sâmbătă, 22 august 2020

HRISTOS NE GRAIESTE :IATA-MA VIN CURAND !

AŞA VA FI VENIREA LUI IISUS HRISTOS , PENTRU A DOUA OARA PE PAMANT !

                 Noapte de 18 -19 Septembrie 2018,

                                     ora 1,30 !

                           Dragii mei,

La aceasta ora si-n aceasta noapte am inchis calculatorul ,si -mi doreac ca sa adorm.
Chiar atipisem cand,o lumina alba si stralucitoare  ca un fulger ,imi strapunge intreg trupul si astfel, ma trezesc, dar nu deschid ochii.
Vad dragilor cu ochii inchisi fiind (nu simteam nevoia sa-i folosesc pe cei firesti),vad un Cer senin de ziua,iar in mijlocul Boltii Ceresti,cam pe unde sta Soarele in timpul de-amiaza,vad cativa norisori albi si densi,dar stralucitori ca lumina neonului.
Norisorii erau ovali ca forma si de un alb dens imaculat.

                   Imagini pentru nori albi.

Norisorii albi se aduna  de jur imprejur, se unesc unii cu altii si formeaza un nor alb dens si rotund.
Brusc, acel Nor alb dens si rotund format din norisorii ovali, se sparge pe mijloc, se topeste si ramane doar un Cerc gol alb,ca o gură de tunel cu marginea alba si stralucitoare.
Astfel,vad un alt Cer după ce s-a topit Norul alb si dens. Prin Cercul de lumina alb ,ramas de la Norul care s-a spart pe mijloc,vad un Cer si mai frumos, si mai stralucitor.
Ganditi-va ,ca SOARELE s-ar topi pe mijloc si ramane din el doar un Cerc auriu,prin care vedeti un alt CER,fata de cel pe care-l avem noi zi si noapte. Era ca o poarta de trecere printr-un CERC de lumina alba, in alt CER albastru violet divin.
.Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI.

Imagini pentru VENIREA LUI IISUS IMAGINI

Prin acea Poarta din Cerul Lui Dumnezeu, vad cum paseste bucuros INSUSI IISUS HRISTOS care ,pusese deja piciorul drept peste Cercul de lumina alba ce ramasese după ce s-a topit norul alb.
MANTUITORUL m-a privit din CERUL SĂU bucuros,si-a ridicat bratele SALE de parca ar fi vrut sa imbratisez toata suflarea de pe pamant, si mi-a spus fara Cuvinte:

               "Iata -Mă, vin curand !"

Si-odata ce s-a deschis Poarta Divinitatii, IISUS HRISTOS era gata sa puna si celălalt picior peste Cercul de lumina alba,peste Poarta Divinitatii pentru a coborâ pe Pămant romanesc.
I-am spus si eu fara cuvinte MANTUITORUL nostru Mult Prea Iubit ,ca-L astept cu infinita iubire ca sa vina la noi pe pămant romanesc ,dar,pentru intreaga suflare.
După ce IISUS a disparut de pe CERUL DIVIN care s-a inchis la loc ,vedeam pe MAICA  SA ,Pururea Prea Curata Fecioara Maria, avand pe umarul Său stang ,pe DUHUL CEL PREA SFANT ,iar in Mâna Sa dreapta tinea CRUCEA de Lumina alba a Fiului Său si MANTUITORUL nostru al tuturor.
MAICA DOMNULUI stralucea cât 100 de Sori albi la un loc,in vesmintele-I albe orbitor de stralucitoare.
Întai a apărut DUHUL SFANT pe umarul stang al PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU,apoi, a aparut si CRUCEA din LUMINA alba,inalta cat MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA, Cruce pe care Maica Domnului o tinea cu Mana Sa dreapta.
Totul a durat catea secunde ,si -ncetul cu incetul s-a topit tot ce vedeam.
Fratilor,după cum vedem cu totii,MESAJELE DIVINE sunt din ce in ce mai dese si mai concludente.
Dragilor,cine nu crede in PREA SFANTA TREIME (DUMNEZEU TATAL,DUMNEZEUL FIUL si PREA SFANTUL DUH )si-n MAICUTA DOMNULUI,Pururea Prea Curata Fecioara Maria,va pierde mantuirea sufletului, si-n focul cel vesnic al iadului se va zvarcoli.
Cine crede insă, si iubeste pe DUMNEZEU si pe MAICA DOMNULUI cu tot sufletul său si din toata inima sa,respectand si implinid cele 10 Porunci ale Domnului,va dobandi un loc in IMPARATIA LUI DUMNEZEU, Căruia I se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                           Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

 1. Nu va mai veni...Aceasta Lume,a 5-a se va sfarsi prin foc odata ce mega-vulcanii planetei Terra vor erupe!!!In curand,spre sfarsitul lunii februarie 2021...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Spui că nu va mai veni? De unde știi? Şi dacă va veni ce te vei face atunci? Va veni Domnul Iisus Hristos, Fiul Lui Dumnezeu. Mă rog să te ierte Domnul și Mântuitorul nostru, dar pentru asta va trebui să-ţi pară rău și să te rogi, suflete care nu știi de buna cuviință. Trezește-te cât încă nu e prea târziu. Domnul să te aibă în pază și să te aducă pe calea cea bună. Tare mult m-aș bucura să fie sufletul tău întors pe calea cea dreaptă. Nu ești un suflet rău dar îți place să faci haz din orice. Eu îți vreau binele. Aşa să îmi ajute Dumnezeu!

   Ștergere
  2. Sa nu uitam de eruptia unor vulcani. Se va întâmpla in curand. Evacuari de persoane. Dupa cum se arata tinuturile posibil Islanda si Indonezia
   ______

   Ștergere
 2. Anonim 15;36 nimic fără Dumnezeu
  Este o vorba spusă de Voltaire
  UNIVERSUL MA ÎNCURCĂ SI NU POT GANDI MACAR
  CA EXISTA UN CEASORNIC
  FARA DE CEASORNICAR
  ASA si aici nimic fără Dumnezeu
  Va veni sigur nu sa răstignit și nu a înviat de cât sa ne ierte pe noi si sa ne dea viața veșnică prin Învierea lui.
  Vino Doamne!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Incredibil. Se pare ca unii nici nu incearca macar sa priceapa ce inseamna, ce implica venirea Mantuitorului, pentru a doua oara, pe acest pamant. Si cum trebuie sa se raporteze la mesajul repetat, privind prezenta Sa la portile acestei lumi. Altfel n-ar fi atat de preocupati de: "mai intai cutare si cutare", "stati asa, ca mai intai trebuie sa fie nu stiu ce catastrofa" etc. Catastrofa din suflete este semnalul cel mai puternic, nu calamitatile exterioare. Facem socoteala semnelor acestei Veniri ca niste contabili, dar suntem, oare, pregatiti din temeliile fiintei noastre, a-L intampina? Aceasta ar trebui sa ne amuteasca si sa ne faca sa luam seama ca nu cumva apropierea Domnului sa devina pentru noi un soi de "breaking news" de senzatie. Caci nu mai este cale de intoarcere din fata Celui Care vine sa judece lumea si sa ia ce este al Sau. Cand, exact, vine, ce catastrofe Ii premerg, sunt capcane ale mintii. Cainta si reculegere, cat inca mai avem timp, nu teama, curiozitate inutila si senzationalism... Asa sa ne ajute Dumnezeu!

  RăspundețiȘtergere