sâmbătă, 15 februarie 2014

MIHAI MALAIMARE , SERGIU CELIBIDACHE ŞI MARINA VOICA !

                      17 Noiembrie  2002 , ora 5,06 dimineaţa zori !

În timp ce dormeam aud un glas, care spune ceva foarte frumos despre îndrăgitul actor MIHAI  MALAIMARE .
                                 Citez :

              "În Darul este Dăruirea !
                Mihai Malaimare şi-a ţinut ambianţa "!

Dragilor, toţi ne naştem cu un anume scop binedefinit de DUMNEZEU, pe lumea aceasta. Actorul MIHAI  MALAIMARE, s-a născut ca să fie Actor, şi să creeze o ambianţă plăcută semenilor, să-i bucure.
În zorii zilei de 19 noiembrie 2002 , mai precis la ora 5,36 mă trezeşte un alt Glas ,care spune ceva extraordinar despre Maestrul  Sergiu Celibidache , unul dintre cei mai mari compozitori şi dirijori  ai lumii. 
Sergiu Celibidache, a trecut la DOMNUL în anul 1996, în Franţa.
  Citez  ,cuvintele  ce le-am primit de SUS; şi chiar dacă SERGIU CELIBIDACHE nu mai este printre noi, tot ce a lăsat în urma sa, sunt ca UN TEZAUR de Aur, pentru lumea întreagă.

               "Conduşi de o gamă largă de lucrări...SERGIU  CELIBIDACHE "!

Glasul se opreste ,iar noi nu mai avem nevoie de cuvinte, cu privire la lucrările pe care ni le-a lăsat nouă şi lumii întregi, cel ce a fost MARE COMOPOZITOR ŞI DIRIJOR AL LUMII, SERGIU  CELIBIDACHE !
În zorii zilei de 22 Decembrie  2002, la ora 5,28 , un glas foarte cunoscut mie şi nouă tuturor, mă trezeste şi cântă aşa :

               "E păcat să fie ca tine, nimeni !
                 E păcat să fie ca tine, nimeni !
                           E păcat "!

Şi era glasul extrem de trist al cântăreţei de muzică uşoară MARINA  VOICA , care acum la vârsta de 77 de ani, s-a retras în orasul BREAZA (iată ce îmi spune acum un glas: judeţul Prahova).
Deci de mai bine de 10 ani, Marina Voica trăieste singură în orasul de statiune BREAZA.
Dragii mei, după cum vedeţi şi LUI  DUMNEZEU  Îi plac actorii, compozitorii, cântăreţii etc.;căci doar suntem cu toţii LUCRUL MÂINILOR SALE.
Nimic nu este întâmplător pe acest Pământ. Toate ne sunt orânduite de SUS şi bune şi mai puţin bune. Important este ca noi sa le primim pe toate si să mulţumim pentru toate.
                        Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu