luni, 17 august 2015

S - A ADEVERIT ! AVIONUL S - A PRĂBUŞIT , DIN NEFERICIRE !


                                                                    Dragii mei, 

Scriam la sfârşitul  lunii martie 2015, despre un Avion care se va prăbuşi , se va izbi de o stâncă.
Din păcate, acest AVION în care erau si copilasi, s- a prăbuşit în INDONEZIA .  
Iată dragilor, si Dovezile extrem de dureroase :                                      

  1. Oficial: Avionul cu 54 de persoane la bord s-a ...

    www.diacaf.com/stiri/actualitate/oficial-avionul-cu-54...Cached
    ... Avionul cu 54 de persoane la bord s-a prabusit in ... cu 54 de persoane la ... Un avion de linie indonezian cu 54 de persoane la bord a pierdut contactul ...

                                                



Epava avionului prăbuşit în Indonezia, găsită


International
Avionul indonezian de tip ATR42-300, care efectua cursa IL267 de la Sentani către Oksibil, a pierdut contactul cu turnul de control la 33 de minute după decolare, în condiţiile în care  zborul ar fi trebuit să dureze 45 de minute.

La bordul avionului se aflau 54 de persoane (44 de pasageri adulţi, cinci copii şi cinci membri ai echipajului). Deocamdată nu se ştie dacă există supravieţuitori.

Serviciile de intervenţie au declanşat o operaţiune de căutare a avionului aparţinând companiei Trigana Air, dar aceasta a fost suspendată pe parcursul nopţii, din cauza vizibilităţii reduse. Căutările vor fi reluate luni dimineaţă.

Epava aeronavei a fost însă găsită de săteni într-o zonă muntoasă din districtul Oksibil, potrivit ministrului indonezian al Transporturilor.

Un reprezentant al companiei Trigana Air a evocat printre posibilele cauze ale accidentului și vremea nefavorabilă, având în vedere că regiunea unde s-a prăbușit avionul este cunoscută pentru condițiile meteo imprevizibile.

El a dezmințit însă relatările din presă cum că aparatul ar fi fost supraîncărcat.

În urma numeroaselor catastrofe aeriene, Indonezia are o reputație foarte proastă la capitolul siguranței transportului aerian.

În luna decembrie, un Airbus A320 al companiei AirAsia s-a prăbușit în Marea Java, toate cele 162 de persoane aflate la bord pierzându-și viața.

În luna iulie, un avion al armatei indoneziene s-a prăbușit peste o zonă locuită a orașului Medan, provocând 142 de victime.


Iată şi articolul meu, in care am descris în totalitate Avionul care urma să se prăbuşească, si in care spuneam despre o mamă cu un copil, care vedea ce urma sa se intample, şi a început a-şi strange la pieptu-i copilasul.

                                                 28 Martie 2015, ora 7,15  dimineaţa !

                                                                            Dragii mei, 

Astăzi dimineaţă trează fiind, văd brusc în spatele meu, ca si cum as fi avut un ochi la ceafă, văd spre Est, un vârf de munte , sau de  stâncă, peste care vine ca un bolovan un AVION .
Înainte ca să se zdrobească de stâncă, văd pur si simplu în Avion,în partea din faţă, văd o femeie voinică, ce ţine strans la pieptul ei, un copil ce putea fi prescolar, sau in  primele clase primare. Nu era nici prea mic, dar nici prea mare acest copil.
Femeia era îngrozită de ceea ce vedea că urmează a se intâmpla, si nu privea deloc în jos, ci m-a privit în ochi ,ţinându-si strans la piept băietelul sau fetita.
Avionul era butucănos la partea din faţă, si era de culoare deschisă cu înscrisuri negre si albastre.
Numai partea din faţă am văzut-o cum a venit cu viteza uluitoare, si s-a zdrobit pur si simplu;burta avionului la partea din faţă, s-a spulberat, aşa cum se zdrobeste parbrizul unei masini, atunci cand este spart.
Din păcate dragii mei, vom auzi de un alt accident Aviatic, in care vor fi si pierderi de vieti omenesti.
Doamne ,iarta-ne si ne păzeste de tot răul si de tot necazul, pe noi toti si pe Semenii nostri.
Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu ,miluieste-ne pe noi, si ne apară de toata suferinţa si de tot necazul. AMIN!
                                                             Cu dragoste, Maria.

Un comentariu: