sâmbătă, 15 februarie 2020

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ,SUNT 11 !

                                                       Cele 10 porunci Dumnezeiesti

Cele 10 porunci Dumnezeiesti !


Cele 10 porunci - Decalogul
1.  Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2.  Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3.  Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4.  Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5.  Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant. 
6.  Sa nu ucizi. 
7.  Sa nu fii desfranat.
8.  Sa nu furi.
9.  Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
10. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.


               22 Februarie 2019,ora 6,19 !

                                                          Dragii mei,

Tot in aceasta dimineata m-a trezit un glas care ,spunea asa:
             
            "Adevar va spun vouă!"

Si-L vad pe Mantuitorul nostru Iisus Hristos, cum iese din Sfanta Icoana care se afla in  Sfanta Biserica,(eram si eu acolo ) are vesmant ca de soare,parul castaniu si ondulat,lungut pana pe umeri,si se indreapta ca un IMPARAT ce ne este noua cu adevarat,se indreapta spre USILE larg deschise ale SFANTULUI ALTAR.
Aici, se intoarce cu faţa spre mijlocul Bisericii, si graieste asa:
                    "Adevar va spun vouă!
                    Sunteti fericiti sa ascultati Sfanta Evanghelie ! Pace tuturor !"
Iar din Sfantul Altar, vad cum inunda Sfanta Biserica toata,  o LUMINA AURIE orbitor de stralucitoare.
Din mijlocul Luminii aurii din Sfantul ALTAR,se aude un glas :
                  Sunteti fericiti sa ascultati Sfanta Evanghelie ! Pace tuturor !"
Clipă in care, aud glas care adauga :
                  "Tu vezi Lumina Lumii!
                Uitati : mai este o Porunca:
                Sa nu furi!
                 Sa nu ucizi!
                Să aduci câţi mai multi oameni, la Credinţă !"

Şi iata dragilor cum ar arata cele 11 Porunci :
             1.  Eu sunt Domnul Dumnezeul Tau; sa nu ai alti dumnezei afara de Mine.
2.  Sa nu-ti faci chip cioplit, nici alta asemanare, nici sa te inchini lor.
3.  Sa nu iei numele Domnului Dumnezeului tau in desert.
4.  Adu-ti aminte de ziua Domnului si o cinsteste.
5.  Cinsteste pa tatal tau si pe mama ta, ca bine sa-ti fie si multi ani sa traiesti pe pamant. 

6. Sa nu fii desfranat.
7.  Sa nu furi.

  8.    Sa nu ucizi !

 9 .Sa aduci câti mai multi oameni la Credinţă !
10. Sa nu ridici marturie mincinoasa impotriva aproapelui tau.
11. Sa nu poftesti nimic din ce este al aproapelui tau.


Dragii mei, sa multumim LUI Dumnezeu si Maicii Domnului, pentru toate cate ne-a daruit si ne daruieste in fiecare clipă a vietii noastre.
Daca vom implini cele 10 (11) Porunci divine,cu siguranta vom dobandi un loc in Imparatia lui Dumnezeu.
Sa incercam a nu ne abate de la implinirea lor din dragoste si cu dragoste,si niciodata din obligatie.
Sa iubim SFANTA BISERICA a Lui Hristos ,sa iubim Sfanta Treime si pe Maica Luminii ,dar si pe Aproapele nostru ca pe noi insine.
Sa daruim dragoste,ca sa primim IUBIRE divina,Iubirea LUI HRISTOS DOMNUL si DUMNEZEUL nostru al tuturor ,Caruia I se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!

7 comentarii:

  1. Da,din dragoste trebuie implinita Legea Lui Dumnezeu si Sabatul Adevarat al Sambetei din Porunca 4,cum ne-a invatat Iisus sa le implinim,si tot din dragoste trebuie sa aducem oameni la credinta in Iisus Hristos!Insa toata rautatea si haosul care e in lume e pt ca majoritatea oamenilor,foarte,foarte multi din totalul de aproape 8 miliarde de oameni nici macar din obligatie nu mai respecta toate Poruncile Lui Dumnezeu si le incalca fara mila,fara a vrea sa puna pic de pocainta!Vremea pe care o traim e cea a sfarsitului sfarsitului,adica apostazia finala si antihristii finali,inainte de a reveni Domnul Iisus Hristos pt a judeca viii si mortii si trimite pe toti unde merita vesnic,in rai sau iad!Dim totalul de aproape 8 miliade de oameni minune ar fi daca se mantuiesc 1 la suta adica 70 sau 80 sau maxim 100 de milioane!In vremea lui Noe au fost 8 oameni salvati,in vremea lui Lot 3!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasati oamenii sa aleaga calea lor spre Dumnezeu. Sunt timpuri in care Adevarul intra mai usor in constiinta oamenilor. Credeti ca daca ii atrageti in secta voastra ii salvati? Are grija Dumnezeu de oamenii buni si care-L cauta. Indiferent de religie sau secta.
      De parca ceea ce faceti voi aici pe blog este in armonie cu ce vrea Dumnezeu...Ma indoiesc ca Dumnezeu va facut pe toti profeti. Dumnezeu va cere sa fiti oameni pe pamant. Nu sa stati toata ziua pe net pandind Apocalipsa

      Ștergere
    2. Nu favorizez nici o religie si secta,ci Adevarul si Dreptatea Lui Dumnezeu si nu pandesc eu si nimeni Apocalipsa,se implineste sub ochii nostri mai repede decat credem cu totii,pt ca pt cei alesi Iisus va grabi Revenirea Sa si va accelera trecerea timpului,altfel nimeni n-ar scapa!Deja timpul trece de 2 ori mai repede fata de 2000-2011 acum in 2020!

      Ștergere
    3. Si faptu ca ma uit pe net la evenimentele si semnele finale nu inseamna ca pandesc Apocalipsa,ci fac asta pt ca Iisus ne-a spus sa nu fim ignoranti fata de semnele si evenimentele Apocalipsei,ci sa luam aminte sa ne pocaim de toate pacatele si sa ne sfintim vietile prin Iisus si Duhul Sfant pt a face pace cu Tatal Ceresc,si sa ne avertizam semenii la pocainta de toate pacatele si sfintenia lor!

      Ștergere
  2. Pai da din dragoste aici e problema caci ereziile ascunsf ale dogvmei si ale unor Canoane sustin abordarile extremiste dubla masura (una externa si una interna) ascunderea unor adevaruri inclusiv prin modificari ale Scripturii si tainuiri de revelatii fac ca iubirea sa fie inlocuita de mindrie orgoliu ura si dispretul celui care se crede eronat unic salvat si atotcunoscator. Strategia este de indepartare doctrinara si de defaimare apel la mincrie si nationalism ..e un soi de razboi concurential economic.
    Cind pui accentul pe aparare si nu pe cucerire e clar ca esti mai slab si nu ai de partra ta tot chiar tot adevarul dar nu recunosti. Iar adevarul care va fi ascuns pina in ultima clipa exte ca crrstinatatea ca ri restul religiilor au in fsta deopotriva o noua cpnvertife la o noua eligie cu adevarat in tot adevaryl promid crrata de Dumnezeu insusi personal,lucru de fapt promis biblic dar rastalnacit. Stii ca noua religie cu tot adevarul pe bune nu e pt majoritate ci pt cei putini scrisi asa ca te stradui mai degraba sa ii tii departe de ea preventiv pe cit mai multi pt ca nescrisii sa nu incurce inutil scrisii . Lucru care il va face si Dumnezeu insusi cam cum a facut si Iisus atunci .
    Situatia de acum e la fel cu cea dinaibtea venirii lui Iisus din mozaism. F putini vorbeau despre viitor si nu erau pregatiti insa diferenta in plus este si ca Marele Sinod o parte impodtanta din Episcopi unii Cardinali si lideri protestanti vor fi de parta adevarulyi incit desi scindata crestinatatea inca o data nu va intra pe portile iadului ci prin cpnvertire in curtea interioara a Noului Ierusalim incit harul nu i se va retrage. Restul crrstinilor desi mai multi la inceput vor spune ca ei ar fi adevarata Biserica ca au msi multa pleroma si tin de Canon si dogma ..desi nu la fel vor tine si de Scriptura si de adevarul Duhului Sfint CCineva Dumnezeu insusi incit vor fi hulitori unii pina la moarte altii pina isi vor da seama de adevar incit treptat in nr de luni din majoritate hulitoare vor ajunge minoritate si apoi nu vor nai fi deloc
    Ultimul va fi un calugar care vazind ca dupa urgie nimeni nu se mai intoace inapoi si cum el fiind calugr sansa ca urmatoarea generatie din saminta lui care sa salveze credinta practic nu exista isi va da seams ca de fapt altul era adevarul si se va cai si converi se va insanatosi -fiind ajuns la fel de grav bolnav pe moarre ca si restul fanaticilor din cauza efectelor acumulate ale pacatului hulei si a retragerii harului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aceasta poruncă este cea mai folositoare pentru sufletul unui om.
    Cat de bine este pentru un om care nu cunoaște pe Dumnezeu sa zicem,când poți să-l aduci pe calea lui D-zeu.
    Nu este nimic mai bun ca atunci cand salvezi un suflet,de la pieire.
    Am avut ocazie sa vad oameni care nu știau de nimic,luca,duminică de sărbători,sapau in grădina nu mai zic cât dădeau,la Deavolu tot si toate.
    Ma cutremură,dar am stat si am privit o bucată de timp apoi le-am zis când in ziua de INVIERE careu lemne din pădure.
    Le-am spus ce faceti?Ce fel de creștini sunteti?.
    Am început să le spun tot ce am stiut si citit de la Dumnezeu.
    Va rog sa ma credeti si spre bucuria mea au înțeles si nici macar pe diavolul nu la mai pomenit.
    Am adus duhovnicul meu de Mănăstire ia spovedit,si dupa canoane ia Împărtășit.
    Nu cred ca este o bucurie mai mare ca om sa ai grija de APROAPELE tau.
    Aici este iubirea când este îndepărtat păcatul,si faci cunoscut ADEVARUL.
    Doamna Maria sa va dea Dumnezeu putere sanatate si răbdare.Va multumesc din tot sufletul pentru tot ce faceti pentru noi.
    Va pup si va îmbrățișez cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.youtube.com/watch?v=2tp0UNcjzl8

    RăspundețiȘtergere