duminică, 14 ianuarie 2024

MANTUITORUL MI-A INTINS SA BEAU DIN PAHARUL SĂU ,IN CARE ERA DUHUL SFANT !


.



Dragii mei, 

In aceasta dimineata in zori,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata Sfanta Icoana cu Mantuitorul nostru Iisus Hristos,din coltisorul meu de Rai, din camera in care stau zi si noapte ,asa ca in Cerul sfant.

.
Si vad dragilor, cu ochii inchisi fiind,asa vad eu cel mai bine Minunile Lui Dumnezeu si ale Maicii Domnului ,vad cum IISUS HRISTOS ,Mantuitorul nostru bland si drag si Prea Iubit, vad cum Isi desprinde Mâna Sa dreapta din Sfanta Icoana,care era inconjurata la baza ei, incununata cu trandafiri micuti si rosii,trandafiri divin de frumosi.

.
Mantuitorul dragilor, inviaza in Sfanta Icoana a Sa, apleaca capul Său prea sfant inspre mine, si-mi intinde un pahar normal, era un pahar din care ieseau raze bleu albastre si care avea in el ,pe Insusi Duhul Cel Prea Sfant 
Vad micutul Porumbel alb imaculat si orbitor de stralucitor,il vad cum sta ca pe un Tron divin, in paharul pe care mi-L dadea Mantuitorul, si cu cioculetul său auriu statea pe Mâna Lui IISUS HRISTOS.
Am luat paharul cu DUHUL IMPARATULUI CERESC, si l-am baut pana la fund, racorindu-mi inima si sufletul, trupul si cugetul,intreaga-mi fiinta.



Iata un articol in care Mesajul a fost pentru mine ,dragilor:

MARIA! SE VOR PETRECE MARI LUCRURI NOI PENTRU TINE !

.         30 Decembrie 2022,ora 5,22 !


                                                       Dragii mei,

In aceasta dimineata,m-a trezit un glas care ma striga pe nume.

Glasul striga asa:

                 "Maria,Maria !

            Se vor petrece mari lucruri noi ,pentru tine!"

Dupa care, glasul a disparut!

Prieteni dragi, in aceasta clipa m-a cuprins o asa mare bucurie sufleteasca,ca fara voia mea,lacrimile-mi curgeau pe obraji si nu stiam cum sa-I mai multumesc Domnului pentru aceasta Veste divina, pentru Darul si Harul Său pe care l-a revarsat asupra mea.

Abia astept ca toate aceste mari Lucruri divine, sa le traiesc intru Voia Domnului si a Maicii Lui Dumnezeu.

Nu este meritul meu, eu nu pot face de la mine nimic. Eu doar scriu din Graiul Duhului Sfant, si astfel, incerc sa fac pe cat omeneste posibil, Voia Prea Sfintei Treimi si a Maicii Lui Dumnezeu. 

Dragii mei, aceste cuvinte mi-au dat aripi,mi-au dat putere sufleteasca si trupeasca si voi face toate cate Domnul imi va cere .

Voi scrie aici toate cate aud si toate cate mi s-arata de la Duhul Sfant si de la Maicuta Domnului cu Sfintii Sai. 

Vom astepta impreuna, ca toate aceste Cuvinte divine sa se implineasca dupa Voia Domnului,pentru mine roaba Sa si nu numai.

Sa avem Credinta fierbinte dragilor, sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine, si astfel, vom dobandi Imparatia Cereasca.

                                                     Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Doamna Maria în Biblie scrie ca DUHUL SFANT ESTE O PUTERE și nu o băutură asa cum ziceți dumneavoastră!!! Cine minte?? Biblia sau .....???

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim18 ianuarie 2024 la 16:43 Nimeni nu minte ! Mantuitorul mi-a dat sa beau Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie din PAHARUL Său si nimic altceva!

    RăspundețiȘtergere