miercuri, 31 ianuarie 2024

ROMANIA SI CREDINTA CRESTIN ORTODOXA ! CINE VREA SA DISTRUGA ORTODOXIA DIN ROMANIA???



                                                  Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori, ma trezeste un glas tare nervos,un glas infricosator care striga asa:

                 "Sa schimbam totul in Romania !

              Sa schimbam regulile Religiei,sa schimbam oranduirea Religiei!"

.
Dupa care,glasul se opreste la fel de poruncitor precum a inceput.

.
Prieteni dragi, sa mergem la Sfanta Biserica,atat cat mai este timp inca. Vor veni vremuri in care ne vor interzice sa ne mai rugam asa cum am facut-o pana acum in Sfanta Biserica.
.
Sa nu ne indepartam de Dumnezeu si de Maicuta Domnului cu Sfintii Săi,nici daca am muri pentru Hristos.Sa nu abandonam Sfanta Biserica dragilor!
.
Sa ne facem timp, ca macar in Sfanta Duminica sa mergem la Sfanta Biserica si sa traim Sfanta si dumnezeiasca Liturghie,sa ne spovedim la Parintele Duhovnic,dupa care,sa ne invrednicim a primi Sfanta si Dumnezeiasca Impartasanie cu prea scump Trup si Sangele Domnului nostru Iisus Hristos,Caruia i se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea ,Amin!
Cu dragoste,Maria.

14 comentarii:

  1. Masoneria Evreiasca cu Noua Ordine Mondiala-si vor si distrugerea ortodoxiei si crestinismului si familiei traditionale-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gisella - Faceți provizii... Războiul E La Porți
    Fecioara Maria către Gisella Cardia în 27 Ianuarie 2024
    Copii binecuvântați, vă mulțumesc că v-ați plecat genunchii în rugăciune.

    Copiii mei, vă cer încă o dată să faceți provizii. Vă avertizez pentru ca să nu vă lipsească nimic atunci când va fi greu să găsiți hrană. Copii, războiul este la porți! Italia, Franța* și Germania vor plăti cel mai mult.

    Copiii mei, v-am cerut, m-am rugat și v-am implorat să vă convertiți; numai așa s-ar putea evita ce este mai rău, dar omenirea este surdă la apelurile mele.

    Copii, nu judecați căile lui Dumnezeu, ci fiți credincioși adevăratei Doctrine a Credinței și priviți spre Cer. Acum vă binecuvântez, în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

    *Nota: La trei zile după ce a fost primit acest mesaj, camera inferioară a Franței a adoptat un proiect de lege pentru "libertatea garantată" a avortului să fie înscrisă în constituția națiunii. În timp ce 493 de legislatori au votat în favoarea acestui proiect de lege, doar 30 au votat împotriva lui. "Dacă proiectul de lege va deveni lege, Franța va deveni prima țară din lume care va include dreptul la avort în constituția sa", -CNN

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Noastră către Pedro Regis pe 27 Ianuarie 2024
    Dragi copii, lupii vor ataca și multe oi vor fi împrăștiate. Eu sufăr din cauza a ceea ce vi se întâmplă. Îndoiți genunchii în rugăciune. Iisus al meu așteaptă mult de la voi; așteaptă "da"-ul vostru sincer și curajos. Nu vă retrageți. Când totul pare pierdut, Victoria lui Dumnezeu va veni pentru cei drepți. Doar lucrătorii credincioși vor rămâne în via Domnului. Nu vă fie teamă. Sunteți importanți pentru realizarea planurilor mele. Ascultați-mă. Eu voi fi mereu cu voi, chiar dacă nu mă vedeți. Fiți credincioși Evangheliei lui Iisus al meu și totul se va termina cu bine pentru voi. Dați-mi mâinile voastre și vă voi conduce la Cel care are cuvintele vieții veșnice. Acesta este mesajul pe care vi-l dau astăzi în numele Preasfintei Treimi. Vă mulțumesc pentru că mi-ați permis să vă adun din nou aici. Vă binecuvântez în numele Tatălui, al Fiului și al Sfântului Duh. Amin. Fiți în pace.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://luminaadevarului.com/2024/01/31/raport-ben-fulford-30-01-2024-a-inceput-a-doua-revolutie-americana-dumnezeu-sa-binecuvanteze-texasul/

    RăspundețiȘtergere
  5. intentiile UE se vad- ne ataca pe toate caile- depinde cat putem rabda?!cine este patriot este si credincios-sa ne ajute IISUS DOMNUL SI MAICA SA SA BIRUIM

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Maria cred că se va da bătălia cea mare pentru credință.
    Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului sa fie cu noi cu toți 🙏
    Se discută la Bruxelles acest subiect , desființarea religiei și promovarea ateismului.
    Nu pot de cat sa spun că atât timp cât credem cu adevărat în Bunul Dumnezeu și Maicuta Domnului,nu avem de ce ne teme.
    O zi frumoasă și binecuvântată va doresc 🙏🙏

    RăspundețiȘtergere
  7. Niciodată nu va trebui sa renunțăm la credință noastră, D-zeu ne iubește pe toți, dar noi va trebui sa ne întărim în credință, sa nu ne înfricoșat sau sa

    RăspundețiȘtergere
  8. Cei care vor sa distrugă Ortodoxia sunt cei din UE,NATO, și cei care nu se închină la Sfânta Cruce a Mântuitorului,cei care nu cred in Sfinții și în Sfânta Fecioară Maria,Mama Mântuitorului și Mama noastră a tuturor, Ea se roagă pentru noi toți păcătoșii și ne acoperă cu Acoperământul Ei.

    RăspundețiȘtergere
  9. Decât să dăm vina pe alți, mai bine am vedea gunoiul din ograda noastră. Nu evreii, globaliști sau masonii, ne-au pus să ne distrugem economia prin privatizare, ci politicienii noștri care au vrut să intrăm în UE, chiar și în patru labe.
    Acum UE începe să-și dea seama că au greșit, că Europa nu poate să fie condusă ca SUA, pentru că Europa este un conglomerat de state naționale care au în spate o istorie de mii de ani nu de 250 de ani ca SUA, și care au avut, de-a lungul timpului atât perioade conflictuale cât și perioade de relați amicale între ele.
    Cert este că, în vremuri grele, națiunile și statele acționează pe principiul: "cămașa este mai aproape de corp decât haina".
    UE dacă nu va lăsa statele să-și decidă singure politica internă, ea având doar un rol de a armoniza relațiile inter comunitare, se va autodizolva.
    În situația actuală, cu o Rusie agresoare, că suntem în NATO este bine. Numai un tâmpit poate să creadă că Rusia, care bagă 50% din PIB în 2024 în industria de apărare, bagă doar ca să se apere, și nu ca să atace o Europă care abia acum începe să se înarmeze.
    Față de cele spuse trebuie să alegem ori ne pregătim pentru apărare ori ne lăsăm la cheremul rușilor. NATO vine să ne ajute să ne apărăm, dar greul tot pe umerii noștri cade, sau poate crede cineva că o să lupte alții pentru noi, iar noi o să-i urmărim la televizor, ca în decembrie 1989.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica cum? Daca Romania e condusa de 35 de ani de casta Evreiasca formată numai din evrei?-craciun.

      Ștergere
    2. Păi și cine ia ales ca să ne conducă, evreii sau românii, că din 1989 nu am mai văzut nici o revoluție, doar bocete la tv.

      Ștergere
  10. Este o campanie susținută în Europa și SUA pentru distrugerea ortodoxiei.

    RăspundețiȘtergere