joi, 20 februarie 2020

PE CER ,UN STOL DE PORUMBEI DIN LUMINA AURIE ORBITOARE !


                                         20 Februarie 2020, ora 6,17 !

                                  Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit o lumina alba si stralucitoare foarte,lumina ce-mi arata inspre Sud un Cer de noapte albastra,fara Luna si fara de Stele.
Pe Cer insa, vad un stol de porumbei(pasari) aurii. Aveau trupul tot ca din aur!
Aceste pasari cu trupul din lumina aurie,zburau la propriu inspre Rasarit.
Cred ca erau pana la 20 de astfel de pasari zburatoare.

                             Imagini pentru PASARI PE CER.
Dragii mei,asa cum stralucesc stelele pe Cer,mai tare straluceau aceste pasari din lumina aurie.
Si ca sa inteleg pe deplin ce se petrece,Dumnezeu Prea Bunul a facut ca toate aceste pasari sa dea din aripi in zborul lor si astfel, sa vad ca au trupul întreg numai din lumina aurie,orbitor de stralucitoare.
Este pentru prima oara dragii mei, cand imi este ingaduit sa vad ca acolo Sus in Cer,exista păsări ca din aur,păsări din Lumina Duhului Sfant.
Dragii mei ,cu siguranta Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului ne trimit din ce in ce mai des Semne Divine.Trebuie doar,sa avem ochi de vazut si urechi de auzit.
Veti fi convinsi dragilor (daca mai este nevoie)de faptul ca, toate cate eu scriu aici de la Duhul Cel Prea Sfant,toate se adeveresc si se vor adeveri !
Sa ne rugam Domnului si Maicii Domnului ,ca sa aiba mila de noi pacatosii si sa nu ne lase ca sa cadem in ispita;sa ne apere cu mila si cu iubirea Sa de oameni!
                             Cu dragoste,Maria.

11 comentarii:

  1. Porumbeii sunt si simboluri ale sufletelor curate ale celor care au plecat din lume

    RăspundețiȘtergere
  2. Vor aduce primavara sa intarim sistemul imunitar si sa scapam de Coronavirus cu alimentatie naturala ;urzici,mure,zmeura,leurda, loboda si ultraviolete care sa omoare virusii.
    Ca cei de jos,sus sint preocupati cu interesele personale,numirea procurorilor sefi in ciuda avizului negativ al CSM-ului-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stati linistiti, nici macar corovirusul nu se lipeste de noi. Se modifica, da in turbare

      Ștergere
  3. Ajuda a Tranquilizar, Equilibrar as Energias, Focar Atenção e Relaxar

    https://www.youtube.com/watch?v=Gw11f2hMKWA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sim, verdad. Puedes acreditar q.existen ,,personas,, q.tienen ravia de las palomas? Sin sentido

      Ștergere
  4. Nu exista porumbei aurii in Rai..orice faptura miraculoasa cu aparenta de animal are o anumita simbolistica.
    Aurul si auriul simbolizeaza cea mai adanca sfintenie cit si dorinta de desavirsire cea mai pura dintre dorinte desigur dublata de spiritul constructiv in primul rind cel haric.
    Existenta mai multor porumbei aurii poate simboliza fie ca in cazul Fiintei Supreme numarul Duhurilor lui Dumnezeu e mai mare de 7 (cele 7 Duhuri ale lui Dumnezeu subdiviziuni ale puterilor Duhului Sfint corespunzatoare celor 7 Stele ale stadiului desavirsirii umane adica Chakre desavirsite in calitatile lor continute). Din cite stiu Fiinta Suprema Dumnezeu Tatal are 22 de chakre toate desavirsite. Deci in total e vb de 22 de Duhuri ca parti ale puterilor Duhului Sfint.
    Dar la fel de bine poate simboliza si mai multe fiinte ingeresti vase ale Duhului Sfint cu accent pe Duhul lor Sfint care se manifesta astfel si colectiv adica fiecare purtind cite un Duh Sfint mai mic tot ca parti din Duhul Sfint dar in alt mod ..Actiunea unitara face diferenta dintre monoteism si politeism chiar daca uneori aceste Stele si Arhanghelii lor (arhetipuri psiholigice ) au fost personificate in mai multe religii pt omul de rind.

    RăspundețiȘtergere
  5. Spre Rasarit, merg să ajute la oprirea epidemiei de gripă, dar și sa ispire pe oameni la Credință in Bunul si Milostivul Dumnezeu, care ne iubește v pe toți la fel, Dânsul a Creat sufletul tuturor oamenilor, ca un Bun Părinte, se îngrijoreaza pt toți, dar si noi sa -I dăm feedback, prin rugăciuni de mulțumire, de Iubire, de încredere, de a recunoaște Atotputernicia Să si a Voinței Sale Divine care este spre Binele Omenirii întregi. Un suflet care trăiește în Iubire Sfântă față de Dumnezeu si Aproapele, va ajunge in lumea veșnică, Fericita, a lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. Porumbeii sunt Duhul Sfânt se revarsă peste pământ.
    Doamna Maria doamne,cât de mult imi doresc ca acest popor sa se liniștească,sa fie mai fericit,
    BUNUL Dumnezeu va avea grija de noi am in sufletul meu o credința că BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa nu va părăsi poporul roman. Doamne Ajuta,o zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa ne rugăm, ne cere Tatăl Ceresc acum: "Măicuța a Salvării, Te rugăm, acoperă poporul Chinei, cu Sfânta Ta Mantie. Protejeaza-l pe el de orice, rău al trupurilor si al sufletelor lor. Rugati-va pentru aceste suflete inocente."

    RăspundețiȘtergere
  8. Ajutorul vine numai de la Domnul Isus.

    RăspundețiȘtergere
  9. Doi morti de coronavirus ,din care o infirmiera, in Italia cu localitati izolate in carantina in zona Veneto cu 50 de contaminati de un singur om,unde sint blocati si multi romani cu magazinele inchise.
    Incepe Bilciul calului Galben de la Rasarit din Apocalipsa-craciun

    RăspundețiȘtergere