sâmbătă, 22 august 2020

NIMIC FARĂ DUMNEZEU SI FARĂ MAICUTA DOMNULUI !

NIMIC FARĂ DUMNEZEU SI FARĂ MAICUTA DOMNULUI !


                 19 Septembrie 2019, ora 6,09 !

             Imagini pentru dumnezeu

                        Dragii mei,

În aceasta dimineata, ma trezeste un glas care spune ceva tare frumos,dar din pacate, oamenii au uitat de Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Iata ce spunea acel glas:

              "Nu putem face nimic ,împotriva vointei Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului."

Imagini pentru dumnezeuImagini pentru maica domnului.
Prieteni dragi, asa este; nimic nu putem face împotriva Vointei Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului.
Trebuie ca sa ne supunem Voii Lui Dumnezeu si a Maicii Lui Dumnezeu,pentru a nu gresi Calea ce duce spre mantuirea sufletului nostru.
Cum sa ne supunem ? Prin respectarea celor 10 Porunci.
Iata:

Ce semnificaţie au Cele 10 Porunci?


Întrebare: Ce semnificaţie au Cele 10 Porunci?

Răspuns: 
Cele 10 Porunci sunt 10 legi din Biblie pe care Dumnezeu le-a dat poporului Israel la scurt timp după scoaterea lor din Egipt. În esenţă, Cele 10 Porunci reprezintă sumarul a 600 de porunci conţinute în Legea Vechiul Testament. Primele patru porunci vizează relaţia noastră cu Dumnezeu. Următoarele şase porunci vizează relaţiile inter-umane. Cele 10 Porunci se găsesc în Biblie în Cartea Exod 20:1-17 şi Deuteronom 5:6-21 şi sunt următoarele:

(1) “Să nu ai alţi Dumnezei afară de Mine.” Această poruncă este împotriva închinării la orice alt dumnezeu afară de singurul Dumnezeu adevărat. Toţi ceilalţi dumnezei sunt dumnezei falşi.

(2) “Să nu-ţi faci chip cioplit, nici vreo înfăţişare a lucrurilor care sunt sus în ceruri, sau jos pe pământ. Să nu te închini înaintea lor, şi să nu le slujeşti; căci Eu, DOMNUL, Dumnezeul tău, sunt un Dumnezeu gelos, care pedepsesc fărădelegea parinţilor în copii până la al treilea şi la al patrulea neam al celor ce Mă urăsc; şi Mă îndur până la al miilea neam de cei ce Mă iubesc şi păzesc poruncile Mele”. Această poruncă este împotriva creării unui idol, o reprezentare vizibilă a lui Dumnezeu. Noi nu putem crea nici o imagine care să-L descrie perfect pe Dumnezeu. Să-ţi faci un idol care să-L reprezinte pe Dumnezeu înseamnă să te închini unui dumnezeu fals.

(3) “Să nu iei în deşert Numele DOMNULUI, Dumnezeului tău; căci DOMNUL nu va lăsa nepedepsit pe cel ce va lua în deşert Numele Lui”. Aceasta este o poruncă împotriva luării Numelui Domnului în deşert. Nu ar trebui să desconsiderăm Numele Domnului. Noi trebuie să arătăm reverenţă Domnului menţionându-I Numele cu respect şi în mod care să Îl onoreze.

(4) “Adu-ţi aminte de ziua de odihnă, ca s-o sfinţeşti. Să lucrezi şase zile, şi să-ţi faci lucrul tău. Dar ziua a şaptea este ziua de odihnă închinată DOMNULUI, Dumnezeului tău: să nu faci nici o lucrare în ea, nici tu, nici fiul tău, nici fiica ta, nici robul tău, nici roaba ta, nici vita ta, nici străinul care este în casa ta. Căci în şase zile a facut DOMNUL cerurile, pamântul şi marea, şi tot ce este în ele, iar în ziua a şaptea S-a odihnit: de aceea a binecuvîntat DOMNUL ziua de odihnă şi a sfinţit-o”. Această poruncă stabileşte Sabatul (Sâmbăta, ultima zi din săptămână) ca o zi de odihnă dedicată Domnului de către evrei.

(5) “Cinsteşte pe tatăl tău şi pe mama ta, pentru ca să ţi se lungească zilele în ţara, pe care ţi-o dă DOMNUL, Dumnezeul tău”. Acestă poruncă este dată ca întotdeauna noi să ne tratăm părinţii cu respect.

(6) “Să nu ucizi”. Această poruncă este dată pentru a nu comite crimă împotriva unei alte fiinţe umane.

(7) “Să nu preacurveşti”. Această poruncă ne spune să nu avem relaţii sexuale cu altcineva decât soţul / soţia.

(8) “Să nu furi”. Această poruncă ne spune să nu luăm ceva care nu ne aparţine fără permisiunea persoanei care deţine lucrul respectiv.

(9) “Să nu mărturiseşti strâmb împotriva aproapelui tău”. Această poruncă ne spune să nu spunem ceva fals împotriva altei persoane. În esenţă, această poruncă spune să nu minţim.

(10) “Să nu pofteşti casa aproapelui tău; să nu pofteşti nevasta aproapelui tău, nici robul lui, nici roaba lui, nici boul lui, nici măgarul lui, nici vreun alt lucru, care este al aproapelui tău”. Această poruncă ne spune să nu dorim nimic din ceea ce nu ne aparţine. Pofta ne poate conduce la încălcarea uneia dintre poruncile enumerate mai sus: crimă, adulter şi hoţie. Dacă este greşit să faci ceva, atunci este greşit să-ţi doreşti să faci acel lucru.
                              Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

 1. asa este FARA DUMNEZEU ,MAICA DOMNULUI SI SFINTII AVOCATII NOSTRI INAINTEA SF TREIMI nimic nu se rezolva suntem CHIRIASII PAMANTULUI si distrugem voit sau fara voie creatia LUI-iata rezultatele

  RăspundețiȘtergere
 2. Cum? Dragnea nu este alesul Domnului?!
  PSD e cumva ecologistul Romaniei si marele iubitor de copii? Cu totii stim ca pe Dragnea l-a durut in vile de copiii rapiti din Romania. Ca si pe restul politicienilor ce se bat din nou pe ciolan. Atat le este credinta. De unde mai mult daca nu au?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dar despre hotul de case din Sibiu care in tinerete era samsar de copii ce ziceti?Cu mult inaintea lui Dragnea care este astazi singurul detinut politic adevarat din Europa...

   Ștergere
 3. Sa nu uitam de eruptia unor vulcani. Se va întâmpla in curand. Evacuari de persoane. Dupa cum se arata tinuturile posibil Islanda si Indonezia
  ______

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. De unde ai stiut? Vulcanul Sinamung din Indonazia -Sumatra dupa ce 4 secole a tacut, a erupt azi a patra oara in ultimii 10 ani-craciun

   Ștergere
 4. La ananghie toți cred numai în Dumnezeu.

  RăspundețiȘtergere
 5. 15,29 Zicem numai de Rau,dar ne admonesteaza Organulele-craciun

  RăspundețiȘtergere
 6. Este singurul lucru bun care ne-a rămas.
  CREDINTA IN BUNUL DUMNEZEU SI MAICUTA DOMNULUI.
  Singurul lucru care nu trebuie să-l uitam niciodată.
  Doamne fa lumina si pace pe pământ
  Iubire si fericire pentru fiecare.
  Doamne Ajuta poporului român și lumii întregi.

  RăspundețiȘtergere
 7. craciun e tot Maria deghizata.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Anonim24 august 2020, 06:21
   Esti sigur(a)de ceea ce afirmi? Sa mai respiri tu mdoar de cate ori spui ca am fost deghizata?Chiar nu ai pic de respect si de rusine?Chiar crezi ca eu m-as juca cu al Lui Dumnezeu Cuvant? Ca sa te convingi de ADEVAR roaga/L pe IISUS sa/ti dea o pedeapsa ,care vrei tu, daca ai gresit si nu e real. Spune/i Lui IISUS ce pedeapsa sa-ti dea,si ti-o va da dupa cerinta ta. De la mine,doar atat:sa-ti fie rusine pentru acuzatiile pe care mi le aduci!

   Ștergere
 8. Da de unde, ma mir ca nu ai zis ca tot eu sint si Klaus care in traducere e tot Craciun-craciun

  RăspundețiȘtergere
 9. 23 august 10:29-se pare ca te intereseaza doar politica si can canul-de DUMNEZEU AI AUZIT mai nebotezatule!

  RăspundețiȘtergere