vineri, 21 februarie 2014

DOVEZILE , CARE SCOT LA LUMINĂ ADEVARUL , DESPRE TOATE CATE TRĂIESC , NUMAI CU VOIA SI DIN DARUL DUHULUI SFÂNT !!


VINERI, 21 FEBRUARIE 2014

Uluitor! Cineva a prevăzut drama lui Iovan! O femeie ştia de prăbuşirea avionului

Mărturisiri şocante! O femeie spune că a "văzut" prăbuşirea unui avion. La vremea respectivă, nimeni n-a lua în seamă previziunea, dar după drama din Apuseni, în care a murit Adrian Iovan, asemănările dintre descrierea clarvăzătoarei şi ceea ce s-a întâmplat în munâi au şocat. Şi nu este singurul caz în care Maria Ghiorghiu are astfel de viziuni.
Accidentul aviatic de la Horea, judeţul Alba, în care Adrian Iovan şi studenta Aura Ion au murit, putea fi evitat. Maria Ghiorghiu a dezvăluit că a prevăzut tragedia cu 6 luni înainte să se întâmple.
Pe 5 august anul trecut, Maria Ghiorghiu a scris pe blogul ei că a avut un vis: "Un avion urmează a avea probleme grave la aripa dreaptă sus în aer! Un avion mare avea culoarea în partea de sus gri-albă şi burta albastră până la bleu, avea botul mare, ca un trunchi de copac, şi se îndrepta spre Nord".
La fel era şi avionul pilotat de Iovan. Pe 10 decembrie, viziunea tragediei revine: "Brusc îl văd cum îşi pierde din înălţime, coboară în jos ca un bolovan, apoi se îndreaptă ca o suliţă, cu botul spre Pământ. Din nefericire dragilor, mai devreme sau mai târziu, vom auzi prin mass-media, de acest tragic accident aviatic. Unde şi când eu nu ştiu a vă spune."

DUMNEZEU  EXISTA !
 DUMNEZEU  LUCREAZA  SI PRIN OAMENII  SIMPLI SI PĂCATOSI ,DINTRE CARE CEA DINTÂI  SUNT !

                Cu dragoste si preţuire, MARIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu