joi, 20 februarie 2014

EXTRATERESTRII ÎN SFINTELE ICOANE , NU NUMAI LA VATICAN !

EXISTENŢA  EXTRATERESTRILOR  în paralel cu CREDINŢA  în HRISTOS  DOMNUL, atunci mă alătur şi eu lor, susţinând cu tărie EXISTENŢA  EXTRATERSTRILOR , ca fiind si ele creaţii ale  LUI  DUMNEZEU !

             MONSIGNOR CORADO BALDUCI :

(1923-2008) a fost in timpul vietii sale exorcist oficial al Sfantului Scaun, diplomat in nunciatura papala de la Washington, membru al Curiei (guvernul Vaticanului) si prieten al Papei Ioan Paul al II-lea.
In ultimii ani ai vietii sale,Coraddo Balduci a dat mai multe interviuri, atat in presa scrisa, cat si la postul national italian de televiziune. In aceste interviuri el a afirmat ca fenomenul contactelor cu civilizatiile extraterestre este real si perfect compatibil cu Sfanta Scriptura (in intelesul Bisericii Catolice).
Intr-un recent articol scris de dr. Richard Boylan, consacrat luiCoraddo Balduci, se subliniaza ca faimosul teolog a sustinut (nu doar o singura data) ca intalnirile cu „vizitatorii din stele” indeplinesc patru caracteristici: 1) nu au caracter demonic; 2) nu sunt datorate unor deficiente de natura psihica; 3) nu reprezinta cazuri de posedare din partea unor entitati malefice; 4) aceste intalniri merita sa fie studiate cu toata grija.
Aceste afirmatii sunt deosebit de importante daca ne gandim ca ele vin din partea unui expert in demonologie al Vaticanului.
In urma cu cativa ani, Balducci a declarat unui cercetator american ca Vaticanul urmareste discret fenomenul OZN.
Tot el a mai afirmat ca „trebuie sa facem o distinctie clara intre cazurile de posedare demonica si contactele cu vizitatorii veniti din stele. Cu siguranta ca acesti vizitatori sunt mai evoluati de cat noi atat din punct de vedere tehnologic cat si spiritual”, a mai afirmat Balducci.
Exista insa si alte persoane importante de la Vatican care au facut afirmatii in acest sens. Parintele iezuit Guy Consolmangno, doctor in stiinte, absolvent al universitatilor Harvard si Massachusetts Institute of Technology.
Parintele Guy Consolmagno a fost si astronom laObservatorului Astronomic al Vaticanului de pe Mount Graham - Arizona.
Intr-un articol publicat in revista Harper’s Magazine, in aprilie 2006,el afirma ca „In Biblie exista, indiscutabil, fiinte inteligente non-umane” dupa care aduce argumente din scripturi in sprijinul afirmatiilor sale. El il citeaza si pe Iisus care a spus: „Eu am si alte oi, care nu apartin acestui tarc”.
Cea mai indrazneata afirmatie a astronomului Vaticanului este probabil urmatoarea: „Poate ca nu este exagerat sa vedem a doua persoana a Trinitatii nu doar ca Fiul Omului ci si ca Fiu al altor rase”.
El continua astfel: „Toate creaturile acestui Univers au fost create si iubite de acelasi Dumnezeu care ne-a creat si iubit pe noi... merita deci sa-i numim straini?”.
El face aluzie in aceasta declaratie la termenul ALIEN (strain) folosit in limba engleza in cazul vizitatorilor extraterestri.
Consolmagno a mai declarat intr-un interviu ca „Dumnezeu este mai mare decat toate universurile paralele si poate exista dincolo de universul nostru. Dumnezeu este capabil sa-si concentreze intreaga energie si intreaga iubire asupra fiecarui marunt individ pe aceasta mica planeta a noastra. Cu siguranta, acelasi lucru il face si cu celelalte fiinte de pe oricare alta planeta”.
Asa cum remarca dr. Richar Boylan, alte informatii provenind de la cercetatorul Michael Wolf, membru al unui grup de lucru al Consiliului Securitatii Nationale al SUA, grup care monitorizeaza fenomenul OZN, ca si de la un alt expert al Vaticanului - Parintele Malachi Martin, sugereaza ca Vaticanul intentioneaza prin aceste actiuni sa dispuna de un argument doctrinar important, in cazul in care in anii care urmeaza guvernelor unor tari vor anunta oficial stabilirea unor contacte cu civilizatiile extraterestre.
Mă alătur şi eu acestor oameni, care au avut curajul sa spuna Adevarul, despre  OZN-uri şi SFINTELE  ICOANE, despre EXTARTERESTRII  ŞI  RELIGIE !
Extraterestrii exista, sunt extrem de inteligenţi şi apar in SFINTELE  ICOANE, se arata cu SFANTA  CRUCE de lumina, in faţa lor.
Daca acesti oameni inţelepţi si curajoşi, au fost etichetaţi nebuni, apoi ma alatur si eu"nebuniei" lor, in articolul următor.
                      
                      Cu dragoste, Maria !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu