vineri, 26 ianuarie 2024

MARIA ! ACUM EŞTI ÎN FAŢA LUI DUMNEZEU !


                                           Dragii mei, 

În aceasta dimineaţă în zori de zi, aud glas care mă strigă pe nume, aşa :
                      "Maria!
                 Maria, acum eşti în Faţa Lui Dumnezeu şi ai multe DARURI  de dat !" 

                  
Fireste că m-am trezit, si asa cu ochii inchisi stând,încă mai aud în tâmplele mele Glasul  Divin care-mi spune că, sunt în Faţa Lui Dumnezeu.
Va inchipuiti dragii mei,ce am simtit in inima si-n suflet,cand acel glas divin ,mi-a spus ca sunt in Fața Lui Dumnezeu si ca am multe Daruri de dat.
Asa este dragilor, am multe Daruri de dat Semenilor mei si ai nostri.
Cu mult drag si cu multa dragoste sufleteasca scriu aici zi si noapte,pentru ca al Lui Dumnezeu Cuvant sa intre in inima si-n sufletul fiecarui credincios.
Si astfel, fiecare dintre noi, va dobandi Imparatia Cereasca si se va mantui.
                                Cu dragoste,Maria. 

7 comentarii:

  1. Un stat care nu ajuta poporul - o spun fermierii si transportatorii de la Afumați linga Bucuresti-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. In 5 februarie prevazut protestul =Greva generala a functionarilor din Primari care acuza Ordonanta Trenuleț care a blocat legea salarizarii neaplicata.
    In strada sint si angajații sistemului medical ajuns in colaps care vor majorari si care la 1 februarie spun ca vor picheta ministerul sanatatii-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ciolacu vorbeste de toata lumea dar ia masuri doar pentru bugetarii lui unii de la Ampip carora le/a marit salariile cu 10 000 de lei-craciun.

      Ștergere
  3. Sa ne rugam pentru guvernanți și neamurile lor sa nu mai fure mai mult și sa nu mai trădeze interesele Romaniei

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu toți oamenii de pe pământ iubesc Sfânta Treime,Maica Domnului, Sfinții,am văzut că pe pământ sunt oameni care cred și acum in zei,alții nu cred in nimic,fiecare om este liber să creadă ce vrea și în cine vrea,noi ortodocșii ,credem în Divinitate și nu putem trai fără ajutorul Divin,și arma noastră a duhurilor rele ne este Sfânta Cruce, rugăciunea,iubirea,și faptele bune.
    Câtă lume bonlava este pe pământ și mulți mor că nu au cine să-i ajute sau nu au bani.Din păcate mulți sunt lăsați să moară sau să se chinuie până mor,că deranjează pe unii cu duhuri rele in sufletele lor.
    Unii au har dar nu știu să îl folosească,alții profita de harul divin să se îmbogățească,sau au duhuri rele și eu am crezut că au har divin că așa s-au lăudat,și eu i-am crezut pe cuvânt,dar ei s-au folosit de bunătatea mea.

    RăspundețiȘtergere