vineri, 21 februarie 2020

ROMÂNIA DISLOCATA ??? ROMÂNIA SĂPATĂ DINAFARĂ ???


                                        20 Februarie 2020,ora 23,45 !

                                Dragii mei,

În aceasta seara,in timp ce scriam aici pe Blog, vad deasupra mea de parca as mai fi avut inca un ochi in crestetul capului, vad HARTA ROMANIEI sfinte in culoare bleu senin si fara inscrisuri pe ea.
                                          Imagini pentru HARTA ROMANIEI.
Harta Romaniei era la 2 metri deasupra mea .
De jur imprejurul HARTII ROMANIEI,era pămantul crapat,dislocat.
Asa precum este acest asfalt:

                                        Imagini pentru cutremur imagini.

Deci,interiorul Romaniei nu era afectat de acea dislocare.
Ceea ce vedeam dragilor, era facut exact după conturul geografic al HARTII ROMANIEI.
Părea ca o forta nevazuta voia parca sa sape de jur imprejurul Romaniei si s-o dislocheze ,asa precum am săpa noi in jurul unui pom ca sa-l mutam dintr-un loc in altul, cu tot cu radacina.
Dragii mei, ce inseamna concret ceea ce mi s-a aratat, eu nu stiu a va spune.
Stiu, multi vă veti gandi la un Cutremur mare,dar totusi interiorul Romaniei nu avea nicio zgaraietura macar.
Vom vedea impreuna dragilor ,ce se va intampla cu Romania sfanta si cu noi toti Poporul ales de Duhul Cel Prea Sfant ,ca sa-l primeasca pe Iisus Hristos in Noul Sau Ierusalim,numit Romania Duhului Sfant!
Sa avem Credinta si iubire faţă de Aproapele nostru, si fara nicio indoiala ca vom trece cu bine peste toate incercarile.
                               Cu dragoste,Maria.

41 de comentarii:

  1. Interiorul e doar o harta Romaniei, care se arata a fi izolata prin crapaturi la exterior de straini si de ce nu de Alogenii lor care lucreaza pentru izolarea ei precum era Dinastia in trecut fanariota mai mult de un secol -craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu e cutremur, este o "sapare la temelii" pentru a scoate Romania de pe harta lumii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ne izoleaza, sau se inchid granitele...sa speram ca nu din cauza virusului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu uitam:Maria a avut un mesaj ca România va fi exclusa din UE!

      Ștergere
  4. Asa să ne ajute DUMNEZEU, căci la El toate sînt POSIBILE. AMIN.

    RăspundețiȘtergere
  5. Mai degraba o falie temporala ..ne intoarcem in trecut..

    RăspundețiȘtergere
  6. O fi vorba de regionalizarea României doamna Maria se discuta de mult timp.
    BUNUL Dumnezeu și Maica Domnului sa ne apere și să avem pace si liniste in tara noastra.

    RăspundețiȘtergere
  7. Poate iesim din aceasta mizerie de UE sa nu mai fim sclavii acelor gunoaie si cosul lor de gunoi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca destul suntem sclavii mizeriilor interne

      Ștergere
    2. Ne ridicam noi, ca Romania mai are rezerve; important este sa nu mai avem stapani straini de la Bruxelles si nici din SUA, ca ne-am saturat sa tot ingenunchem in fata strainilor si ei sa ne dicteze ce avem noi de facut pentru noi (adica pentu ei si bunastarea lor). Romania ar trebui sa fie independenta si stapana pe toate rezervele pe care le are.

      Sunt periculosi strainii, sunt ca râia, nu se lasa dusi. Gaddafi a fost executat de cotropitorii mondiali pentru ca si-a iubit tara si poporul si a facut tot ce a putut pentru neamul sau.

      https://www.youtube.com/watch?v=kg39oCjVtKc

      Ștergere
  8. cine stie cand se va intampla, cadupa revolutie tot asteptam de mult....

    RăspundețiȘtergere
  9. Se încearcă eliminarea Statului Român și a Națiunii Române ca entitate de sine stătătoare....să nu uităm că cel puțin 5 milioane de români sunt plecați,decimarea poporului român cu ajutorul DOCTORILOR,incultura și răutatea implementatată de Presedinte , SECURITATE ,POLITICIENI.....In HARDEAL primeaza materialul,parvenirea,scârba de aproapele,,,,,dar iubirea pentru STRĂINI înflorește,inclusiv Sectele .....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adica;ce e ala HARDEAL???

      Ștergere
    2. 18:50, Ardeal= HAR-DEAL (Dealul cu Har). Nu-i la intamplare acest nume dat. Din interiorul arcului carpatic au pornit toate, la nivel planetar.

      Ștergere
  10. Posibil ca framintarile interne incepute de mult nefinalizate corespunzator vor fi speculate de 'politicieni'cu 'praf de stele pe umeri'cum spunea mai nou Barna , se vor agrava ca o boala cronica care va rabufni,iar din exterior vom fi priviti cu circumspectie pentru a nu-i contamina si pe altii-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Barna vorbeste? Sa isi scuture mai intai praful lui Soros de pe umeri si sa dea inapoi banii de proiect pentru ajutorarea batranilor pentru ca i-a uitat prin buzunare.

      Ștergere
  11. Să fim serioși este al nșpelea mesaj cu crăpături ba de la nord la sud ba pete negre etc fără nici o însemnătate.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru că unul că Cioloși și mulți alții vor să vîndă toată țara, fac jocuri mizerabile, nu- i interesează că E ajunge 5 lei. Cei care au facut împrumuturi la banci nu vor mai avea cu ce achita. Nu avem economie totul este vîndut, revoltele stau la ușă. Mămăligă românească explodează rău ca o bombă atomică. Nu știu cu cine se pun. Nu uitați de rugăciunea de la ora 20-20:15

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 17.39 de unde stii tu toate astea de faci asemenea afirmatii? Chiar nu ti-e frica de Dumnezeu sa clocesti in minte asemenea calomnii si minciuni?Vai de rugagiunea ta daca ai in cap numai mizerii. Poftim, eu afirm ca tu esti pus de rusi sa le faci propaganda dar n-am nicio dovada, cum te simti, bine??? Ar trebui sa-ti fie rusine sa versi aici laturile tale din cap.

      Ștergere
    2. 13:52, ala care se agita pe aici esti tu, nu te vezi? Relaxeaza-te.

      Ștergere
    3. 13:52 cred că tu ești omul rușilor. Se vede cu ochii închiși creșterea Euro, CIOLOȘI nu ști ce a vrut și clocește? Nu e clar cît de greu le este celor cu rate la banci? Ori ești Soroșist ori nu vezi( să mă exprim elegant)

      Ștergere
  13. sunt ANONIM 5-si va spuneam ce a spus duhovnicul meu vazator in duh-Romania desi nu va trece prin razboi va fi afectata de teritoriile ocupate abuziv-oricum biciul aspru=cutremur mare va fi-sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  14. 21 febr 17:15-drept este ca Romania are datorii mari la UE-dar in acelasi timp se va adanci criza si datoriile vor fi si mai mari,euro creste in raport cu leul si o ducem greu si-asa-noi nu suntem UK care suge bani de la dominioane si au taxe imense-o stiu c-am vazut si eu-oricum rusii nu sunt varianta cea mai buna pt romani dar nici americanii-pacat de asa popor istet dar dominat de neispraviti

    RăspundețiȘtergere
  15. 17 treispe, lucrurile e mult mai complicate..

    RăspundețiȘtergere
  16. Boierul român CAPITALIST uită de lovitura de stat din 1989,de jigodiile interne și externe ce iși aduc aportul la MACELĂRIREA POPORULUI ROMÂN și EXPLOATAREA TERITORIULUI ROMÂNESC......iesirea din UE va avea loc odată cu al 3_lea RĂZBOI MONDIAL ce va incepe în curs de 2 ani.....ROMÂNIA va fi integrată în structura Statelor Balcanice Unite(S.B.U)....Națiunea Română se va regăsi după ce va curge SÂNGE de vânzători și trădători de țară și popor.....

    RăspundețiȘtergere
  17. Ceva dupa alegeri va fii probabil,cam asa trebuie inteles,cred si eu,ori iesim din UE,si ne izolam de vest,sau ceva izolare a noastra fata de ceva...???

    RăspundețiȘtergere
  18. Cred ca polemica in privința la cine sa ne conducă are doar sensul umilirii in continuare a acestui neam. Totul pornește de la simțirea creștina. Cine nu o are, ar fi de folos sa o dobândească. ...restul e prea mult...vedeți in Sf. Evanghelie de unde vine... mulțumim încă odată pentru cuvânt și îndemn la credința doamnei Maria!

    RăspundețiȘtergere
  19. De la o crăpătură care marchează granița României s-a ajuns la România săpată dinafară mare-i grădina ta Doamne și mulți i-au sărit gardul. Un exemplu de cum se umflă și se manipulează. Și mă rog de unde concluzia că este săpată dinafară și nu dinăuntru? Mai ieri erau cai troieni spioni care atentau acum au apărut străini care sapă. Poate își săpa cineva un wc că la voi se poartă wc-ul în fundul curții.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:33, este un adevar faptul ca Romania este distrusa din afara, sistematic... cu concurenta unor tradatori de neam si tara de pe la noi.

      Ștergere
    2. Este adevarat ca se fac eforturi interne ca sa nu ne mearga bine in UE inca de la negocierea clauzelor contractului de aderare vind teprezentantii Psd don guvernul Nastase au cerut si obtonut claize sub cele oferite initial desi puteau cere la fel ca Polonia si sa fi obtinut.
      E adevarat ca se face propaganda defaimatoare contra UE atit interna cit si din est ca sa poata motiva mincinos intentia si scoaterea din UE si Nato pt ca clanurile politice interlope si mafiote nici vecinii de la rasarit care si.au bagat coada la Revolutie cerind inclusiv in schimb desfiintarea tuturor Directiilor Securitatii -nu doresc monitorizari pe buna guvernare pe Justitie pe democratie libertatea presei ori Separatia Puterilor in Stat ca norma democratica constitutionala..
      Turcia nu are agenti de propaganda dar sta la cotitura si asteapta sa iesim din Nato si UE sa ne ia Donrogea asa cum Rusia e cu ochii pe judetele moldovene ca asa zice Tratatul ala cu Molotov iar Ungaria vrea macar Harghita si Covasna teritorii cucerite ca sa profite si ea de ele cit poate.
      Minciuni minciuni multe minciuni ..desi guvernul Nastase a dat culmea inca si drept de preemptiune (sa ia de unde vrea ce vrea ) firmei Shveihoffer totusi se da vine orbeste pe Iohannis doar pt ca vb tot germana ..uitind ca in domeniu simt mult nai multe firme care fac prapad in stil mafiot ..Psd lupta cu ele doar din gura ca sa credem noi dar practic in Parlament sa opus infiintarii unei Politii de mediu a padurilor . La fel cum sa opus si meritocratiei in politica ..La fel cum tot Nastase a semnat si privatizarra flotei iar Roman a fost mai hot a pus doar subalternii..dar s.a dat vina pe Basescu care a si fost tarat in Tribunale unde i sa dacut dreptate ..Sa nu va asteptati xa adevarul sa fie zis de posturile saracilor si preacinstitilor Ghita si Voiculrscu din moment ce minciuna groasa tot acolo e xa si grosul praduielilor spagilor tradarilor sifonarilor si dezincriminarii unir infractiuni de coruptie intre care si subm8narea economiei nationale..

      Ștergere
    3. 21.33 O sa vina vremea sa-ti sapi si tu un WC in fundul curtii

      Ștergere
    4. Anonim 21:33 , toate pornesc de la o crapatura 😂😂😂

      Ștergere
  20. Cred ca mesajul e de bun augur!
    Romania ridicata din temelii si cu partea interioara neafectata, deasupra tuturor rautatilor si a urgiilor ce urmeaza sa vina.
    Nu ma pot gandi decat ca divinitatea are grija de noi, ca Romania va fi ocrotita.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12:23 așa da !!! ❤ E bine să fim optimiști!!!

      Ștergere
  21. Da mulțumim lui Dumnezeu că are mana peste România.si nu va fi vândută de criminalii aflați la putere.e jale PNL face dezastru in tara.atata ura atâta măcel oameni măcelăriți doamne nu îi lasă pe criminalii ăștia nepedepsiți.amim.glorie ție slavă ție
    Amin
    Cu iubire servil tau Miha.22-2-2020

    RăspundețiȘtergere
  22. Mihai 35, cred ca uiti ca nu Nastasre ci Base a mosit tratatul cu UE

    RăspundețiȘtergere
  23. spre disperarea unor state hoate ROMANIA va fi ferita-problema noastra este ca avem niste resurse care nu se gasesc in alte parti ale globului-aici este batalia-sa dea DOMNUL sa ne fereasca de asa situatie grea

    RăspundețiȘtergere
  24. Da dar desi presedinte era Base totusi guvernul (Nastase ) negociaza contractul plus alte lucruri care necesita ulterior negociere cind apar.
    Nu mai pasati vina ca nu mai tine ..

    RăspundețiȘtergere
  25. Dupa ce ne-a pricopsit anterior cu procurorul Lazar calaul de la Aiud acum Iohannis a numit o noua sinecura procuror general Scutea cu radacini prin Sibiu si fosta subalterna a lui Kovesi,in ciuda deciziei negative a CSM-ului .
    Doar interesele si dosarele lui conteaza ,in rest Romania si Decizia CSM nu conteaza,pot sa .... precum in imagine.

    RăspundețiȘtergere