marți, 18 august 2015

ŞI S - A ADEVERIT, DIN PREA MULTĂ FERICIRE ! PLOILE TORENŢIALE AU VENIT , APROAPE ÎN TOATĂ ROMÂNIA !

                                                                          Dragii mei, 

Scriam în 16 august 2015 ,dimineaţa devreme, că va ploua torential.
Dumnezeu a auzit glasul nostru al tuturor, si ne-a mai dat o şansă, trimiţându-ne ploaie pe Pământul însetat.
                                Sfanta+Treime.jpg
Oare noi vom sti cum sa-I multumim ? 
Doamne ,Te rugam ne iartă si primeste Rugaciunile noastre de multumire, pentru aceste Ploi binefăcătoare Pământului si sufletului nostru.
Îţi multumim DOAMNE  DUMNEZEULE, pentru toate câte ne-ai dăruit si ne dăruiesti.
                                            Cu dragoste, Maria.
Iata si Dovezile : 
  1. Avertizare COD GALBEN de ploi torentiale si ...

    www.ziare.com/satu-mare/stiri-actualitate/avertizare-cod...Cached
    Avertizare COD GALBEN de ploi torentiale si vijelii. Vezi HARTA zonelor afectate ... Luni, 17 August 2015, ora 12:20. Sursa: Vocea Transilvaniei. Articol citit de 5 ori.




                                              16 August 2015, ora 6,30 dimineaţa !
                                                      Dragii mei, 

În această dimineaţă , mi-a dat trezirea un glas tare vesel, care cânta pur si simplu asa :

                        "Plouă ! Plouă! Plouă !

Apoi dragii mei, îmi aud glasul sufletului meu, care imploră pe Bunul Dumnezeu asa :

                "Doamne ! Te rog Doamne lasă  să plouă Doamne!
             Cât viaţa mea, să plouă Doamne !"

                   randurile.unui.simplu.om...
Şi ne va da dragii mei, BUNUL  DUMNEZEU si MAICA  DOMNULUI ploaie curată, si atât cât să se sature Pământul, si tot ce suflă pe Pământ.  
Să ne rugăm fratilor cu inima ,si nu numai cu buzele, ca să fim binecuvântaţi cu ploaie curată şi la bună vreme.  
                                  Cu dragoste, Maria.

Scapam de canicula: Furtuni si grindina in toata tara

Actualitate
In intervalul mentionat, instabilitatea atmosferica se va accentua treptat in toata tara, anunta Administratia Nationala de Meteorologie.

Vor fi averse, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului ce vor avea si aspect de vijelie, in noaptea de duminica spre luni, in Banat si Oltenia, apoi si in celelalte regiuni. Ploile vor avea si caracter torential, iar in 24 de ore se vor cumula cantitati de apa ce vor depasi local 20 l/mp si pe arii restranse, indeosebi in zonele de deal si de munte, 35-40 l/mp.

5 comentarii:

  1. Iaca se intampla cum a fost scris, si cum ati profetit inainte, 555. Domnul a trimis pe inaintemergatorii Sai. 5 luni Sfantul Ilie ne-a ars si parjolit cu focul sau si iata ca vine Sfantul Enoch, strabunicul lui Noe. Si 5 luni ne va astupa cu apele sale, iar dupa aceste 5 luni, Antihrist ii va omora pe cei doi profeti si va veni urgia omului si a fiarei 5 luni pe pamant. Sunt semne si vor mai fi pe pamant, pe cer, in luna si in stele. Se vor arata fiarele cum n-a vazut om pe acest pamant de la facerea lumii incoace si vor sfasia carnea si sufletele zidirii Sale, bune si rele. Ne vom zvarcoli in glodul mizeriei umane caci nu va mai fi apa ci vor fi rauri de sange ce se va amesteca cu praful acestui pamant si va forma un noroi urat mirositor, gros si cleios aducator de moarte si de urgie pe care fiinta pe acest pamant nu a pomenit si nici nu au visat. Putini (din 7 miliarde de oameni vor muri sute de milioane) vor mai gusta moartea, pana la venirea Lui, caci moartea in acele vremuri va fi o binecuvantare. Fericiti vor fi aceia ce nu vor trai zilele de pe urma. Dar inaite sa vina El, se va pogora Ingerul Mortii cu toata puterea si cu slava Lui, si necuratii se vor zvarcoli in chinuri groaznice, caci ingerul e aducator de moarte si de osanda vesnica. Asta mi-a spus acum 6 luni Domnul, asta va spun acum, cu teama, caci si de ar fi stiut toti oamenii si s-ar fi pocait si rugat pentru iertare, nimeni si nimic nu va schimba voia Tatalui, caci asa a fost scris sa fie. Si multe mi s-au aratat dar fara folos pentru om, caci Domnul vrea ca omul sa se mantuiasca prin trezirea constiintei sale, si nu prin frica si teama de osanda vesnica, ci prin iubire, iertare si constiinta curata. Nu poti sa traiesti ca un pacatos nenorocit toata viata, si pe patul de moarte sa te apuce constiinta mantuirii doar ca sa nu ajungi in iad sa te duci in rai sa-ti fie tot tie bine. Pervers, josnic, mizerabil, netrebnic si bicisnic este omul, caci in fata osandei vesnice ar vinde si sufletele parintilor si copiilor lui dor ca sa-l salveze pe-al sau. Dumnezeu sa ne ierte, caci in aceste zile de pe urma, doar iertare putem sa mao cerem pentru noi si semenii nostri si sa ne rugam pentru sufletele noastre. Sa-l rugam pe Domnul Iisus Hristos sa fie bland si milostiv cu noi robii si pacatosii, sa ne ierte caci suntem smintiti la minte si firavi la trup, oi ratacite printre haite de lupi, si sa nu ne piarda pe toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nene,nu sf.ilie ne-a parjolit cu focul sau ci jidanii iudeo-khazaro-masoni cu Programul HAARP de modificare a climei.....

      Ștergere
    2. Daca jidanii iudeo-khazaro-masoni ne-au parjolit, atunci de ce au parjolit toata planeta. De ce au murit mii de oameni de parjolul lor inclusiv ai lor? America unde locuiesc mai mult de jumatate din populatia evreilor e lovita de parjol si cataclisme nemaintalnite pana acum, ca sa nu mai vorbim cat de terminat este Israelul din cauza temperaturilor de peste 40 de grade la umbra. Isi distrugeau propia rasa si intreaga planeta? Au cumva nave spatiale sau OZN-uri sa se teleporteze pe o planeta a lor. Sa fim totusi realisti. Or face ei cele mai mari atrocitati de pe pamant, dar nu ii suspectez de prostie crunta cu tentative sinucigase la nivel planetar. Maniaci de putere si control planetar, DA, sinucigasi, NU.

      Ștergere
    3. NU confunda evreii adevarati(care au fost asasinati in masa in al 2-lea razboi mondial si de catre nazisti si de catre jidanul stalin) cu iudeo-khazarii-masoni si askhenazi....Mai studiaza,mai citeste, ca de prosti este lumea plina....

      Ștergere
  2. SLAVA TIE DUMNEZEULE! SLAVIT SA FIE TATAL DUMNEZEU IN VECI!! Si sa ne mai dea ploaie caci FII lui suntem.

    RăspundețiȘtergere