joi, 18 ianuarie 2024

CRESC APELE MĂRILOR SI OCEANELOR !

                                                            18 Ianuarie 2024, ora 12,11 !

                                                               Dragii mei, 

Astazi la pranz, in timp ce scriam aici pe Blog,vad de parca as mai fi avut un ochi la ceafa, vad inspre Apus,un Soare care tocmai apune si o apa imensa, fara de margini, o apa care creste in inaltime.

Apa nu era involburata,dar crestea precum un aluat pus la dospit.

.
Dragilor, am scris adeseori despre topirea ghetarilor.
Din pacate, vom fi martori la astfel de situatii neplacute.
.
Sa nadajduim ca intotdeauna ,in mila si -n iubirea Bunului Dumnezeu si a Maicutei Domnului, pentru noi robii Săi.
Sa ne rugam si sa multumim in acelasi timp ,pentru toate Darurile din viata noastra.

Cu dragoste, Maria.

19 comentarii:

  1. Cind se vede apa crescind cu ochii liber inseamna o deviere a miscarii de rotatie a scoartei Pamintului cauzata deja de miscarea scoartei fata de pozitiei polilor care in nord se apropie de Rusia deci si o urcare a Ecuatorului spre Europa unde apa e mai inalta- efect al incalzirii globale si efectului de sera-
    Deci un dezastru si cataclism planetar mai ales pentru orasele si populatia de pe coasta oceanului si cimpiile joase-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pământul nu se învârte. Prostii învățate în scoli

      Ștergere

    2. Anonim19 ianuarie 2024 la 07:47
      DA ! PAMANTUL SE INVARTE IN JURUL SOARELUI !!!
      În 12 aprilie 1633, Inchiziția începea interogatoriul unuia dintre cei mai iluștri savanți ai tuturor timpurilor: Galileo Galilei. Acesta era acuzat de erezie pentru că descoperise faptul că Pământul nu se află în centrul Universului și că se învârte în jurul Soarelui. Procesul lui Galileo Galilei a fost una dintre cele mai grave erori judiciare din istoria Bisericii Catolice. O legendă spune că atunci când a fost forțat să retracteze ideea potrivit căreia Pământul se mișcă în jurul Soarelui, savantul ar fi murmurat: ”Și totuși, se mișcă”.Galileo Galilei s-a stins din viață în 1642, după un an în care orbise din cauza unei boli care, însă, nu i-a diminuat pasiunea pentru știință. Treptat, Biserica Catolică a început să își revizuiască atitudinea față de opera marelui savant.

      Din 1718, Inchiziția a început să permită retipărirea scrierilor sale. În 1939, Papa Pius al XII-lea l-a omagiat în fața membrilor Academiei Pontificale de Științe. În 1992, Papa Ioan-Paul al II-lea a semnat o declarație oficială care sublinia erorile judiciare din procesul lui Galileo Galilei. În 2008, a apărut propunerea ridicării unei statui a savantului în interiorul zidurilor Vaticanului. Azi, Galileo Galilei este un simbol al curajului oamenilor de știință catolici care au luptat pentru știință chiar și atunci când întreaga lume părea că e împotriva lor.

      Ștergere
    3. Nu numai in jurul soarelui se invirte Pamintului ci si in jurul axei polilor
      Din cauza asta forta centripeta creste cu distanta fata de axa , iar la Ecuator unde ea e maxima iar gravitația e minima facind ca înălțimea oceanului sa fie mai mare
      Deci Pamintul nu e o sfera perfecta ci este bombat la Ecuator
      Cauza din care deplasarea axei face ca si Ecuatorul sa se deplaseze cu bombarda axei in deplasare in Europa spre nord iar in Australia in directie opusa.
      Fapt vazut perfect de doamna Maria prin umflarea apei spre sud-vestul Europei.
      Dar faptul e doar o aparenta in realitate se misca scoarta cu oceane cu tot pe mantaua fierbinte tot din cauza forței centripete de rotatie ce dezechilibrează scoarta urmare cresterii pina acum cu 20 cm a nivelului oceanic neuniform repartizat pe suprafata.
      Fapt vazut de doamna Maria prin ruperea blocurilor inalte si copacilor din cauza urcării apei pe cimpi si lăsării lor in manta iar la marginea nou oceanica scoarta se înclina cu blocurile ce ies din baza lor vericala se înclina si se rup.-craciun.

