miercuri, 19 februarie 2020

CRIZA FARA PRECEDENT IN ROMÂNIA ???


                                                       19 Februarie 2020,ora 6,17 !

                            Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune ceva ce ne va pune pe toti pe ganduri.
Glsul spunea asa:
          "Lasa, nu mai zice asa ! 
          Criza in Romania....!
Dar un alt glas dragii mei,spune tare si raspicat asa:
        "Romania !
        Criza fara precedent in Romania!"
Dragii mei, iata ce ne asteapta pe noi ca popor român!
Dar,sa nu ne pierdem Credinta si nadejdea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,ci sa ne rugam ca sa fim sanatosi ,si astfel ,le vom duce pe toate cu capul sus si cu demnitate.
Sa fim buni fratilor,sa fim milostivi si iubitori faţă de Aproapele nostru, si vom primi drept rasplata divina,mantuirea sufletului nostru.
                       Cu dragoste,Maria.

29 de comentarii:

  1. De vina sint politicienii de aceasta criza in special unii magistrati care fac numai rau in tara asta in care sint implicati politisti si nu numai nu degeaba romanii au de suferit din cauza lor pt ca seamana confuzie si ura.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. statul roman este format dintr-o adunatura de clanuri (grupuri infractionale organizate ) ,fiecare clan are interesul sau,marea masa a oamenilor obisnuiti sunt sclavii acestor clanuri,aceste clanuri incaseaza taxe de protectie (taxe,impozite,dobanzi,penalitati,accize,rovignete. etc) si la randul lor dau taxe de potectie ( ,salarii speciale,pensii speciale,in exteriorul tarii cumpara la misto tehnica militara casata ,etc) Vrajeala cu democratia,libertatea,egalitatea este un ''cantec ''cum spun chiar si francezii ASA CA ,CETATENE OBISNUIT,nu-ti ramane decat sa te uiti in sus si sa ceri ajutor divin,si el va veni ,vreodata ,candva cand nu-ti va mai folosi la nimic,,,,,,Doamne ajuta !?

      Ștergere
    2. Macar sa vina mai tirziu,am sti ca exista!

      Ștergere
  2. Ohoo,si ce criza va fi,o tara gestionata numai de tradatori este sortita imploziei ! chiar daca ar vrea cineva sa mai faca ceva bun in Romania nu mai poate.singura solutie este revolutia ...cand vor vrea rusii,nemtii,francezii ,americanii.....deocamdata nu vor....asa ca agonie usoara popor roman....

    RăspundețiȘtergere
  3. Anonim 18:31 ,,cand vor vrea rușii, nemții, francezii, americanii..."???Cine te crezi de vorbești în halul ăsta de poporul român tu fiind o idioata sau idiot care ar trebuii să te muți în Rusia,Germania,Franța sau America , așa mai scăpăm și noi de asemenea ,,patrioți " !!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 19;24, revizuieste-ti vocabularul. Cel de la 18;31 a spus in subtext ca aceasta tara e condusa de interesele externe si ca va evolua intr-un fel sau altul in functie de aceste interese. E greu cu semantica? Mai repede si mai usor este cu invectivele?

      Ștergere
    2. Are perfecta dreptate an.18.31 !!!

      Ștergere
    3. Anonim 19:24 tipic bolânzilor la cap din care faci parte în loc să-i argumentezi cu ce a greșit enumerand acele țări te repezi ca o,, vulpiță,, patrioata de romania să îl (o) faci idiot sau idioată. Respectivul sau respectiva din ce am înțeles eu se referă la puterea și influența pe care o au țările puternice america, franța etc asupra țărilor mici și slabe în cazul de față romania lucru de altfel știut. Hai dă-i drumu` pe antene și mai cultivă-ti patriotismul de vulpiță cu wc-ul în fundul curții maimuțoiule!

      Ștergere
    4. Anonim 19:24 ai prins tigăi la promoție și ai devenit și tu mare patriot idiotule

      Ștergere
    5. Anonim 23:01 ,22:38,22:21, Mahdalena ,,agonie ușoară popor roman" arată cat de ,,destepti " sunteți . Cred că tu ești nelipsită de la promoții de tigăi că altfel nu are nici o legătură. Ce știți voi cretinilor de poporul român???

      Ștergere
    6. Din păcate dna Maria e de acord cu voi (an.18:31, magdalena,anonim 22:38, 23:01,)și a apărut imediat comentariile voastre tâmpite cu tigăi si alte idiotenii!!!! Cum să zici de un popor că e un popor de hoți și proști,că e laș,că stă în genunchi....???? Din păcate din poporul român faceți parte și voi dar nu există pădure fără uscături!!! