sâmbătă, 1 februarie 2014

HAIDEŢI ! LĂUDAŢI PE DOMNUL ! SĂ LAUDE PE DOMNUL !

                                  31 IANUARIE  2014 , ora 23,30 !

În această noapte, în timp ce scriam aici ,la articolul anterior, ochii mi s-au închis pentru o clipă, şi astfel văd cu ei închişi UN CER de noapte albastră, senin şi strălucitor. 
În Cer, văd O POARTĂ ca şi gura unui TUNEL; UN TUNEL  de LUMINĂ albă orbitor de strălucitoare, şi în mijlocul acestei LUMINI ,O văd pe MAICA DOMNULUI , PURUREA FECIOARA MARIA,în veşminte roşii catifelate, strălucind in LUMINA albă orbitor de strălucitoare.
Aud UN GLAS, care strigă aşa :
                       " MÂNTUITORULE  !  DOAMNE  IISUSE  HRISTOSE !
(şi un alt glas, îmi spune ):

                  "HAIDEŢI !  LĂUDAŢI  PE  DOMNUL !  SĂ  LAUDE  PE  DOMNUL !"
Şi voi lăuda pe DOMNUL, fraţilor cu toată fiinţa mea ! Voi spune tuturor că DUMNEZEU  EXISTĂ, că este MARE  şi BUN, şi că DOMNUL îşi aşteaptă pe FIII şi  FIICELE  SALE , ca să se întoarcă în braţele SALE PREA  SFINTE, cerând iertare pentru întârzierea lor; pentru rătăcirea lor, de la Calea SA cea dreaptă.
(şi alt Glas, strigă înălţător foarte):
TU  CARE , ÎNTRU  CELE  DE  SUS LOCUIEŞTI,
                 DUPĂ  CUM  VEZI , VA PURTA  NUMELE TĂU  DUMNEZEU !
                 DUMNEZEU  SE  NUMEŞTE "!

Mari si încurcate sunt pentru mintea omului, sCăile Domnului.CREDINŢA  însă, Nădejdea şi Dragostea, ne vor ajuta ca să gustăm din DRAGOSTEA LUI  DUMNEZEU, faţă de oameni şi apoi să dăruim semenilor noştri,  care sunt la mare necaz şi -n suferinţă, arătându-le astfel, că DUMNEZEU  EXISTĂ !
                  Cu dragoste , Maria.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu