duminică, 16 februarie 2014

NE VEDEM MÂINE , LA ORA 23,30 PE ACASĂ TV !

LUNI  17  FEBRUARIE , pe ACASĂ  TV,LUNI  17  FEBRUARIE  2014 !

pe ACASĂ TV,ora 23,30 

                        la 

DINCOLO  DE  POVESTIRI !


 Fenomenul clarviziunii este explicat de Elena Lasconi intr-un reportaj inedit. Luni, 23:30, Acasa!

Luni, 17 februarie, la Dincolo de povestiri, Elena Lasconi merge intr-o zona plina de enigme. Paseste pe teritoriul celor binecuvantati cu darul clarviziunii.  Vorbim despre un fenomen care nu le da liniste specialistilor. Medicina moderna nu-l contesta, dar nici nu poate sa-l explice prea bine.
Dincolo de povestiri: Fenomenul clarviziunii este explicat de Elena Lasconi intr-un reportaj inedit. Luni, 23:30, Acasa!
Elena a cunoscut-o pe Maria, o romanca obisnuita, pana acum 17 ani. Pe atunci, femeia avea 38 de ani. Terminase Dreptul, se maritase cu un avocat si aveau impreuna doi copii. Intr-o zi, viata i s-a schimbat radical. A vazut ca prin vis... moartea mamei. Iar la putin timp dupa, nenorocirea ....s-a concretizat.
Spre surprinderea ei, Maria a putut descrie in detaliu accidentul de masina in care mama sa si-a pierdut viata. I-a uimit pe toti cand a identificat pana si pozitia in care femeia si-a dat ultima suflare. Dar Maria nu primeste informatii doar in vis. Spune ca si-a salvat copiii de la moarte gratie comunicarii pe care o are cu Dumnezeu. De altfel, este convinsa ca Cel de Sus ii transmite viziunile....EL a atins-o cu lumina Sa.
Experientele au convins-o ca trebuie sa se dedice Divinitatii. Nu s-a calugarit, insa si-a anuntat sotul ca intre ei nu vor mai exista relatii intime. Surprinzator, barbatul a acceptat. Astazi, premonitiile sunt la ordinea zilei. Maria sustine ca "vede" atunci cand va avea loc un cutremur pe glob. Ca "a vazut" inainte sa se petreaca: atentatele de la World Trade Center si moartea Papei Ioan Paul al doilea. Spune ca stie cum a sfarsit Elodia si unde se afla trupul acesteia. Are detalii de "dincolo"... legate de moartea lui Sergiu Nicolaescu.


Povestea ei o veti afla, pe larg, luni la ORA 23,30 pe ACASĂ TV, in cadrul emisiunii,
                         
                               DINCOLO  DE  POVEŞTIRI ,

realizator- d-na Elena Lasconi !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu