miercuri, 19 februarie 2014

ELODIA !!! ADEVARUL , DESPRE LOCUL UNDE POATE FI GASIT TRUPUL ELODIEI GHINESCU !
joi, 2 ianuarie 2014 Am, reluat articolul acesta din  2 ianuarie 2014, ca să îl aduc aici în prim plan !

TRUPUL  ELODIEI, VA  FI GASIT IN ACEA CASA, ZIDIT !!!

ADEVĂRUL DESPRE ELODIA ! TRUPUL ELODIEI GHINESCU SE AFLĂ ZIDIT ÎNTR-UN PERETE ! CAPUL ELODIEI , ESTE DESPĂRŢIT DE TRUP ŞI SE AFLĂ ÎNTR-O PIVNIŢĂ !

                 2 IANUARIE  2014  , după  amiaza !

Astăzi am scris la un articol pe Blog, şi simţindu-mă obosită, m-am întins  puţin în pat, şi numai cât am închis ochii şi am auzit GLAS, ce venea de peste tot, aducându-mi noi lămuriri despre locul unde se află îngropat, (zidit ) trupul  fără cap al  Avocatei  ELODIEI  GHINESCU !
Aceste CUVINTE pe care le-am primit astăzi, m-au făcut să mă ruşinez ,că nu am făcut public până acum ,totul despre dispariţia ELODIEI.
Am sărit ca arsă din pat, am luat caieţelul pe care mi-am notat în 2007 ,precum şi cel de astăzi 2 ianuarie  2014, şi gata sunt să aştern aici toate câte mi s-au arătat şi mi s-au spus de SUS, referitor la găsirea trupului  ELODIEI! Ştim cu toţii că, AVOCATA  ELODIA  GHINESCU, a dispărut fără urmă din Braşov la 30 August  2007, lăsând în urma ei, un băieţel de 2  anişori pe atunci, iar soţul ei, CRISTIAN  CIOACĂ, conform datelor elaborate de autorităţi ,ar fi principalul suspect.
Iar eu, o să încep de-aici :
                    23 Octombrie  2007 seara !

Stăteam puţin întinsă în pat, ca să mă odihnesc. Am închis ochii şi chiar mă gândeam la ELODIA, şi voiam să forţez puţin lucrurile şi am întrebat-o în gândul meu :
               "UNDE  EŞTI  ELODIA ???
Şi spre marea uimire a mea, aud GLAS, care îmi spune aşa :
             "FATA  ACEASTA  ELODIA , EVALUATĂ , TRANŞATĂ  ŞI  OMORÂTĂ ?

Şi văd o siluetă pe o ramură  de copac, ce întinde mâna sa ,spre un perete al unei case ţărăneşti, dar frumos îngrijită, din curtea în care se afla si pomul.
Casa era dreptunghiulară şi joasă, nu are multe încăperi, dar aici unde trupul  ELODIEI  este zidit, peretele formează un vinclu, sau un L. În curtea casei, se află multă verdeaţă, iarbă. Un copac, ca si de mărimea unui pom, a unui măr,se află perpendicular cu acel perete subţire ce formează colţul casei, spre stradă, era gard acolo unde era acest perete. 
Aici ,pe prispa din ciment de lângă peretele care mi-a fost arătat de acea siluetă din copac, se vede multă umezeală; apă vărsată pe jos. În partea cealaltă a casei, totul era uscat. Doar acest perete părea că s-a îngroşat de curând la colţ. Se vedea clar că, pe lângă el a fost ridicat un alt zid, până aproape de streaşina joasă a casei. Apoi, zidul nou a fost văruit tot în alb, dar umezeala şi adăugirea  proaspătă a grosimii peretelui se vedeau ,precum vedem LUNA  pe cerul nopţii.
Curtea acestei case, este foarte mare şi plină de iarbă verde.
Aud dragilor, UN  GLAS  de femeie, UN GLAS tare îndurerat, care mă întreabă aşa :
                "CUNOAŞTEŢI  CEVA, UN  COLŢ  DE  CASĂ  UNDEVA , UNDE  PERETELE  ESTE  ÎNGUST ?
Şi am rămas uimită, la auzul acestui GLAS, care venea din pomul din curte. Era Glasul  sufletului Elodiei.
Aici în colţul peretelui în care i-a fost zidit trupul, aici nu există iarbă, pământul este bătătorit. 
Copacul care este perpendicular cu acest colţ al peretelui în care este zidit trupul fără cap al ELODIEI GHINESCU, este la circa 4 metri distanţă de zid. Casa , avea prispă de jur împrejur. 
Fraţilor, la doar 2 -3 zile după aceasta, primesc iar veşti despre ELODIA, şi văd cum un bărbat cu spatele lat, cu o haină ca de militar, cachi la culoare, coboară câteva trepte într-o pivniţă întunecosă ,unde în mijloc se află o masă, ca din fier. Bărbatul, îşi trage un scaun, este întuneric total, dar DUMNEZEU luminează exact cât să văd ce trebuie, şi văd cum acel bărbat întinde mâna sa ,spre mijlocul mesei, şi prinde ceva în mâinile sale, şi vorbeşte singur, cu ceea ce avea pe masă în faţa sa, citez :
                  " Ei ! CE  ESTE ? NU -ŢI  PLACE ?"

Şi văd acum, luminat ca de un Soare ascuns, luminat numai obiectul de pe masă, văd CAPUL  ELODIEI  GHINESCU, aşa cum o cunoaştem cu toţii la chip. Avea părul negru lucios, şi lunguţ şi ondulat, iar dinţii ei, erau mari şi frumoşi, şi extrem de albi. Nu-i lipsea niciun dinte din gură. ELODIA  mi-a fost arătată aici în pivniţă râzând, astfel încât să-i văd perfecţiunea dinţilor ei frumoşi şi foarte albi. 
Astăzi 2 Ianuarie  2014, doar ce am închis puţin ochii şi am trecut deja...într-o altă lume, decât cea în care trăim. 
Aud GLAS, fraţilor, care strigă pur şi simplu oftând :
               "ELODIA ! 
                 ELODIA , ÎNGROPATĂ  ÎNTR-O  CASĂ  MICĂ  BĂTRÂNEASCĂ !

 (şi alt glas vine cu lămuriri ):

CASĂ  MICĂ  BĂTRÂNEASCĂ  ! 
E  OBIECT  DE  ARTĂ  LA  ŢARĂ!
ESTE  O  CASĂ  VĂRUITĂ  CU  ALB "!

Aşadar fraţilor, dacă cineva poate lua legătura  cu mama ELODIEI  GHINESCU, sau chiar cu autorităţile care s-au ocupat şi încă se ocupă de acest caz, este bine să caute această casă, care între timp a devenit OBIECT DE ARTĂ la ţară, sau poate era şi înainte şi cu siguranţă, vor dezlega MISTERUL dispariţiei ELODIEI  GHINESCU, iar sufletul ei, îşi va recăpăta pacea şi liniştea după care a umblat atâţia ani, iar trupul ei, se va întoarce în ţărâna din care a fost luat şi va avea O CRUCE  SFÂNTĂ la căpătâiul unde va fi pus şi capul ei, care acum este despărţit de trup.
Iar eu, îmi voi răscumpăra vinovăţia ,pentru că nu am făcut public cele ce ştiam cu privire la dispariţia ELODIEI, din motive lesne de înţeles. 
Probabil că, dacă nu primeam noi lămuriri despre ELODIA astăzi, cred că nici acum nu aş fi făcut public, ceea ce ştiam. 

ACEASTA  ESTE  POVESTEA  ADEVĂRATĂ, A  DISPARIŢIEI  ELODIEI  GHINESCU, şi nu mă voi ascunde de nimeni, ci voi răspunde tuturor celor care vor să le confirm cele scrise.
                  Cu dragoste şi preţuire, 
                                       Maria Ghiorghiu  Tecuci

P.S. Astăzi 3 ianuarie 2014, dimineaţa, m-a trezit UN GLAS, care spunea aşa: 

             "AUTORITĂŢILE  VOR  GĂSI  TRUPUL  ELODIEI !
               AUTORITĂŢILE , AU  GĂSIT  TRUPUL  ELODIEI, ZIDIT  ÎNTR-O  CASĂ..."!

Şi aici Glasul se pierde ca un ecou.
Completare :
         20 Februarie  2014, ora 1, 45 noaptea !
În această noapte în timp ce mă rugam, in genunchi fiind , aud Glas care imi spune ceva...ce are legătură cu disparitia  ELODIEI, citez :

          "ZORI  DE  LUMINĂ  "!

Clipă în care , am in fata ochilor inchisi desupra  Măsuţei  mele cu cărţi de Rugăciuni, mi se arată O FOTOGRAFIE   dreptunghiulară , la verticală, in care ELODIA  are părul mai lung, negru ,si are o rochie  albastră decoltată si cu sclipici prin ea. Si râde în această poză. În stânga sa, se afla sotul ei CRISTIAN CIOACĂ, care a cuprins-o pe după umeri.
Poza  aceasta este cam de-o palmă inălţime !
A apărut, glasul mi-a spus :

            "ZORI  DE  LUMINĂ "


 Când vor găsi AUTORITATILE  trupul ELODIEI , rămâne de văzut; dar conform acestui MESAJ venit de sus, cu siguranţă AUTORITĂŢILE, mai devreme sau mai târziu, vor găsi trupul ELODIEI  GHINESCU.
Dacă vor apare noutăţi, le voi aşterne aici dragii mei. Cu dragoste, Maria.                

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu