luni, 17 august 2015

ŞI ROMÂNIA VA PRIMI IMIGRANŢI STRAINI !

                                                              12  August 2015,ora 23,10 !

                                               Dragii mei, 

În această noapte ,în timp ce mă rugam a Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului, văd dragii mei, chiar în faţa mea la nici 2 metri, o fetiţă chinuită si necăjită.
Fetiţa mî priveste în ochi, îi dau lacrimile si văd acum dragilor, că puţin mai la distantă mai erau multi oameni adulti, dar si copilasi, care asteptau la rând, pentru ceva ce eu nu vedeam.
Doar fetiţa s-a desprins dintre ei, şi a ajuns în faţa mea, parcă implorându-mă ca s-o ajut.

Copiii tiganilor din Romania pun in dificultate scolile din Berlin.

În următoarea clipă dragilor, totul a dispărut, iar eu ma grabesc a scrie în caietul de suflet, ceea ce tocmai Bunul Dumnezeu si Măicuta Domnului, mi-au îngaduit a vedea si-a auzi ! 
ai Statului Islamic se infiltreaza la bordul barcilor cu imigranti ...Metropotamul a fost si el acolo, s-a plimbat in stanga si in dreapta ....
Veti vedea dragii mei, că şi ROMÂNIA va fi obligată de UE, ca să primească imigrantii care fug din Calea Războaielor, din pricina foamei si a setei.
Si asa trebuie să facem ! Trebuie sa ne fie milă de cei mai necăjiţi ca noi, si sa le dăm de mâncare, sa le dăm apă si îmbrăcăminte, precum si un pat curat ,unde sa-si puna capul.
Ganditi-va, ca am fi noi în locul lor. 
Nu-i asa ,că ne-am bucura ca sa gasim putina liniste si niscaiva mâncare ? 
Si acesti oropsit ai Lumii, sunt fii ai Lui Dumnezeu, si trebuie sa-i înconjurăm cu dragoste, si sa-i hranim.
Dragii mei, nu uitati ca sa fiti buni si milostivi, si sa daruiti în fiecare zi cuiva o bucurie, pe care o veti primi înapoi ,înzecit de la Bunul Dumnezeu si de la Măicuţa Domnului.
                                          Cu dragoste, Maria. 

Un comentariu:

  1. Criza imigrantilor ajunge si in Romania! Un oras ...

    Criza imigrantilor ajunge si in Romania! Un oras de la noi va ... Romania, in PERICOL. Valul de imigranti din Europa ... Un oras de la noi va gazdui 5.000 de imigranti!

    RăspundețiȘtergere