miercuri, 24 ianuarie 2024

OZN -URI SI EXTRATERESTRI PE CERUL ROMÂNIEI !


                                          Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare,si astfel vad dragilor un Cer de noapte plin de OZN -uri ! Câtă frunză si câtă iarbă stateau OZN-urile pe Cerul Romaniei.
Image result for OZNImage result for OZNImage result for OZN

Image result for OZNImage result for OZN.
Image result for OZNImage result for OZN

Toate Farfuriile zburatoare pluteau in aer,asa precum pluteste Barca pe valurile Mării.
Jos pe Pămant dragilor, din pricina OZN -urilor multe, masinile nu mai aveau faruri pe sosea. Nu li se mai aprindeau farurile. Si-atunci ,vad cum doua OZN -uri coboara deasupra asfaltului,respectiv a masinilor,la doar 1 metru deasupra lor si lumineaza asfaltul pentru ca masinile sa poata circula.

Cu luminile lor multicolore, OZN -urile zburau deasupra masinilor de pe sosea,chiar  deasupra asfaltului ca sa le lumineze drumul.
Image result for extraterestri imaginiImage result for extraterestri imaginiImage result for OZN.
Nici o lumina electrica nu exista ,in clipa in care OZN -urile au invadat pur si simplu ROMANIA.
Undeva din mijlocul OZN-urilor ,apare un grup de 4 -5 Extraterestri ,de parca erau o familie. Acestia aratau ca in imaginile de mai sus. Adica ,erau inalti ca si noi,si poate mai inalti un pic, aveau pielea gri mai inchis si trasaturi umane.
Acest grup de Extraterestri priveau spre mine si spre Pămant cu foarte mare uimire.
Erau tare curiosi ca sa vada ceea ce se intampla pe Pămant.
Doar cateva secunde a durat totul,după care au disparut.
Dragii mei, sa nu uitam ca EXTRATERETRII se vor arata mai intai faţă catre faţă, Poporului român. Extraterestrii vor veni ca o Forţă a Binelui ,în mijlocul oamenilor.
Ei sunt Prietenii nostri si nicidecum dusmanii nostri. Nu trebuie sa ne temem de EXTRATERESTRI. Ei vor veni in mijlocul nostru ca sa ne ajute; ca sa ne salveze de la autodistrugere.

Iata cateva articole mai vechi:


extraterestrii vin ca o forţă a binelui ,si - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../extraterestrii-vin-ca-o-forta-binelu...

Translate this page
Feb 15, 2017 - Ei sunt trimisi de DUMNEZEU, pentru a veghea asupra Poporului Său ales, asupra Viitorului al Doilea Ierusalim. Extraterestrii vor veni ca o forţă a Binelui,si nicidecum ca o forţă a Răului. Oamenii vor intelege acest lucru,cand vor sta faţă în faţă cu ei, si vor putea comunica cu ei ,doar prin puterea gandului.
You've visited this page many times. Last visit: 12/4/17

Dumnezeu există - Mărturii.: VIN EXTRATERESTRII SUB STEAGUL ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../vin-extraterestrii-sub-steagul-alb-a...

Translate this page
Oct 17, 2017 - Ei sunt trimisi de DUMNEZEU, pentru a veghea asupra Poporului Său ales, asupra Viitorului al Doilea Ierusalim. Extraterestrii vor veni ca o forţă a Binelui,si nicidecum ca o forţă a Răului. Oamenii vor intelege acest lucru,cand vor sta faţă în faţă cu ei, si vor putea comunica cu ei ,doar prin puterea gandului.

         Zori de 27 Octombrie 2015, ora 4,10 !

                                 Dragii mei, 

În această dimineaţă , mă trezeste o conversatie între două glasuri.
Deci, aud cum un glas intreaba :

                            "Extraterestrii?
               Dar de ce vin ei, pe Planeta noastra ? 
La care, un alt glas îi raspunde aşa : 
                 Din curiozitate ! Din pură curiozitate !
               Dar oamenii or să-nţeleagă numai atunci când, vor fi faţă -n faţă cu Extraterestii. 
Dar, vom fi faţă în faţă ,cu Extraterestrii? 
Da ! Oamenii vor fi faţă în faţă ,cu Extraterestrii!
Glasul intreabă din nou:
              Extraterestrii vin oare ,ca să distrugă Pământul ? Sunt ei ,dusmanii omenirii ?  
Iar răspunsul a venit promt :
                 Extraterestrii, nu vin ca o Forţă  a Răului, ci vin ca o Forţă  a Binelui !    
            Extraterestrii, sunt Forţa  Binelui, iar Omenirea va cunoaste aceasta, numai când vor fi ,faţă in faţă cu ei!" 
Iar aici dragii mei, Conversatia se termină, si vad cu ochii închisi fiind, văd în faţa mea, doar la un braţ întins, un Cap viu de Extraterestru, cu ochii negri si luciosi, si care se miscau precum niste rotite.
Se balansa in lumina alb-bleu in care venise, il văd in toata splendoarea lui, şi-i spun mental ca ,mă bucur pentru aceste vesti, după care dispare ca si prin topire.  
Se pare dragii mei, că şi Extraterestrii  s-au supărat pe oameni, pentru că le neagă existenţa ,si-au hotărât ca să se arate tuturor oamenilor.
Când se va intampla, cu siguranţă îmi vor spune! 
.
După ce amicul meu, a disparut, vad cu ochii închisi fiind, foarte aproape de mine, văd O Cruce mare, de culoarea fagurelui de miere, pe care era rastignit Iisus Hristos, cu Trup de Lumina alba orbitoare.
Dragii mei, asa cum cunoastem că DUMNEZEU  EXISTA, tot asa, trebuie sa acceptam că ,si aceste fiinţe extrem de inteligente si foarte puternice, exista in UNIVERSUL acesta mare, si că sunt o Forţă a Binelui si nu a Răului, cum afirma Preotii Bisericii  si nu numai. 
Daca la inceput au venit din curiozitate pe a noastra Planetă, acum ei , Extraterestrii vin pentru salvarea omenirii si nicidecum pentru nimicirea ei. 
                                      Cu dragoste,Maria.

