duminică, 23 februarie 2014

BING - BANGUL SUB PĂMÂNT !!! EXPLOZII ÎN LANŢ , ÎNTR-UN ORAŞ LA APUS !

                            23 Februarie  2014, ora 7,45 dimineaţa !

Eram trează , dar mai stăteam puţin în pat cu ochii închişi  si priveam Cerul albatru violet, cu strălucirile sale scunse de ochiul firesc. Şi astfel aud un Glas, care spune tare aşa :

                  "Bing - Bang  şi.....(şi glasul se opreste , ca apoi...),

Ca apoi dragilor, să văd în faţa ochilor închişii, Un Oraş spre apus, cu multe clădiri, case si blocuri, dare care avea în mijlocul lor, O Clădire mai mare, ca O Instituţie ,cu mai multe etaje , circa 4 etaje.
Această Clădire dreptunghiulara, si mare ca si lungime, avea pereţii alb-crem , si era cu faţa la Răsărit.
Când Glasul a spus BING - BANG şi...., atunci am văzut cum multe explozii în acelaşi timp, aveau loc, în locuri diferite în acela Oras, iar Clădirea aceasta mare, ca o Instituţie, a explodat din interior, de la mijlocul ei, în sus !
Clădirea se făcuse ,fum , foc şi cenuşă.
Priveam uimită cum la distanţă în spatele Clădirii ce ardea ca o torţă, aveau loc multe explozii puternice in acelasi timp. Toate casele care explodau, o făceau din interiorul lor. Si aud din nou UN GLAS, care spune cu fermitate :

                    "BING - BANGUL  SUB  PĂMÂNT "!

Dragii mei, eu nu stiu a va spune unde si cand vor avea loc aceste multe explozii simultane ! Dar ceea ce stiu este că, toate câte am spus şi scris, se vor implini fie ca vrem, fie ca nu vrem.
Din nefericire, vor muri mulţi oameni nevinovaţi din pricina EXPLOZIILOR SIMULTANE, şi in locuri diferite !
Tot acel oraş, era împânzit de EXPLOZII  SIMULTANE .
Iar acea Clădire mare, cu circa 4 etaje, poate si mai mult, va fi pusă la pământ de multele explozii din interiorul ei, pe de-a lungul clădirei, şi la mijlocul etajelor !
Dragii mei, cu atâta zarvă in toată lumea aceasta...este posibil orice.
După cum a spus Glasul....BING -BANGUL  SUB  PĂMÂNT !
Sa fim buni si milostivi, sa ne rugam la BUNUL  DUMNEZEU şi la MAICA  DOMNULUI ,ca să fim apăraţi si noi si toti semenii nostri, căci dar suntem fraţi şi surori întru DOMNUL  nostru  IISUS  HRISTOS !
                                   Cu dragoste, MARIA

Un comentariu:

  1. aceasta e viziunea exploziilor care au urmat in NY...mai mult decit naucitoare amanuntele. Daca stam si analizam bine e posibil ca noi nici sa nu traim TIMPUL REAL aici..sa fie doar o Iluzie acest Timp...Cineva care are acces la dimensiuni akashice unde se pot scana astfel de evenimente...Extraterestrii , timpul LOR nu pare a coincide cu timpul NOSTRU...sau acest Timp , ca si curgere nu exista decit in dimensiunea Terrei in acest cimp magnetic de protectie.Odata iesit de aici e posibil sa dispara orice notiune cunoscuta noua....

    RăspundețiȘtergere