duminică, 23 februarie 2020

UN CUTREMUR INTENS !


                                             22 Februarie 2020,ora 23,11 !

                                Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu, inspre Sud,vad o incapere in care erau mai multe rafturi pline cu tot felul de cutii de carton sau de tabla, cutii ce parca ar fi fost cu alimente,dar acum erau goale si gata sa cada jos de pe rafturi.
                                                   Imagini pentru SEISMOGRAF.
Dragii mei, din păcate ,vom auzi de un posibil Cutremur puternic, un Cutremur care va produce si pagube. Unde anume sau cand se va produce,eu nu stiu a va spune.Ceea ce stiu fratilor, este faptul că, de vom avea Credinta fierbinte in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului , vom fi ocrotiti de cele mai mari dezastre. Sa nu uitam ca sa fim buni,sa fim milostivi si iubitori cu Aproapele nostru, si astfel,vom primi de la Bunul Dumnezeu si de la Maicuta Domnului insutit din ceea ce daruim !
                               Cu dragoste,Maria.

2 comentarii:

  1. Mare este Dumnezeu și mare este puterea Lui, am văzut și eu dezastrul pricinuit de cutremur, greu de explicat. ( erau multe orașe din România afectate, oamenii erau apatici)

    RăspundețiȘtergere
  2. https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/nou-cutremur-devastator-in-turcia-cel-putin-opt-persoane-au-fost-ucise-1264689

    RăspundețiȘtergere