luni, 24 februarie 2020

UN MEDICAMENT - BOMBA SOROSISTA ?


                                              24 Februarie 2020,ora 6,23 !

                                  Dragii mei,

Am scris adeseori despre omul cu suflet de piatra si cu inima impietrita si fara de mila, de George Soros.Dar se pare ca, aproape nimeni nu vrea sa creada ca acest om cu chip malefic, are multa "contributie" in tot ce se intampla rău in lume,la toate nivelurile si in toate domeniile.
Iata ce spunea un glas, astazi dimineata:
                 "Se poate intampla ca acest medicament..."
Iar glasul nu a maai apucat ca sa termine, căci aud un altul care spune:
                "Bomba Soroşista !"
Imagini pentru SOROS
Clipă in care literele cu aceste ultime doua cuvinte ,cu Bomba Sorosista, se fac ghem precum o minge (bomba) si se invart pe loc precum mingea de fotbal care a fost tocmai lovita.
Din aceasta minge crem  din literele de mai sus formata,incep a se insira (bomba se desface )din nou cuvintele:
                       "Bomba Soroşista !"
Dragii mei,dati-mi voie sa spun că,"Tara arde ",este in pericol de Coronavirus,iar poiliticenii se joaca de-a Guvernul.Vor sa-l dea jos de 3 ori ca sa-si faca ei placerea,ca sa aiba alegeri anticipate,in timp ce poporul sta cu frica in sân de un posibil CORONAVIRUS in ROMANIA care ar putea sa se raspandeasca in mai multe regiuni din tara.
Acum mai mult ca niciodata,ar fi trebuit ca sa-si dea mâna cu totii,si sa fie uniti in apărarea Tarii si a poporului român.
Dar,din păcate,asa ceva nu se intampla si nici nu se va intampla vreodata. Tot noi toti,vom avea de suferit.Nu putem decat sa ne spalam foarte des si foarte bine pe maini,sa evitam aglomeratiile,si-n rest,Dumnezeu cu mila !
Sa ne rugam dragilor ,la Prea Sfanta Treime si la Maica Domnului ca sa ne ierte pentru toate cate am gresit si sa ne apere pe noi, pe copiii si nepotii nostri de toate dezastrele care ar veni asupra noastra.
Nu uitati sa fiti buni si milostivi si gata de a sari in ajutorul celor bolnavi,necajiti si oropsiti.
                             Cu dragoste,Maria.

44 de comentarii:

  1. Virusul se va extinde pe tot globul. Cine l-a dat nu se știe. Care vor fi efectele in viitor, nu se știe. Cine pleacă dintre noi iar nu se știe.Un singur lucru este sigur: ne aflăm în ultimele clipe în care putem să ne schimbăm și să fim mai buni!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parlamentul României nu mai reprezintă voința electoratului .Acesta este motivul pt. care se fac alegerile anticipate. Nu este un moft! Este Democrație.Este Constituția României.Este foarte legal.
      Nu mai încercați sa insinuați idea unui lucru ilegal.
      In democrație Guvernul este votat de un PARLAMENT LEGITIM și REPREZENTATIV.PSD nu mai este dorit de cetățenii romani la guvernarea țării, demonstrat in doua scrutinuri electorale ,europarlamentare și prezidențiale, unde Președintele Johannis a fost ales de aproape 7 milioane de cetățeni.Faptele Președintelui sunt legitime și susținute de cei care l-au votat.
      Alegerile anticipate au fost discutate înainte sa vina coronavirusul.Deci fie ca va place sau nu respectați legea și democrația.

      Ștergere
    2. Io-ha-nnis a fost ales de 7 mil.dar nu va mai fi,... PSD este și va fi DORIT din nou de poporul roman. 😜😜😜

      Ștergere
    3. 15.08 NICIODATA!!!

      Ștergere
  2. Doamna Maria Dumnezeu si MAICUTA DOMNULUI sa ne apere ca daca este credinta putem umbla printre leprosi si nu se ia la om daca avem credinta
    Restul Dumnezeu cu mila asa cum ziceți dv.
    Cei care au vrut să facă ceva sunt îndepărtați de la conducerea tarii.
    Doamne Ajuta la toata lumea sa fie fericiti si sănătoși.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Spovedania,Împărtăsania și prezența la Sfanta Liturghie!

