marți, 11 februarie 2014

CITIŢI , CU FRICĂ ŞI CU DRAGOSTE DE DUMNEZEU ! LUMINA ŞI MÂNIA LUI DUMNEZEU ! MAICA DOMNULUI , PE CERUL DIN CER , CU PREA SFÂNT ACOPERĂMÂNTUL Ei, ÎN MÂINILE SALE !

                              DRAGILOR !

                                NU  UITAŢI !

  Luni 17 Februarie 2014, ora 23,30 ne vedem pe postul de televiziune  "ACASĂ "!
D-na ELENA  LASCONI, realizatoarea emisiunii "DINCOLO  DE  POVEŞTIRI ", va difuza reportajul cu mine, unde veţi vedea şi veţi auzi...şi mai multe decât pe Blog. .===================================

           11 Februarie  2014 , ora 6,10 dimineaţa !

În timp ce dormeam dragilor ,mă trezeşte UN GLAS, care striga precum SFÂNTUL  IOAN BOTEZĂTORUL , atât de tare răsuna acest glas.
Aprind micuţa veioză, şi mă grăbesc ca să notez toate câte auzisem.
Şi era UN GLAS, care striga, pentru ca toată lumea să audă şi să înţeleagă. Chiar că mi se făcuse pielea ca de găină, la auzul acestor cuvinte. Citez :

             "ACOLO  UNDE  ESTE  LUMINĂăăăăă!
               ACOLO  UNDE  ESTE  LUMINĂăăăăă!
               ACOLO  UNDE  ESTE  LUMINĂ , NICI  DUMNEZEU  NU  SE  APROPIEeeeeeee!
              ACOLO  UNDE  ESTE  LUMINĂ , NICI  DUMNEZEU  NU - ŞI  APROPIE  URA  SAaaa!

Şi Glasul striga cât putea de tare, iar ecoul se auzea şi în CER şi pe Pământ.
După doar 10 minute, chiar când mă gândeam să deschid ochii şi să mă dau jos din pat, văd cu ochii închişi, UN CER de noapte albastru violet, şi pe CER, văd fraţilor O LUMINĂ  aurie, strălucitoare.
Privesc cu dragoste, această LUMINĂ aurie, ce pulsa pe CERUL nopţii, aşa cum privesc ecranul monitorului ca să scriu, atât de clar vedeam cu ochii închişi.
Şi văd cu ochii închişi , cum în CERUL nopţii, se deschide alt CER, UN CER, galben strălucitor, un galben, precum coaja de lămâie.
În acest galben strălucitor , apare din adâncul  lui,
PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  de DUMNEZEU, PURUREA  PREA CURATA  FECIOARA  MARIA !
Măicuţa  DOMNULUI, are veşminte roşii-grena cu o strălucire tare plăcută şi catifelată.
Maica DOMNULUI , stă în picioare şi străluceste în LUMINA  galbenă strălucitoare. Are CHIPUL viu, ca si din carne si oase, şi este roziu .CHIPUL MAICII  luminează în jurul Ei.
MAICA  DOMNULUI , îşi întinde uşor mâinile  SALE lateral ca şi cum urma să-mi arate ceva.
Şi mi-a arătat !
Mi-a arătat PREA  SFÂNT ACOPERĂMÂNTUL  Ei !
MAICA  DOMNULUI  dragii mei , ţinea pe MĂINILE  SALE, precum am ţine noi mâinile uşor întinse lateral, să spunem... o faţă de masă..normală, desfăcută pe mâinile noastre., tot aşa şi MĂICUŢA  DOMNULUI , ţinea UN  SFÂNT  ACOPERĂMÂT  DE  LUMINĂ  aurie - portocalie. Eu când am văzut şi am deschis ochii ca să scriu în caiet, am scris Veşmânt, dar UN GLAS, m-a corectat şi mi-a spus ferm să scriu....

             "ACOPERĂMÂNTUL  SFÂNT "!

Am tăiat din caietul meu, cuvântul - veşmânt , şi am scris aşa cum mi s-a spus :

              "ACOPERĂMÂNTUL  SFÂNT "!

Dragii mei, priviţi Soarele dimineaţa, când el răsare ca ...O  ROATĂ  MARE, PORTOCALIE pe CERUL de la Răsărit, închipuiţi-vă că îl puteţi lua în măinile voastre şi îl puteţi modela, făcând din el...O FAŢĂ de masă mătăsoasă extra fină, pe care o strângeţi, o împăturiţi de un infinit de ori, până devine de circa 1,5 m lungime, pe 1m lăţime !
AŞA  ŢINEA  PREA  SFÂNTA  NĂSCĂTOARE  DE  DUMNEZEU, PREA  SFÂNT ACOPERĂMÂNTUL  SĂU, ce arăta ca  UN SOARE, sub formă de dreptunghi.
Şi m-am bucurat cu lacrimi ce-mi curgeau din ochii închişi, de această MAREA  MINUNE, ce a durat până la 5 sec, apoi a dispărut ca prin topire.
                                Dragii mei !
Nu vă pot obliga să credeţi în toate câte scriu eu aici pe Blog.
Dar vă pot convinge ! Cum ??? Scriind  în continuare CUVÂNTUL  LUI  DUMNEZEU, pentru că ,la un moment dat, precum o floare care se usucă şi încercăm să o îngrijim, schimbându-i pământul, punându-i apă la rădăcină, aşezându-o la fereastră, unde este mai multă lumină o salvăm de la o moarte sigură. Tot aşa şi eu voi continua să scriu al LUI  DUMNEZEU  CUVÂNT, pentru că, într-o zi rânduită de BUNUL  DUMNEZEU, câte un suflet de-al semenilor  noştri ,va simţi DRAGOSTEA LUI  DUMNEZEU în CUVÂNTUL  SĂU , scris de mine. Pentru că nu se poate ,ca puţina CREDINŢĂ cât grăuntele de muştar, din sufletul fiecăruia ,să nu tresalte, să nu se scuture de întunericul ce l-a cuprins, şi să primească LUMINA !  LUMINA  LUI HRISTOS , care îl va curăţi de păcate, şi-l va lăsa să răsară în ÎMPĂRĂŢIA  SA, pentru veşnicie.
Iar eu întotdeauna,voi întoarce şi celălalt obraz ştiut fiind ,că sunt printre cititori, persoane care au o satisfacţie deplină , când împroşcă cu venin şi cu noroi, şi pentru care eu mă rog continuu, ca să guste şi ei, din PAHARUL NESECAT ,al DRAGOSTEI  LUI  DUMNEZEU, pentru noi FIII SĂI !
                  Ca întotdeauna, cu dragoste ,cu smerenie şi preţuire, Maria.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu