ei mai bine !
         Nadejdea Botosanilor !"
Dragii mei, cine este nadejdea Botosanilor si după ce reteta magica se alege,cred ca vom vedea la alegerea Primarilor.Banuiesc ca despre alegeri este vorba.Dumnezeu si Maicuta Domnului sa-i binecuvinteze pe Botosaneni si pe noi deopotriva.
                           Cu dragoste ,Maria.

16 comentarii:

 1. Judet si oras frumos cu cei mai inteligenti oameni dati Romaniei pe care ii stiu toata lumea de la Eminescu la Enescu-craciun

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Eminescu si Enescu au fost exceptiile care au echilibrat balanta!Acolo se va vota cu siguranta in proportie de cel putin 99% pentru excroco-hotii PDL-isti ai lui Braunovich(alias Basescu masa-verde 2012)astazi trecuti cu totii la PNL-isti.Vezi cazul excrocului national Flutur...

   Ștergere
  2. Mai sunt si in Ialomita fosti pdl-listi trecuti in barca puterii,ca doar n-or sta pe tusa,vor functii

   Ștergere
 2. Ai dreptate Crăciun! Sunt multe genii din jud.Botosani.Doamne dă să fie cu folos această rețetă.Doamne ajuta tuturor! D.E.V.

  RăspundețiȘtergere
 3. GUPTA SUWAMI indian venit la noi a spus ca IN ROMANIA SE VA RIDICA UN BARBAT DIN BUCOVINA CARE VA DUCE ROMANIA PE DRUMUL SPRE PROSPERITATE cu credinta in DUMNEZEU si dreptate-ceausestii l-au expulzat -era vazator in DUH-s-a mai scris pe blog-DOAMNE AJUTA

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Tu crezi in el sau in Biblie?

   Ștergere

  2. Anonim30 august 2020, 16:56...helooo,Botosani nu este in Bucovina!Geografie de clasa a treia!No mereţi la scoală ca nu-i dejaba pusă!No ,sâ un chic de gramatica n-ar strica ca bag sama că-i mare trebuintă!

   Ștergere
  3. Pai despre Biblie virusata ce mai spui? Daca omul acela o fost vazator cu Duhul Sfant,de ce esti contra?Asta-i blasfemie,punct.

   Ștergere
 4. Nadejdea lor este in Sfanta Treime,Sfanta Fecioara Maria,Sfantul Ioan Botezatorul,asa cum multi profeti au spus,ca Prenumele Sfintei Fecioara Maria,Sfantul Ioan Botezatorul si alti Sfinti pomeniti in Vechiul Testament,sunt nascuti acolo,in Moldova . Cand se va descoperi adevarata Biblie,intreaga lume va fi uimita,in cata minciuna.am trait de 2000 de ani.Sa nu avem surpriza de la Divinitate,cei alesi sa porneasca de acolo sa conduca tara,si intreaga lume.

  RăspundețiȘtergere
 5. Nu ma indoiesc sa aveti dreptate 17:38
  Dar dacă ne întrebăm de ce?
  Stiti răspunsul?
  Acest raspuns este foarte simplu,adevarata credința acolo este,căutați cititi si veti descoperiți ca asa este.
  Doamna Maria avea de mult un mesaj unde auzea zicând un glas acum mergeți asa.
  O sa caut acel mesaj în cărțile doamnei Maria O să-l gasesc si o sa va amintesc ca este o legătură mare de credința,strămoșească.
  Cu mult drag si multa sanatate va doresc la toata lumea
  BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului să fie cu noi cu toți.

  RăspundețiȘtergere
 6. S-a adeverit. Doamna Maria ati avut o viziune referitoare la Botoșani.
  http://stiri.botosani.ro/stiri/eveniment/

  RăspundețiȘtergere
 7. 31 august08:28-am scris corect romaneste si repet este vorba de Bucovina iar in limba romana NO MERETI este regionalism-va agatati ca scaiul de lume!

  RăspundețiȘtergere
 8. 31 august 00:39-am ziarul cu tot ce a publicat-probabil este si pe net-eu sunt crestin dar ce a spus, noi acum traim-pace tie

  RăspundețiȘtergere
 9. Pai la Botosani ai exilat Eugen Nicolae Gasca clarvazatorul ,Omul lui Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 10. 19,22 Astia sint agenti dublii straini ,le e greu cu regionalismele ,pentru ei e ca si cind ar trebui sa invete mai multe limbi straine care nu sint nici pe sistemele automate de traducere folosite de ei..

  RăspundețiȘtergere
 11. Sa speram că botoșănenii vor alege sa fie Independenți !

  RăspundețiȘtergere