      Ștergere
    2. Vezi sa nu...Vom merge la popa atunci cand si popa va termina cu afacerile necurate si va lua atitudine ca institutie impotriva abuzului de copii.

      Ștergere
  3. Virusul apare prima dată într-o piață din Wuhan într-o piață locul cel mai aglomerat și cel mai bun pentru a infecta cât mai mulți oameni. Locul ales china care intrase în război economic declarat cu americanii. S-au lansat tot felul de supoziții ba că provine de la animalele din piață ba de la supa de liliac supoziții deoarece nu a fost atestată nici o proveniență a virusului de la aceste animale. Apoi izbucnește un focar în Italia în regiunea cea mai dezvoltată economic. 30% din producția economică din întreaga italie este produsă în zona focarului. Doi iepuri dintr-un foc china și Europa care deranjau economic America și dolarul. De urmărit cazurile de americani infectați și întorși în America care au fost ascunși, tratați, vindecati și virusul stopat pentru a nu se răspândi pe teritoriul american. Cei care au produs acest virus și l-au aruncat în speță americanii au și remediul, vaccinul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 15.12 bajbai atat de aproape...:))

      Ștergere
    2. 15:12, asa cred si eu, ca americanii sunt autorii acestui dezastru.

      Ștergere
    3. 15.12,în zona industrială a Italiei(nord)sunt multe magazine chinezești cu produse din China.știu am lucrat acolo.virusul poate fi luat de pe obiectele deja infectate...

      Ștergere
  4. Pe 12 august împlinește 90 de ani !!! Arată așa rău că s-ar putea să nu-i împlinească!

    RăspundețiȘtergere
  5. Este cumplit...
    Sper din inimă ca Bunul Dumnezeu să ne ajute să ocolim orice tragedie.
    Iarta-ne Doamne și apără-ne de tot ce este rau!

    RăspundețiȘtergere
  6. Maria, i-mi amintesc că acum mult timp ai scris că, să vină în țară românii atît cît e timp pentru că, vor voi dar nu se mai poate. Granițele se vor închide și bine ar face.

    RăspundețiȘtergere
  7. Virusul o fost de la un laborator al lui soros din wuhan preluat din canada. Nu numa ca decimeaza oamenii da va duce la colapsul economiei mondiale. Ma copii, bataia ai mai lunga adica sa dispara banii si sa ne alegem semnul fiarei. Mai citim si noi printre randuri cu ochiul mintii ca nu poate nime de pe lume sa ni- l taie de prost pe injeru pazitor ca pe noi. Cautati intruna sa aveti legatura cu ingerii vostri de paza de om. Si cu ruga totul va fi bine. Va ridicati frecventa vibrationala si nu va mai poate face rau nice un virus al lui peste prajit, ce atata spaima, ma copii dragi ai. Tatalui. Ceresc. Va iubireeesc pe toti ma. Pa, pa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, zău? I poi i tai tai, daca este atat de usor, de ce nu ridicati vibratia tarii suficient de mult incat niciun copil si niciun batran sa nu mai fie umiliti? Stim...sfaturile gratuite nu te costa nimic. Dar nici efect nu au. Un fel de: haideti sa ne prefacem ca suntem buni si poate ca-L păcălim pe Dumnezeu la Judecata finala, atunci cand fiecare dintre noi vom fi cantariti dupa fapte. Nu dupa vorbele gratuite pe net, frunze luate de vant...

      Ștergere
    2. Semnul fiarei il avem deja, pe carduri bancare, pe carduri de sanatate, pe cardurile de la farmacii! Au avut grija.

