marți, 30 ianuarie 2024

ZIUA SFINTEI LUMI ! LASATI -I SA VINA IN NATURA!

                                                    30 Ianuarie 2024, ora 7,16 !

                                                                 Dragii mei, 


Tot in aceasta dimineata,aud un glas bland, un glas divin care spunea asa:

                                        "Ziua Sfintei Lumi!

          Lasati-i sa vina in natura, pentru ca e Ziua Sfintei Lumi!

.
Moment in care, vedeam multe si divine Peisaje.Paduri verzi si curate, ape curgatoare, flori, tot ce inseamna natura divina.
Iar oamenii de toate varstele(lumea), mergeau agale,ca la plimbare si admirau natura cu toate frumusetile ei divine.
.
Dragilor, asa cum sarbatorim tot felul de zile inventate de lume, (de oameni) iata ca, din Cer ni s-a amintit ca, ar trebui sa mai adaugam inca o zi de sarbatoare adevarata,  o sarbatoare la care nimeni nu s-a gandit pana acum.
Aceasta Sarbatoare este : 
"Ziua Sfintei Lumi !"
De ce se spune ca Lumea e sfanta? Deoarece, Dumnezeu a creat Omul dupa Chipul si asemanarea Sa, a luat pamant in palma si a suflatu Duh Sfant si astfel ne-a creat.
Deci, Lumea este sfanta inca prima clipa cand ,au fost creati primii oameni ai lumii,adica,Adam si Eva. 
Iar de atunci, fiecare om care s-a nascut de la Adam si Eva incoace, este sfintit inca de la nastere.
Tot ce este Creatia Mainilor Lui Dumnezeu, este sfant, este sfintit.
Sa multumim Bunului Dumnezeu si Maicutei Domnului ,pentru toate cate ne-au daruit in viata noastra de zi cu zi, dar mai ales, pentru VIATA in sine,care este unica si de nepretuit.
Sa avem Credinta fierbinte in Prea Sfanta Treime si-n Prea Sfanta Nascatoare de Dumnezeu si Sfintii Săi, sa fim buni si milostivi si niciodata sa nu renuntam la Sfanta Cruce, pe care Mantuitorul nostru Prea Iubit si-a varsat Sangele Său Prea scump si Prea Sfant, pentru ca noi sa fim mantuiti.
Cu dragoste,Maria.

5 comentarii:

  1. Lumea - a fost sfințită doar prin jertfa pe cruce a Mântuitorului nostru Iisus Hristos acum aproape 2000 de ani . Prea Sfânt Sângele Său a spălat toate păcatele noastre ! Mulțumim cu recunoștință Tatălui Ceresc care ne-a creat , Fiului care ne-a a răscumpărat și Duhului Prea Sfânt care ne-a a sfințit și ne sfințește in fiecare moment acum al vieții noastre . Amin ! Binecuvântată ești Maria !

    RăspundețiȘtergere
  2. Lumea sfântă ? Lumea trebuie să se pocăiască cu adevărat ca să se poată sfinții și asta doar când va fi prins Balaurul cel mare, Satana/Diavolul, va fi legat cu un lanț mare și aruncat în fântâna adâncului pentru mult timp. După aceia oameni vor începe să vină cu toții la pocăință și să cunoască adevăratul Cuvânt a lui Dumnezeu. Atunci va fi declarată Lumea Sfântă.

    RăspundețiȘtergere
  3. Minunate sunt lucrurile Tale Doamne 🙏

    RăspundețiȘtergere
  4. lumea actuala sta pe un butoi cu pulbere-si d-na Maria scria despre marele razboi, in biblie si viziunile multor vazatori in DUH-mi-ar placea sa fie FUGERATOR

    RăspundețiȘtergere