vineri, 14 august 2015

SE VOR DESCOPERI ZIDURI SECULARE , ÎN INIMA MUNTILOR !


                                        Noapte de 13 -14 August 2015, ora 1,35 !

                                                    Dragii mei, 

În aceasta noapte premergatoare Ajunului Adormirii  Maicii Domnului , în timp ce mă rugam, vad în faţa ochilor mei, un Munte la Nord-Est !
Muntele era înverzit la vârf, dar era foarte abrupt.
Desi era extrem de greu ca sa cobori puţin mai jos, de vârful Muntelui, totusi, văd multi turisti de toate vârstele si copilasi de toatre vârstele ,care erau foarte galagiosi si plini de entuziasm.
Toti se chinuiau dragii mei, ca să coboare pe aceste povârnisuri, plini de bucurie si de nerabdare , pâna intr-un loc anume, unde vedeam în MUNTE un zid din cărămidă roşie, construit circular, ca la Sfintele Biserici de astazi.
 

Piatra Dragoslavelor (Muntii Leaota)Cetati dacice din Romania: Cetatea dacica Luncani / Piatra Rosie ...
Detalii Cetatea PoenariMonahologhiu este un registru în care sunt înscisi toti Monahii ....
Acest zid fratilor, era acoperit cu totul de roci, de Muntele propriu zis. 
În urma sapaturilor făcute în Munte, s-a descoperit un Zid gros, din caramida rosie si mare. Forma zidului descoperit în munte, atât cât s-a putut descoperi, era ca  o semilună, semn ca aici fusese construit ceva ca un Altar.
Închipuiti-vă că mergeti pe o cărare din munti ,si mai aveti mult până la vârf, dar că, la un moment dat vedeti în MUNTE un zid gros, care va duce cu gandul, că aici ,cu secole in urmă a existat o cladire, care in urma CUTREMURELOR, sau a caderilor de piatra,sau a vreunui VULCAN in plina eruptie, a fost acoperit cu totul. Cine stie ? Poate să fi fost chiar un oras intreg ,acoperit de pământ  si piatra !
Cert este că, vom auzi de mari descoperiri arheologice, care vor uimi Lumea întreagă. 
                                         Cu dragoste, Maria. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu