miercuri, 31 ianuarie 2024

JUDECATA ESTE APROAPE ! IISUS HRISTOS ,IMPARATUL CERESC ,VINE PE PAMANT ROMANESC!

           Romania  va fi Viitorul al Doilea Nou Ierusalim!

.

.


Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte, o lumina ca un fulger puternic si care, m-a facut sa tresalt pe pat,dar fara ca sa deschid ochii mei.
Desi eram treaza, auzeam orice zgomot cat de mic in jurul meu,eram in acelasi timp ,intr-o Sfanta Biserica mare ca spatiu.
Aici, in Sfanta Biserica nu era niciun credincios si niciun Preot.
Dragilor, brusc,SFANTUL ALTAR se lumineaza,straluceste uimitor de tare si dumnezeiesc de frumos.
Dar sa nu credeti ca era o lumina alba sau aurie sau oricare lumina de alta culoare, ci era prezent in Sfantul Altar, chiar Cerul albastru stralucitor ,un Cer de noapte plin de Stele aurii.
Tot Cerul care era de un albastru violet cu stralucire mare si cu toate Stelele aurii, erau prezente in SFANTUL ALTAR.
Cand priveam,nu mai vedeam ca pe pamant,ci vedeam CERUL de deasupra noastra,care era cu totul in Sfantul Altar.
Din mijlocul Cerului instelat din Sfantul Altar,iese intr-o clipita Cineva imbracat in vesminte de lumina alba,orbitor de stralucitoare.
Dragii mei, Acel Cineva imbracat in vesminte albe de lumina alba orbitor de stralucitoare,iese din norii albastri, asa precum ar iesi pestele din apa,deasupra apei.
Îl vad cum deschide Sfintele Usi ale Sfantului Altar,le deschide cu ambele mâini.
Forţa cu, care a deschis Usile Sfantului Altar, mi-a dat de inteles ca, avea o sete divina de a ajunge pe pămant cu tot cu al Său Cer.
În clipa in care USILE SFINTE au fost deschise,aveam impresia ca ,Cerul cu Stele aurii va năvăli in Sfanta Biserica.
Dar nu a fost deloc asa. 
Cerul Mantuitorului Iisus Hristos s-a oprit, invaluind de jos in sus Usile Sfantului Altar ,dar in acelasi timp,lasand descoperita partea de mijloc a Sfintelor Usi,adica,pe Sfantul Arhanghel Gavriil si pe Fecioara Maria.
 
.
Cerul instelat se oprise intre cele doua Usi Sfinte ale Sfantului Altar!
In mijlocul Cerului instelat dintre cele doua Usi Sfinte,statea precum ar sta in Cerul de Sus ,care nu mai exista Sus in aceasta clipa,ci era jos in Sfantul Altar,aici ,statea Arhanghelul Gavriil, Ingerul Darului si Binevestitorul Prea Curatei Fecioare MARIA, precum si PREA CURATA FECIOARA MARIA.
Acel Cineva dragilor, care tocmai pasise din Cerul Său pe soleea din faţa Usilor Sfinte,era Insusi Domnul nostru IISUS HRISTOS,Mantuitorul Lumii intregi.
Vesmintele Sale din lumina alba orbitor de stralucitoare, părul Său castaniu mai inchis,dar ondulat si lungut pana pe umeri,ochii albastri de seninul Cerului de ziua, Chipul Său usor alungit si roziu,totul era orbitor de stralucitor,asa cum numai Dumnezeu poate fi.
Iisus Hristos dragilor, Îsi intinde bratele Sale larg,asa ca atunci cand ar dori ca sa ne imbratiseze pe toti.
Apoi, din Cerul Său instelat, vine in dreapta Sa un Scaun,un Tron din lemn de culoarea fagurelui de miere.
Iisus Hristos îl ia ,si-l aseaza in stanga Sa ,acolo unde este Sfanta Sa Icoana !

.
IISUS HRISTOS dragilor, se pregatea ca sa ne judece pe noi ,atât pe cei vii cât si pe cei morti.
Tot din Cerul instelat ,adică din Sfantul Altar,apare in faţa Usilor Sfinte,un cântar!

.
Acum,IISUS HRISTOS statea pe Tronului Său,sub Icoana Sa Sfanta,iar cantarul era in dreapta Sa,statea in aer nesustinut de nimeni.
Dragii mei, sa credeti in toate cate cititi aici ,pe acest Blog!
Nu de la mine scriu,ci scriu numai din Graiul Duhului Sfant,numai din Cuvantul Lui Iisus Hristos.
Vom trai fratilor, vom trai Venirea a Doua a Lui Iisus Hristos!
Vom fi judecati aici ,pe pămant românesc si in aceasta viata.
Noul Ierusalim din zilele noastre dragilor,este România Duhului Sfant!
Niciodata,dar absolut niciodata,sa nu va indoiti de toate cate cititi aici pe Blog!Toate se vor adeveri la momentul oranduit de Dumnezeu.
Noi trebuie insă,sa fim pregatiti trupeste si sufleteste pentru JUDECATA IMPARATULUI CERESC!
Sa fim buni, sa fim milostivi,sa avem Credinta si dragoste dragilor, sa ne spovedim la Preot si sa ne invrednicim a primi Sfanta si dumnezeiasca Impartasanie cu Prea Scump si cu Prea Sfant Trup si Sangele Său,Caruia I se cuvine,toata cinstea ,slava si inchinarea ,Amin!
Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Pina atunci
    Despre Capilare-cele mai mici vase de singe ,formate din celulele endoteliale sub forma de țigla rutunda care in lipsa miscarii din cauza sedentarismului pierd singe si se Atrofiaza pina la dispariție cu reducerea creierului rinichilor si formarea osteoporozei pe oasele insuficient alimentate si mai ales a Mușchilor din tot corpul inclusiv INIMA si creier unde da Azemeier si Dementa prin absorbante vaselor si formarea plăcii Ameloid..
    Solutia de trei ori pe zi miscarea sub forma de Topsituri de pe un picior pe celălat sau doar prin ridicări pe virful degetelor.
    Tot cercetătorii spun ca unele alimente dau lipirea acestor țigle epiteliale de pe vasele mici-capilare dat de unele alimente printre care cel mai bun e Scorțișoara măcinată dar si ceaiul sau piperul.
    Efectul incepe a se vedea dupa o luna de exercitii prin dezumflarea picioarelor grele.
    Explicația gasita de cercetatori la centenarii activi din un sat care urca in panta la care analiza singelui arata reducerea hormonului numit Andrenomodulin
    Succes la miscare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si un factor negativ mai nou dat de urmarile bolii si așa-zisului vaccin Covid.

      Exista si un unguent cu gel pentru masaj -Diolex gel-doar pe baza de produse naturale extrase din castan, frunze de Eucalipt, si o alga cu microrlemente si Mentol cu rezultate foarte bune in scaderea durerii si senzației de Picioare Grele prin cresterea circulatiei sanguine
      si contraindicatie pentru contact cu ochii, piele cu răni sau mușcături de animale sau arsuri grave.

      Apropo de arsuri la piele cea mai buna solutie e aplicarea imediata a unui pachet înghețat din congelator pentru a impiedica cresterea temperaturii pieli care altfel face băsica si rana urita ce se poate si infecta-craciun.

      Ștergere
    2. Si mai este un produs natural redutabil pentru scaderea colesterolului , trigliceridelor si fluidizare si cresterea circulatiei sanguine , anume uleiul de peste cu omega 3 din care se remarca la boli virale ca gripe si Covid uleiul din ficat de Cod care are avantajul ca are in plus si vitaminele A si D care cresc Imunitatea
      De la naturiste sau Farmacie care mai are si tipuri de produse cu ulei de peste cu procent dublu de omega 3 foarte bun pentru creierul si Inima persoanelor virsnici dar si pentru creierul copiilor in primii ani de formare unde garantat dublează inteligenta pentru toata Viata pe care o si prelugeste-craciun.

      Ștergere
  2. Gheorghiță Vlad noul sef al Apararii spune
    -Romania trebue sa fie pregatita de razboi-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Război pentru sataniștii,Sfânta Treime și Maica Domnului ,conduce România.
      Dispar toate partidele politice anul acesta,vin cei aleși de Dumnezeu.

      Ștergere
  3. Multumesc frumos ptr tot Ce ne transmiteți d na Maria!

    RăspundețiȘtergere
  4. posibil sa vina IISUS dupa semnele din lume-dar judecata este personala si de neam,s-a mai scris- dar intai vine vrajmasul cu invartelie lui pe creiere umane, boli, suferinte de tot felul

    RăspundețiȘtergere
  5. NEAMȚU fost parlamentar PMP despre tensiunea dintre Oligarhia celor cu banii si Democrația celor multi.
    El spune ca Biden a vorbit ca vrea implementarea in toata lumea a sexului la copii de 8 ani îndepărtându-ne-se de morala crestina-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Cardiologul din spital l-a pus pe Basescu la 72 de ani trecut de medic pe Oxigen
    din lipsa oxigenării plaminilor afectati de gripa si emfizemul pulmonar dat de fumat nu i se mai oxigeneaza suficient unele organe si oboseste de la inima-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă fumezi iti asumi boală si moarte. Acum nu mai este o problema ca sa lasi fumatul. Multi oameni au reusit sa se lase de acest viciu foarte nociv si foarte costisitor cu doar un tratament lunar cu Defumoxan. Trebuie doar să vrei. Mergi la farmacie si cu doar 130 lei iti cumperi tratamentul cu Defumoxan incepi si il iei si mai fumezi pana in ziua a 4 a de tratament cand vei lasa fumatul apoi continui si iei tratamentul dupa schema din prospect. Eficienta garantata.

      Ștergere
    2. Acest tratament nu este indicat peste vârstă de 65 ani. Poți murii, este f nociv-toxic.

      Ștergere
    3. Băsescu are doar 69-70 ani.

      Ștergere
    4. Nu are 72 de ani-craciun.

      Ștergere
  7. Doamne Iisuse Hristoase Fiul și Cuvântul lui Dumnezeu miluiește -ne pe noi păcătoșii 🙏

    RăspundețiȘtergere
  8. Ungaria va primi de la Ue ajutor militar de 50 miliarde Euro in ciuda opozitiei Ungariei
    Si la noi se fac pregatiri pentru o lege de pregatire militara a tinerilor intre 18 si 35 de ani ca soldati in termen de rezerva in ciuda anului electoral cind se ocolesc discutiile pe fata dupa vechea legislatie despre rezervisti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  9. Bruxelull sub asediul fermierilor revoltați cu mii de tractoare si miscarea se intinde in Ue
    Dar tot Franta e fruncea-craciun.

    RăspundețiȘtergere