      Ștergere
    4. Nu numai Pamintul se invitee in jurul soarelui dar si a axei propri dar si galaxiile se invitat in mii de ani ci se mai misca si in univers une ori intersectindu-se-craciun.

      Ștergere
  2. Geona spune ca urmeaza in Polonia un exercitiu militar Nato cu 90000 militari-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. NATO și U E, dispar anul acesta,au pedeapsa Divina,au distrus creația lui Dumnezeu,ei iubesc luxul ,nu mântuirea sufletele lor.

      Ștergere
  3. Rusia a activat sistemele de antene militare din Kalenningrad oprind si dereglind sistemul GPS din jur din Polonia si tarile Baltice-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne,cate semne ne trimiți și noi tot nu ne-am trezit,să ne iubim unii pe alții și să trăim că frații,că Satana abia așteaptă ,ura între noi să facă,să ne distrugem unii pe alții ,să nu trăim pe pământ că frații,abia așteaptă sămânță de scandal să facă,iar noi Românii știm,pe semenii noștrii sa nu-i rănim ,și uniți suntem ,pe Satana să îl alungam ,din toți semenii noștri și chiar din tara,nu mai vrem o viața amară și să lucrăm în altă țară,pentru un trai mai bun,cu Dumnezeu la Drum ,dimineață și până seara,Maica Domnului ne veghează și drumurile ne eliberează de toate duhurile rele care au pus stăpânire pe ele.
    Sfânta Treime și Maica Domnului,noi vă mulțumim,pentru tot ajutorul Divin.

    RăspundețiȘtergere
  5. Prefectul capitalei spune ca aprobarea lui Nicusor Dandan e pentru protestul lui Sosoaca nu al fermierilor sau transportatorilor
    Iar Ciuca Maciuca spune ca a soluționat cererile in timp ce fermierii si transportatorii spun ca sint doar povesti goale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Arhiepiscopul Tomisului cercetat de procurorii DNA ca inculpat pentru trafic de influenta pe un dosar de o jumatate de an-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. nu este o noutate, dar repercusiunile vor fi grave pentru tarile care au iesire la oceane si chiar mari si cu tarmuri joase

    RăspundețiȘtergere
  8. Ursula colonialista de la Bruxell vorbeste ca Ue se pregateste de extindere la 30 de state cu R Moldova , Georgia si tari din Balcani de vest-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar nu numai apa va creste ci odata cu ea creste presiunea pe miezul fierbinte care intii vor intensifica eruptiile vulcanilor vechi si vor aparea altii noi

    urmați de miscarea scoate-i Pamintului si intensificarea cutremurelor
    si uite asa se implineste si dorinta bogatanilor de la Davos cu reducerea populatiei prezentata si in Biblie cu doua treimi din omenire si din cauza secetei , foametei
    si razboielor pentru apa dulce cum deja duc acum rusii in Ucraina pentru apa Niprului de care au nevoie in Crimeea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  10. Desi mai sint si interventie ale lumilor superioare spirituale totusi omul e principalul Vinovat si cauza a fenomenelor-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  11. chiar daca biblia a fost scrisa pana in anii 60 en-cuvintele sfintilor Apostoli sunt dictate de sf DUH-asadar SE IMPLINESC SCRIPTURILE NOULUI SI VECHIULUI TESTAMENT

    RăspundețiȘtergere
  12. Dupa unele prorociri cresterea finala a apelor va fi in Sua pina la Circa 200 m
    Deci din Sua si Canada vor exista mai mult frinturi de uscat-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. Se topesc ghețarii
    Doamne apară și ne păzește 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere