marți, 23 ianuarie 2024

STEFAN CEL MARE SI SFANT, SE ASEAZA PE AL SĂU TRON !

       24 Ianuarie 1859-UNIREA PRINCIPATELOR ROMÂNE !

165 de ani de la Mica Unire ! La multi ani, Romania! La multi ani români, oriunde va aflati pe acest pământ! Sa fiti sănatosi si fericiti, sa nu va pierdeti Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului cu Sfintii Săi, si nu in ultimul rând, sa fiți mândri ca sunteti români!

🙏♥

  

                                          Dragii mei,

In aceasta dimineata in zori,ma trezeste o lumina alba si stralucitore foarte,lumina ce-mi arata un loc mai inalt ca o scena,iar pe acea scena se afla un tron inalt. Pe acest Tron inalt si foarte frumos se aseaza in carne si oase, chiar Marele Domnitor al Moldovei Stefan Cel Mare si Sfant.

.
Stefan Cel Mare si Sfant era imbracat exact ca in poza de mai sus.Coroana domneasca era inalta si plina de diamante frumoase si stralucitoare.
Dragii mei, se pare ca vom avea nevoie (fie si in mod nevazut) de Domnitorul  Moldovei Stefan Cel Mare si Sfant,pentru a ne apara din nou Moldova,granitele Moldovei.
Dar sa ne amintim de marele nostru Domnitor al Moldovei Stefan Cel Mare:

Ștefan al III-lea (n. 1438-1439Borzești – d. 2 iulie 1504Suceava), supranumit Ștefan cel Mare sau, după canonizarea sa de către Biserica Ortodoxă RomânăȘtefan cel Mare și Sfânt, a fost domnul Moldovei între anii 1457 și 1504. A fost fiul lui Bogdan al II-lea, domnind timp de 47 de ani, cea mai lungă domnie din epoca medievală din Țările Române.

Ștefan cel Mare este considerat o personalitate marcantă a istoriei României, înzestrată cu mari calități de om de stat, diplomat și conducător militar. Aceste calități i-au permis să treacă cu bine peste momentele de criză majoră, generate fie de intervențiile militare ale statelor vecine fie de încercări, din interior sau sprijinite din exteriorul țării, de îndepărtare a sa de la domnie. În timpul domniei sale Moldova atinge apogeul dezvoltării sale statale, cunoscând o perioadă îndelungată de stabilitate internă, prosperitate economică și liniște socială.


.


Ca intotdeauna,cu dragoste,Maria.

13 comentarii:

  1. Semn de evenimente la rasarit cu rusii care deja au ajuns la Herson cetatea lui Stefan cel Mare de pe Nipru ca si Lerici si altele pe Nipru despre care Romania ReEducata tace ocupata cu demolarea statuilor lui Eminescu Mihai Viteazu si Avram Iancu de PNL Evreiesc-craciun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. CUM SA DEMOLEZE ACESTE STATUI DE CE???-SI-AU ESIT DIN MINTI??-ATUNCI CE NE MAI RAMINE????

      Ștergere
    2. Mai era si la Turda demolata statuia lui Avram Iancu,iar la Oradea Eminescu spart in trei si montata pe un teren mărginaș la fel ca cea a lui Mihai Viteazu cu picioarele rupte,
      Iar pe linga Sala Unirii din Alba Iulia demontate zeci cu făuritorii Unirii-craciun.

      Ștergere
    3. O spunea si aseara Doru Visan despre statuile din Cluj tinute in pivnite-craciun.

      Ștergere
    4. Iar de ce mai ramine ,sa dam jos cu Alogenii,Casta Evreiasca si PNL Evreiesc-craciun.

      Ștergere
  2. Nu numai ca tace dar Romania ReEducata a la PNL Evreiesc reduce din programa scolara Istoria Romanilor si o înlocuiește cu Istoria lor evreiasca falsificata si manipulare de farisei specialisti in minciuni vechi .

    Era si un mesaj care atrage atentia Romanilor sa nu creadă in istoriile falsificate despre ei ale altora, evreii si altii mincinosi de fapt venituri din est ,vest si sud-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  3. Atac in primul discurs al lui Iohannis in 2024 la alegeri la pericolul extremist -Aur- amenintari de baza la sistemul lor de valori -
    PNL evreiesc care pierde electorat in sondaje in fata Aur-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dumnezeu ii va demola pe toți care au distrus creația Lui Dumnezeu,toți plătim pentru păcatele noastre daca nu aplecăm genunchii sa ne cerem iertare și să ne schimbăm mentalitatea de a aduna comori pe pământ,tot ce este făcut pe pământ fără Dumnezeu ,totul va fi distrus,și se va clădi doar cu Iisus Hristos pe primul loc.
    Vom trăi vremuri ce scrie in Sfânta Biblie.

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani cu sănătate și mântuire 🙏
    La multi ani tuturor românilor.
    Unitate și solidaritate 😥🙏

    RăspundețiȘtergere
  6. Stefane,tu te-ai rugat pentru aceasta tara Sfânta, și Dumnezeu te-a auzit și rugăciunile ți le-a împlinit,și atâtea mănăstiri ai zidit,iar cei de azi care conduc tara,și-au vândut sufletele lor,satanei, că să își bată joc de tot poporul,și multi să plece în alte țări și sai urce în slăvi țările în care muncesc că sunt civilizate nu că noi dezbinați,că aleșii noștrii sunt sub papucii celor din NATO și U E, dar știu că toți sfinții României o să mă ajutați,să avem o tara Sfânta ,să ne iubim unii pe alții și pe toți să-i ajutăm de pe pământ să fie uniți în credință,nu în suferință în războaie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16-47, DA , ai dreptate si asa a fost si asa este.
      Dar ,sa nu uiti Anonim 16-47 ca Dumnezeu al Nostru TATAL CERESC ne-a promis ...CEI DIN URMA VOR FI CEI DINTAI !
      Traim o perioada foarte sensibila si tot ce avem nevoie ca tara - ca popor este PROTECTIA DIVINA.
      PS. Dumnezeu sa te binecuvanteze si sa-ti linisteasca sufletul

      Ștergere
  7. 1461 are loc Batalia de la Baia cind Stefan cel Mare il bate pe Matei Corvin considerat cel mai mare rege al Ungariei-craciun.

    RăspundețiȘtergere
  8. iata vrajmasii poporului-distrug din afara si din tara-vezi-i DOAMNE

    RăspundețiȘtergere