marți, 25 august 2020

VA RUGAM, UN AJUTOR PENTRU O SFANTA BISERICA ,PRIN A CARUI ACOPERIS PLOUA !

       Sfântul Dimitrie, Izvorâtorul De Mir. Tradiții și Superstiții ....
                       Dragi crestini si iubitori de 
Dumnezeu si de Maicuta Domnului!

Vin la dvs.cu rugamintea ,ca sa ajutati financiar cu orice suma cat de mica ,si SFANTA BISERICA a Lui Hristos si a Maicii Domnului cu Sfintii Săi, BISERICA cu HRAMUL SFANTULUI DUMINTRU IZVORÂTORUL de MIR !
La Sfanta Biserica s-au facut si se fac multe reparatii mari, incluzand Pictura, dusumelele,curtea cu pavele, acoperisul prin care ploua in Sfanta Biserica si multe altele.
Biserica cu enoriasii săi,nu are putere financiara ca sa putrem achita la timp toate lucrarile.
Asadar,vin cu Rugamintea fierbinte din inima mea (Parintele Paroh nu stie ca am facut apel la oamenii buni si cu Credinta tare)de a ne ajuta cu orice suma cat de mica, ca sa putem ajunge la linia de plutire cu datoriile si cu reparatia acoperisului.
Iata cum puteti ajuta :
PAROHIA SFANTUL DUMITRU Tecuci,Banca Cooperatista CREDITEC Tecuci.
Cont in lei:
COD IBAN:
RO36CRCOX180300000241450.

Sau cont BRD -VÎRLAN GHEORGHE 

Cod IBAN : RO04BRDE180SV09058821800 

Este contul PĂRINTELUI PAROH - VÎRLAN GHEORGHE !
Ne rugam pentru toti cei care se vor milostivi si vor ajuta SFANTA BISERICA,ca sa va daruiasca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sanatate,mantuire si bucurii la toti cei dragi dvs,iar SFANTUL DUMITRU IZVORATORUL de MIR,sa va ocroteasca in fiecare clipa .

Va multumim si sa fiti binecuvantati de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului,Amin!
Ne rugam pentru voi toti dragilor si pentru cei dragi voua! Doamne Ajuta !
..
PAROHIA SF.DUMITRU TECUCI,are nevoie de ajutor financiar ptr.reparatii mari.RO36CRCOX180300000241450.Banca Coop.CREDITEC Tecuci.                    .

Cu iubire,Maria.

8 comentarii:

 1. Grecia și Turcia, țări aliate în NATO, la un pas de conflict în Mediterana
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/grecia-si-turcia-tari-aliate-in-nato-la-un-pas-de-conflict-in-mediterana-seful-diplomatiei-germane-se-joaca-cu-focul-1358227

  RăspundețiȘtergere
 2. Rapirea bisericii ortodoxe va fi făcută de turci cand va invada Grecia. Singura țară care le va sari în ajutor va fi Rusia. Restul de state ortodoxe nu se vor implica. Redeschiderea moscheei din instanbul a fost primul pas care a declanșat Războiul religios ___

  RăspundețiȘtergere
 3. Doamna Maria ati avut o viziune referitoare la rauri de gheata. S-a adeverit din nou
  https://www.digi24.ro/stiri/externe/video-vreme-extrema-rauri-cu-gheata-pe-strazile-din-orasul-verona-1358181

  RăspundețiȘtergere
 4. Dar scrieti si despre clarvazatorii nostri, scrieti despre Georgeta Florea, cititi cartile ei…in momentul asta sunt 13 oameni pe lume, care trebuie sa duca cuvantul de avertizare al Lui Dumnezeu. Intr-adevar din 1997 a inceput Razboiul Crestin Cernerea, care se va intinde pana in 2046. Civilizatia pe care o vom descoperi este cea de pe Planeta Sill, cu care avem contacte de foarte mult timp si care ne ajuta in continuare pentru purificarea planetei, pentru ca din cauza energiei negative ne-am autodistruge. Noi, romanii, trebuie s-o ajutam pe acesta femeie si sa implinim ceea ce doreste Dumnezeu de la noi…sa facem Drumul Crucii, sa construim Biserica Credintei Crestine___

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Vrajeala-n varza cernerea asta ,o bazaconie !

   Ștergere
  2. Nu va ajunge Catedrala Neamului? Vreti sa donam bani in continuare pentru forme fara fond? Cati bani se arunca degeaba, am fi ecologizat Romania si replantat, incat nicio civilizatie ET nu trebuia sa vina sa ne ajute!
   Georgeta Florea bate campii! Si trage din timpul urmasilor. Te-ai fi asteptat ca la varsta ei sa fi dobândit ințelepciunea de a nu se arunca intr-un misticism new age! De clarvazatoare ce este nu mai vede pamantul romanesc plin de gunoaie si otravit!

   Ștergere
  3. Cernerea nu-i vrajeala,e dovada ca nu exista spirit, doar trup,care va fi refacut din adn. Si nici Dumnezeu,judecata( cernerea-adica selectia celor buni)va fi facuta de et

   Ștergere
 5. Mai sunt unii care au in cap numai new age. Tot ce nu inteleg le etichereaza new age.

  RăspundețiȘtergere