15 comentarii:

  1. Doar extraterestri mai pot salva ceva din omenire-caciun.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acesta e un mesaj mai vechi?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Zeii Anunnaki 😍😍😍

    RăspundețiȘtergere
  4. Dar se presupune existenta la mare distanta in jurul soarelui la 2 ani lumina nordul Oort din care ar proveni cometele si care pe exterior ar fi sferica deci relativ greu de strabatut de navele chiar extraterestri si ca prima sonda a oamenilor Voiager 1 iesita din sistemul solar ar ajunge acolo peste 100 mii de ani-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  5. In centura Kuiper dincolo de Pluto sonda New Orizont a descoperit un corp cu viteza mare care pare a fi o statie a extraterestrilor -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  6. Omuamua suspectata a fi o nava spatiala extraterestra care calatoreste mascara intr-un asteroid lung care face acceleratii neobijnuite si schimbari de directie dupa ce s-a apropiate de soare-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria va cred OZN-uri am văzut de multe ori în viața mea.
    Înseamnă că se va da bătălia între forțele binelui și raului.

    RăspundețiȘtergere
  8. Se pare ca din ce în ce mai mulți pământeni vad și vorbesc cu extratereștrii.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Maria sf. parinte Cleopa scie in cartile sale ca nu exista extraterestrii numai diavoli. Si cred ca e
    mare sfant roman. Ajutor ne vine numai de la Domnul. Nu lasa El creatia Lui pe mana extraterestilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 ianuarie 2024 la 11:29 Asta nu inseamna ca parerea un om, anuleaza cercetarile stiintifice la nivel mondial. Cercetatori care susutin cu vehementa (ca si mine)ca Extraterestrii exista si sunt fiinte create de Dumnezeu ! Trebuie sa fii cu o inteligenta f slaba, ca sa crezi ca suntem singuri in Uinvers!

      Ștergere
  10. În noaptea de 16 ianuarie spre dimineața am auzit insistent ca la un radio vechi: "suntem extratereștri și venim pe pământ trimiși de Dumnezeu ". Am stat atenta în pat și mesajul continua.M-am ridicat și m-am uitat la cruciulițea pe care o aveam pe măsuță.Nu vedeam nimic , dar mesajul continua.M-am ridicat și am mers la geam și ma uitam cum ploua și s-a oprit mesajul audio.Cred ca a durat 1 minut.

    RăspundețiȘtergere
  11. Tatal Ceresc Elohim Dumnezeu si Fiul Sau Domnul Iisus Hristos si Duhul Prea Sfant au creeat pe langa fauna si vegetatie,ingeri si oameni!Dupa ce o parte din ingeri au decazut,au devenit demoni si au luat denumirea noua de extraterestrii,si toti vin sa insele,sa amageasca omenirea in vremea de pe urma,pretinzand ca sunt buni si rai,dar Cuvantul Domnului Iisus Hristos ii demasca foarte clar cand spune ca daca o imparatie e dezbinata impotriva ei nu poate domni,asadar acesti demoni asa zisi extraterestrii vor creea o lupta intrre ei pt a dezbina si diviza-imparti atat pe ei cat si pe oameni,ca sa ramana doar cei puternici pt a conduce armatele satanice la foarte apropiatul Armaghedon impotriva Domnului Iisus Hristos si ostilor Sale Ceresti! IN VREMEA DE PE URMA NU VA UITATI LA CER,VETI FI AMAGITI DE ARATARILE INFRICOSATOARE ALE DEMONILOR ASA ZISI EXTRATERESTRII SI VETI FI AMAGITI SI INSELATI!In vremea antiHristului si a tehnologiei si demonilor extraterestrii va disparea si clasa de mijloc dintre oameni,adica vor fi doar bogati si saraci,pecetluiti cu pecetea Satanei si pecetluiti cu pecetea Duhului Prea Sfant!

    RăspundețiȘtergere
  12. Venirea extraterestrilor in numar mai mare ar avea un singur motiv o misiune, pentru niste evenimente grave pe Pamint

    Si evenimentul e cunoscut din alte mesaje si din declaratii le marilor puteri
    Al Treilea Razboi Mondial in care se pare ca deja am si intrat si pentru care Nato si Rusia au si decretat ca
    se pregatesc din greu si care va dura multi ani dar care in final va fi Atomic si total Distructiv pentru umanitare si tot ce e viu pe Tera
    Misiunea probabil ar fi salvatea unei parti a Arcei Pamint cu o parte a omenirii mai oropsita si mai putin violenta -craciun.

    RăspundețiȘtergere
  13. cred ca mesajul meu a intrat in spam-era vorba de extraterestri si NASA

    RăspundețiȘtergere