joi, 13 august 2015

S - A ADEVERIT O MARE CATASTROFĂ ! EXPLOZIA URIAŞĂ , S -A ADEVERIT A DOUA ZI !


                                                                Dragii mei, 

În noaptea de 9 -10 August 2015, mi s-a arătat o mare Explozie la Sud-Est, de parca ar fi explodat un depozit de munitie ,sau de artificii.
Şi iata dragilor, cum din nefericire, aceasta Explozie uriasa, s-a produs în CHINA, luând multe vieti, si rănind sute de persoane. 
Iata :

 1. Explozie uriasa in China. Sute de victime, un nor...

  stirileprotv.ro/stiri/actualitate/explozie-uriasa-in...Cached
  Explozie uriasa in China. Sute de victime, un nor ciuperca urias si un cutremur ce s-a simtit la 10 km departare
 2. VIDEO - Explozie uriasa in China

  www.220.ro/faze-tari/Explozie-Uriasa-In-China/fmLeWjNpEKCached
  Explozie uriasa in China. Faze tari. Potrivit presei chineze, 44 de persoane au murit si 500 au fost ranite. Filme si muzica pe 220

 1. Aug 11, 2015 · Orasul Tianjin din China a fost zguduit de o explozie extrem de violenta, care a dat nastere unui nor ciuperca urias si unui cutremur ce s-a putut simti ..

  Iata si articolul meu, cu trairea din noaptea de 9 -10 August 2015 :
                       Noapte de 9 -10 August 2015, ora 2,20 !

                                          Dragii mei, 

În această noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, văd în spatele meu, spre Sud- Est, de parcă aş fi avut un ochi la ceafă, văd o strada în noapte, cu multe cladiri înalte şi înghesuite, si cu multe lumini aprinse.
 Imagini - O nouă nuntă cu maşini de lux în China.

Undeva la capătul unei astfel de strazi aglomerate, văd cât ai clipi din ochi, o Mare Explozie, de parca ar fi explodat un depozit de arme chimice, sau de artificii.
Dragii mei, atât de puternică a fost Explozia ,încât fumul alb si extrem de dens, a luat forma de ciuperca, înalta de câtiva metri. 

Atac terorist? Două explozii la o rafinărie din sudul Franţei ...... 100 de răniţi în urma unor explozii produse în sud-estul Turciei.

Fumul alb si extrem de dens ,se revarasa ca la un vulcan, în mai multe rânduri, având în el multe scântei mai mari, sau mai mici .
Dragii mei, din nefericire vom auzi de o astfel de Explozie uriaşă şi chiar aş putea spune din nefericire, că va face multe victime, având în vedere aglomeratia acestei strazi, din mijlocul orasului. 
                                         Cu dragoste, Maria. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu