miercuri, 26 august 2015

UN CUTREMUR INTENS LA SUD !

                                                   26 August 2015 ,ora 4,50 zori de zi !

                                              Dragii mei, 

Astăzi în zori, m-au trezit multe glasuri speriate, moment in care văd cu ochii închisi fiind, văd spre Sud, un loc foarte aglomerat, o încapere mai mare; cred ca era un loc public.
Vedeam cum toate incepuse a se clatina tare, si -n învălmaseala produsa din cauza Cutremurului, unei femei îi scăpase copilasul din brate si rămăsese doar cu un pahar din plastic, de unica folosinta, probabil că băuse apă sau suc, in acele momente.
aud un glas care spune ferm :

                       "Cutremur la Sud !"

După care glasul dispare ,iar eu continui sa vad agitatia din acea incapere si aud glasurile care, nu se mai opresc din a ţipa ,datorita  sperieturii prin care treceau. 
              Data Loggers
Dragii mei, din păcate vom auzi de un Cutremur mai intens, care va provoca panică acolo unde el se va produce. 
Să nu uităm dragilor, că România este si va fi ocolită de Cutremure devastatoare. Nu de la mine spun aceasta, ci de la Duhul Cel Prea Sfânt.
Să multumim în fiecare clipă Bunului Dumnezeu si Măicuţei Domnului,pentru că suntem sănătosi, avem o familie, avem un loc de munca si-un acoperis deasupra capului, si pentru că suntem ocrotiti de tot ce inseamna, Dezastru cumplit.  
Daca ne trezim dimineaţa si mai vedem un rasarit de Soare, insemana ca Dumnezeu ne iubeste, si ne mai dă o şansă ca să ne întoarcem la El.
Să nu mai amânăm de pe o zi pe alta, ci să ne întoarcem la Rugaciune curata, închinată Bunului Dumnezeu si Maicii Domnului, Amin !
                              Cu dragoste, Maria. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu