joi, 20 februarie 2020

MEDICUL RAED ARAFAT VA RĂMÂNE ! NU VA PUTEA FI DAT AFARA DE PNL !

                                       20 Februarie 2020,ora 6,23 !

                                  Dragii mei, 

Stim cu totii ca, Medicul Raed Arafat traieste si simte romaneste! Medicul Raed Arafat a facut pentru Romania ce n-a facut nimeni niciodata.Dl Dr Raed Arafat este Fondatorul SMURD si chiar isi daruieste toata inima si toata puterea sa,ca sa poata tina sub control SMURDUL, pentru ca  nimeni sa nu-l poata destrama!
Medicul Raed Arafat este foarte apreciat si iubit de români; de majoritatea romanilor printre care ma numar si eu.
Mai stim dragilor că, actualul Guvern PNL îi cauta nod in papura Medicului Arafat ca sa-l demita.
Daca vor reusi? Categoric,NU !!!
Pentru ca nu cumva sa fie demis Medicul Raed Arafat ,poporul roman va iesi in strada si-l va apara,il va sustine atunci cand va fi nevoie!
Iata ce spunea un glas astazi dimineata:
         "Raed Arafat a ramas!
                Scene incredibile !!!"
Asadar dragii mei, veti vedea ca se vor pune presiuni pe Medicul Raed Arafat,pentru a-l determina sa demisioneze sau chiar vor incerca sa-l demita.Dar nu vor reusi! Romanii au nevoie de Medicul Raed Arafat la conducerea SMURD !
Dar iata si cateva informatii  relativ recente:
21 nov. 2019 - Citește și: Un lider PNL anunță că e pericol pentru Klaus Iohannis! ... Traian Băsescu a încercat și el să scape de Raed Arafat, în 2012, dar s-a lovit ... Florin Cîțu nu mai vrea ca părinții  primească bani pentru alocațiile ...
9 ian. 2020 - Ministrul de Interne, Marcel Vela, ar vrea să-l schimbe pe Raed Arafat cu Radu Zamfir, susţin surse din conducerea PNL pentru „Adevărul“.
Marcel Vela, noul ministru de Interne din Guvernul Orbans-a dat de gol când a vorbit ... În prima lui luare de cuvânt, întrebat dacă îl dă afară pe Raed Arafat, ministrul de ... Ministrul a fost întrebat despre demiterea lui Raed Arafat, iar răspunsul este legat de ... UDMR vrea să limiteze termenul pronunțării CCR la 30 de zile.

Raed Arafat amenință că pleacă din România. Fondatorul SMURD: Pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil

raed arafat
Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență (DSU), Raed Arafat, a anunțat duminică seara, la Antena 3, că nu demisionează din funcție deși  și că în cazul în care Internele își asumă să-l demită, atunci va pleca în altă țară pentru „sunt destule oportunități în altă parte, unde nu mă consideră bătrân” și a acuzat voalat o conspirație cu filmul de la Colectiv.
Întrebat ce va face dacă ministrul de Interne, Marcel Vela, îi ca cere demisia, Raed Arafat a răspuns că Vela va trebui să își asume să îl demită.
„Nu, am zis că dânșii să își asume și să mă demită. Trebuie să fiu demis, dar pentru ce am făcut în țara asta, dacă vor să mă demită, să mă demită onorabil. Nu să mi se spună că ai fost evaluat, ai fost demis pentru că ai fost prost, pentru că pot să arăt eu motivele pentru care nu am fost prost. Dar acest lucru trebuie să fie asumat. Să spună: vrem să lucrăm cu doctorul Arafat, sau nu vrem să facem asta și să mă demită”, a răspuns Arafat, potrivit Mediafax.
Sa fim uniti dragilor ,si sa nu ingaduim ca 
sa ne fie luata cu forta si speranta la 
picatura de viată, daca ar fi demis Medicul 
Raed Arafat.
                          Cu dragoste,Maria.





20 de comentarii:

  1. RAED ARAFAT este mai roman decat multi alti romani -mai ales un medic bine pregatit care a facut multe pentru tara-daca nu era el urgenta era un mare dezastru

    RăspundețiȘtergere
  2. Guvernul mafiot are interesele lui...Asa sa-i ajute Dumnezeu si sa-i dea binele pe care-l face si-l doreste romanilor si Romaniei!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Atât a mai rămas sa strice si ce era bun de acesti trădători de neam si de tara.
    Sunt revoltată până la culme.
    Adevarat anonim 00:30 ai mare dreptate este un roman adevarat.
    Cinste lui si BUNUL Dumnezeu să-l binecuvinteze.
    Am văzut cât de mult sunt implicați Smurdul in toate și cât de repede vin.
    Poate le da Dumnezeu la cei care vor moartea românilor sa aiba nevoie de doctori!!!
    Doamne ai grija de poporul tau roman creștin.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa binecuvinteze poporul roman cu mila si cu îndurare.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc

    RăspundețiȘtergere
  4. Este mai român decît mulți alții, este lucid merge pe logică. Măcar să nu i se facă lehamite și să plece.

    RăspundețiȘtergere
  5. dar despre mortii din Germania NIMIC-acolo s-a intamplat un necaz?!

    RăspundețiȘtergere
  6. Astia nu au ce lucra in guvern,chiar ce e bine organizat si pus la punct,vor sa o distruga!?Inca sa-i multumeasca ca a venit si ne-a facut SMURD-ul si toate,ca de nu era el,era varza,tot!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Medicul Arafat este bine primit oricand inapoi in Tirgu Mures. Aici a fost si este iubit si respectat. A pornit de jos si cu mare suflet sa salveze oamenii. A dat un exemplu bun pentru toti cei din jur. Dumnezeul il va ajuta mereu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Răspunsuri
    1. Adica,nimeni nu este de neinlocuit?

      Ștergere
    2. Anonim 12;23 oricine poate fi inlocuit cu jigodii, mizerabili, tradatori.Am raspuns indirect la o intrebare scarboasa.

      Ștergere
  9. A ttecut deja faza cu Colectiv ..oricum filmarea aia trebuia trimisa si ea conf legii iar vinovatii sa raspunda.. va fi vb de alt scandal.

    RăspundețiȘtergere
  10. Raed este un om de care trebuie sa tinem cu dinții. Sa-i dea Bunul Dumnezeu sanatate si putere ca sa se lupte cu hienele. In loc sa-l lase in pace sa isi faca treaba, incearca sa-l linșeze. Puterile Cerești să fie cu el! Multumim, dna Maria! Binecuvantari și multă sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  11. Să fim serioși, la colectiv s-a vrut înlăturarea lui Ponta. Situație identică cu minerii, înlăturarea lui Român. Cînd există precedente se folosesc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Au mai incercat si altii sa-l demita si era sa se lase cu o noua revolutie, poate ca ar fi timpul pentru ADEVARATA REVOLUTIE

    RăspundețiȘtergere
  13. Acum chiar au nevoie de el, ABSOLUT TOTI !!!

    RăspundețiȘtergere
  14. multi ar putea invata de la el ce inseamna sa fii OM! SA AI VALORI MORALE SI SA LUPTI!

    RăspundețiȘtergere