sâmbătă, 20 ianuarie 2024

ROMANIA! MINUNILE UMBLA SPRE ROMANIA!





                                             Dragii mei, 

În aceasta după amiază, în timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune ceva minunat de frumos pentru România noastra,pentru ŢARA tuturor Fagaduintelor,pentru Romania Duhului Sfant.
Un glas spunea asa ,dragilor:

              "Eu zic sa facem totul.
           MINUNILE umblă spre România !"


                           .
După care dragii mei, aud din nou alt glas care spune asa:

                      "Unii Apostoli zic să pregatim Cerul de Venire a Lui Hristos ,in Romania Adevarului Duhului Sfant !"
Prieteni dragi, sa pregatim si noi inima si sufletul nostru pentru Cea de-a Doua Venire a Lui Iisus Hristos pe Pămant, si nu oricum, ci pe Pămant romanesc.
Sa fim buni si milostivi,sa avem Credinta tare in Bunul Dumnezeu si-n MAICUTA DOMNULUI, sa ne iubim APROAPELE ca pe noi insine,si astfel, ne vom putea bucura de tot ce inseamna Dragoste Divina ,dar si de Împărătia Lui Dumnezeu.
                                            Cu dragoste,Maria.

10 comentarii:

  1. Pina acolo parca e un Mare necaz in Lume Al Treilea Razboi Mondial si alte cataclsme planetare cu schimbarea scoartei si polilor
    Sau altfel spus Cernerea-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. DUMNEZEU il lasa pe vrajmas sa-si faca treaba-acest fapt se petrece de peste 2000 de ani- apoi in LUMINA LUI va disparea toata cohorta de diavoli- nimeni nici ingerii din ceruri nu stiu cu exactitate venirea DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa nu uitam de agenda 2030...Acest ''benefic'' antihristic.. unde cauta cu orice pret sa distruga crestinismul din toate temeliile..Sa ne uitam in jurul nostru, adica sa privim cu adevarat tot ce se intampla..si ce va veni. Acum incerca sa ne inchida ca si "soareci"
    cu '' orase de 15 minute'' Vor sa distruga sfintele porunci cu altele asa zise reguli ale Terrei..Vor distruhe multe..Este o nebunie...Sa ne miluiasca Domul Sfant, si sa ne ierte...spre mare rau se indreapta omenirea..

    RăspundețiȘtergere
  4. Protestatarii refuza sa vina in piata Constitutiei pentru a nu fi taxati la fel cu politicieni
    Ei preferind sa ramina la Afumatiei cer deblocarea banilor de la APIA pentru cei 700 mii de fermieri inregistrarea la APIA si pentru a nu intra in faliment si pierde terenurilor in favoarea strainilor prin bancile camatarilor evrei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si Fermierii reclama disparitia evreului presedinte Iohannis dar nu o dorestc pe Senatoarea Sosoaca care oricum e in opozitie- si nu poate ajuta prea mult-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasă că le face jocurile aia de la realitatea care după ce i-au rupt fâșul lui Grindeanu acum se ocupa de dragul tarisoarei. Se pare că au fost lasati pe dinafară la impartirea cascavalului bugetar asa că s-au dat brusc peste noapte cu poporul. Dacă ii cheama la imparteala le da peste noapte cu cărămizi in cap fermierilor acompaniati de muzica populara asa cum dadeau in pandemie poporului cu saci negri cado'.

      Ștergere
    2. Cat pământ are ?
      Sorin Grindeanu
      Ilie Sârbu
      Victor Ponta
      Și foarte multi politicieni
      In Romania,numai Dumnezeu ne va face Dreptate ,politicienii României ne vrea plecați în alte țări nu nu bătăi de cap cu noi.

      Ștergere
  6. Vă dați toți cu părerea și vă înțeleg pt.că este mult freamăt în lume și fiecare trage o concluzie însă ce spune doamna Maria este foarte adevărat și a menționat de atâtea ori că nu știe ziua și data când se vor întâmpla cele proorocit de dânsa. Sa ne rugăm, să ne schimbăm și sa punem început bun în viețile noastre indiferent ce se întâmplă în lume pt.că eu dacă mor mâine de ex.la ce-mi folosește mie atâta tevatură ?...contează cum mă prinde pe mine sfârșitul nu când e sfârșitul lumii...Să fim mai înțelepți căci nu costă mult !

    RăspundețiȘtergere
  7. Proiectul BluByn poate am scris greșit că nu cunosc engleza nici nu .mă interesează.
    Ei au tehnica necesara prin care vor să facă holograme pe cer cu venirea lui Isus .
    Dar cea mai mare minune ar fi dispariția prădătorilor României. Te doare sufletul sa vezi cum ne taie austriecii pădurile, cum este prădat pământul României, cât de inconștienți și adormiți sunt romanii, etc, etc, etc, etc.....

    RăspundețiȘtergere
  8. pt an. 21 ianuarie 13:41-pai si d-stra va dati cu parerea-ma refer la faptul ca spuneti de cum va va prinde sfarsitul!-in credinta sau nu- cine poate sti care este judecata DOMNULUI HRISTOS-oricum avem trup de carne si suflet iar la DUMNEZEU stim toti conteaza :GANDUL, VORBA SI FAPTA-le impacam sau nu?

    RăspundețiȘtergere