      Ștergere
  8. Nu știu cât au reușit să creeze virusul ăsta,dar sigur au reușit să inducă o stare de panică și să încerce să schimbe regulile în lumea asta.Deocamdată le-a ieșit cu Italia, sper să nu îndrăznească mai mult.Vor îngrădi libera circulație mai mult decât cu terorismul,vor ține oamenii în case,vor lua pe oricine doar cu o simplă scanare,și nimeni nu se va putea opune,se vor folosi de armată și amenințări penale.In plus,toată lumea va dori un vaccin care nu știm ce înseamnă.

    RăspundețiȘtergere
  9. Statul roman chiar este pregatit pentru urgente, sau se intampla ca la Colectiv? Pregatiti sa ne ingroape

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Statul roman este un zero barat, ministerul sanatatii este un zero barat, toti sunt promovati de 30 ani pe pile si rudenie. Sunt incompetenti. In tara nu exista masti, dar ei tin conferinte la tv, ei ar trebui arestati caci nu se iau minime masuri pt protectia populatiei. Nu au fost in stare sa trateze de arsuri cateva zeci de tineri de la Colectiv, deci ce vor face in caz ca vor apare focare de infectie cu acest virus? Sunt inconstienti, prosti facuti gramada, cretini, dar au salarii de 4000 euro pe luna!!!!! Nici medicii, nici tv.urile nu fac educatie sanitara, alimentara, nu vorbesc de regulile de igiena. Zilnic in schimb, promoveaza prostituate, incultura, mahalagisme, jeg si degradare morala, pretinzand culmea, ca asa cere publicul. Televiziunile ne-au adus societatea la acest nivel, de fapt la nivelul zero barat. Dupa 30 ani. Televiziunile ar trebui inchise, fiind principalele vinovate de ce se intampla in tara. Ele creaza panica, frica, dau de 30 ani doar stiri negative. De ce? Ca sa ne transforme in sclavi. Nu mai avem sindicate, nu ne apara nimeni nicaieri.

      Ștergere
  10. Păi nu sa'u dat singuri jos.Trebuiau sa'i lase in paçe sa faca ceva.Toti o apa si-un pământ, vai de capul nostru

    RăspundețiȘtergere
  11. De la noi nu mai are ce lua au cam luat tot.
    Copii plecați în Italia vor veni acasă asa este doamna Maria atî avut un articol in care spuneti ca vor veni romanii in tara din Italia.
    Acum mai spune si părintele Arsenie Boca ca nu vor putea nici sa mai vina acasa se vor închide granițele.
    Cred ca mai este si o teorie a conspirației.
    BUNUL Dumnezeu și Măicuță Domnului sa ne apere pe toți fii săi.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  12. bombele biologice sunt de temut-cele mai nenorocite-daca virusul se transmite prin aer a fost trimis din avion-mare suparare

    RăspundețiȘtergere
  13. Bomba Sorosista e neo-Marxismul.
    Primul razboi mondial a omorit 10 milioane de oameni.
    Dar in 1919 Virusul spaniol a omorit 40 de milioane de oameni.
    Dupa 20 de ani in Al Doilea Razboi Mondial 'Virusul' nazisto -comunist al Pactului Ribbentrop-Molotov ,a omorit doar in Europa 60 de milioane de oameni si inca vreo 40 milioane in China.
    Cine poate stii ce mostenire de 'Virus' ne va mai lasa Soros dupa moartea lui?_craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Doamna Maria are 30 ani ,sa fie acesta ?

    Un bărbat care a fost în Veneţia (Italia) a fost transportat luni, cu febră, în condiţii speciale, de la Aeroportul Internaţional din Sibiu, la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, anunță ISU Sibiu.

    „Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă 'Cpt Dumitru Croitoru' al judeţului Sibiu a fost solicitat pentru preluarea şi transportarea unui pacient cu stare febrilă de la Aeroportul Internaţional Sibiu. Persoana de sex masculin, de aproximativ 30 de ani, este transportată la secţia de boli infecţioase a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu pentru efectuarea de investigaţii suplimentare”, a anunţat ISU Sibiu.

    Potrivit sursei citate, „transportul se desfăşoară în condiţii de siguranţă cu autospeciala de transport victime multiple”.

    Şeful ISU Sibiu, Cosmin Balcu, a declarat că acest bărbat a fost în Veneţia (Italia).
    https://m.digi24.ro/stiri/actualitate/sanatate/sibiu-barbat-venit-din-venetia-cu-febra-transportat-in-conditii-speciale-de-la-aeroport-la-spital-1265564?fbclid=IwAR27NYF-zmJocH1tb_Sv-yQKPpeoOIoDfW3YweSyy2ldjnr2OZPkt_tK_dc

    RăspundețiȘtergere
  15. Se știe și leacul pentru vindecare, dar toți ignoră! „E arma biologică perfectă pentru timpuri de război
    Apariția coronavirusului a fost prezisă cu o precizie cutremurătoare de autorul Dean Koontz, în cartea numită „The Eyes of Darkness.
    https://www.descopera-mistere.ro/se-stie-si-leacul-pentru-vindecare-dar-toti-ignora-e-arma-biologica-perfecta-pentru-timpuri-de-razboi?fbclid=IwAR2TdOGkwRLAdWPwLcZTw2uirFf_lb99vC14qVF5drXNmh27kTpwPgMK2xI

    RăspundețiȘtergere
  16. Am visat un preot in sutana neagra, intr-o masina neagra, superba,foarte scumpa,care zambea catre mine foarte fericit: popii se vor imbogați la greu, va muri multa lume.

    RăspundețiȘtergere
  17. Poate fi vorba de un medicament folosit pe scara larga care contine virusul.....lumea il utilizeaza pentru a contracara probabil febra sau afectiuni digestive care sunt foarte raspandite si efectul e invers . O minte diabolica urzeste planuri diabolice. In mesaj se specifica clar ca este vorba de un medicament....cine are urechi de auzit....

    RăspundețiȘtergere
  18. Mona, esti o rautate mica avand o lipsa maaare. Iubirea pentru toti semenii. Nici io nu stau prea bine, deabia am ajuns la51 la suta. Pa, pa. Ai un umor negru rau de bun.

    RăspundețiȘtergere
  19. Se vor îmbolnăvi doar persoanele care suferă de disperare cronică. Acestia ar trebui sa ajute pe apropiați (rude vecini cunoscuti) fara sa pretindă a fi înțelese. Astfel vor învăța si ei ce greu se descurcă uni dintre noi ,lectia compasiuni ne este data in contul viitorului pe care l-am amanetat....scuze am sc.uni cu un sigur i...unii dintre noi..

    RăspundețiȘtergere
  20. 25 febr 20:48-s-o crezi tu-sa te vad in fata dezastrelor de orice fel daca mai zici de persoane care sufera de disperare cronica!-daca esti insensibil este alta poveste=asa te nasti sau ai invatat de la neamul tau-nu poti avea compasiune decat daca nu treci prin aceleasi suferinte-pace tie

    RăspundețiȘtergere
  21. Gripa de exemplu ucide pe cei slabiti de alte boli, la fel si ... bomba asta sorosista" numita coronavirus, la fel ca ,,aviara" , ,,porcina" interese si bani multi la mijloc, partea proasta ca avem multi batrani,care mai sunt si singuri...

    RăspundețiȘtergere
  22. Ma copii, credinta, nadejdea si dragostea sunt nemuritoare, cu toate ca mai scad pe alocuri precum anunturilor cu apele dunarii de odinioara, ca tin de sufletul nostru venit din sanurile tatalui ceresc.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ma copii, daca pe mosii mei ardeleni nu ior putut clatina in sute de ani, apai nice io noi hi clatita umpluta cu sos din cucurltavizarea lor, adica sa- si inghita sosu.

    RăspundețiȘtergere
  24. Ma copii, io ma gindesc de mult, ce iso- ntamplat lu kwj de cand s- o scremut pe un scaun de la masa tacerii din targu de pe jiu, nu de alta, da de la scaunul de pe cibin io priit. Poate stiiti voi?

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu, nu doresc asta, chiar asa am visat si stiu ca cei mai vulnerabili sunt batranii si ...cam atat mai avem in tara: batrani, bolnavi si copii, tot ce e forta de munca ...e afara :(

    RăspundețiȘtergere