duminică, 9 februarie 2020

CHINA ! MONSTRE DE DREPTATE !


                                            8 Februarie 2020,ora 6,11 !

                                   Dragii mei,
In aceasta dimineata m-a trezit un glas care spunea asa:
          "Confirmare!
    Iar ceea ce auzeam,vedeam si scris in aer !
Apoi ,aud un alt glas care continua:
            Monstre de dreptate! China !"
In aceasta clipă dragilor, vad o strada in amurg,iar din faţa unei cladiri porneste in mare viteza o duba ,după care priveste cu mare atentie un barbat chinez.
Duba parea ca, era chiar supravegheata de acest barbat chinez.
Dragii mei ,ce se va descoperi in China ca monstre de dreptate,eu nu stiu a va spune.
Ceea ce stiu dragilor, este faptul că, trebuie sa imploram pe Dumnezeu si pe Maicuta Domnului ca sa opreasca acest Virus ucigas asa precum El voieste , după mila si iubirea Sa de oameni si a Prea Curatei Fecioare Maria.
Sa ne rugam ca toti fratii nostri bolnavi de aceasta boala cumplita,sa se faca sanatosi ,iar virusul ucigas sa dispara brusc, asa precum a si apărut.
                                   Cu dragoste,Maria.

SOCIETATE

Coronavirus: China anunţă deja 720 de morţi

Coronavirus face tot mai multe victime în China. Potrivit autorităţilor, în decurs de doar o zi au murit 86 de oameni infectaţi cu coronavirus - majoritatea provenind din provincia Hubei, unde a izbucnit epidemia.
    
China Wuhan provisorisches Krankenhaus für Coronavirus-Patienten (picture-alliance/AP/Chinatopix)
Numărul oficial al persoanelor al căror deces a fost provocat de coronavirus a crescut în China continentală  şi Hong Kong la cel puţin 722. Conform agenţiei de ştiri nipone Kyodo, şi un japonez a murit în China, răpus de acelaşi virus recent descoperit. Bărbatul a suferit o penumonie gravă, fiind internat în oraşul de unde s-a răspândit coronavirusul: Wuhan, din provincia chineză Hubei. Şi Ambasada SUA a confirmat moartea unui cetăţean american, care tot în Wuhan s-a infectat. 
Între timp numărul deceselor cauzate de coronavirus l-a depăşit pe cel provocat de epidemia Sindromului Acut Respirator Sever (SARS) în 2002/2003. Din cauza acestui virus, care afectează tot căile respiratorii, au murit în China continentală şi Hong Kong aproximativ 650 de oameni.
Urmăriţi videoclipul02:23

Beijingul ajuns oraş fantomă


Peste 34.000 de persoane infectate
Din surse oficiale reiese că peste 34.000 de persoane au fost infectate cu coronavirus în China. Din provincia Hubei, respectiv metropola Wuhan s-a răspândit acest virus cu repeziciune în peste 20 de ţări ale lumii - inclusiv în Germania. Aici s-au înregistrat până la această oră 14 cazuri. 
Statele Unite şi alte ţări afectate de răspândirea coronavirusului vor să acorde ajutor Chinei în valoare de până la 100 de milioane de dolari. Departamentul de stat de la Washington a facilitat chiar în această săptămână transportul a peste 16 tone de material medical donat Chinei, între care măşti de unică folosinţă, măşti de respirat şi halate. 
Preşedintele SUA, Donald Trump a declarat deja la finele lunii ianuarie că a oferit Chinei şi preşedintelui Xi Jinping "orice ajutor ar fi necesar" în lupta contra coronavirusului. Ajutor respins însă de Beijing. Autorităţile chineze au criticat, în schimb, dur interdicţia de a intra pe teritoriul SUA a persoanelor - chinezi sau străini - care s-au aflat în China. 

VĂ MAI RECOMANDĂM

12 comentarii:

  1. Un vapor de croziera in marea Chinei cu bolnavi de virus printre care si romani sint in carantina.Pe de alta parte despre profesoara suspectata la Suceava s-a infirmat ca ar avea virusul.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Descoperă doamna Maria probabil de unde a scăpat acel virus.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa fie cu poporul chinez si cu toate popoarele lumii.
    Sa fie cu noi cu toți.
    Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate va doresc o zi binecuvântată tuturor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu a scapat. De la americani probabil, primit "cadou" pentru nesupunere.

      Ștergere
  3. Un virus intenționat dat să mai reducă din populația lumii

    RăspundețiȘtergere
  4. Craciune tata dupa ce americanii o facut virusul cu dedicatie acuma sar maram sa ai ajute sa moara cat mai multi ai de rasuplansu adica chinezii as mai prosti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Somnul ratiunii naste monstri.
    Cine gandeste cat de putin ar trebui sa-si puna intrebari despre aceste "monstre".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mostra de limbaj sau de ratiune?

      Ștergere
    2. Ca sa treci de cenzura trebuie sa invelesti mesajul in ceva mai greu de inteles.

      Ștergere
    3. „monstre”- ce sunt acelea „monstre”?
      Limba romana este macelarita „cumplit”, ca sa citez un clasic in viata! :)))) Si nu cred ca Duhul Sfant face asta pentru ca El este fara greseala!

      Ștergere
  6. pt Masinca-am vazut scris pe in link,cum ca acest virus dateaza din 1918 si a fost creat in laboratoarele Rokeffeler-desi nu cred pe vremea aceea sa fi avut asa instalatii-dar daca ma gandesc la nemti ce avioane si rachete construiau n-ar fi de mirare-stiind ca magnatii lumii au avut intalniri cu fiinte din alte lumi-negative

    RăspundețiȘtergere
  7. MONSTRA=MONTRU ,MONSTRUOZITATE,MONSTRUOS sau MOSTRA=PARTE DIN INTREG,PREZENTA UNEI UNITATI DINTR-UN INTREG !? exprimare alambicata-fara vreun sens sau explicatie

    RăspundețiȘtergere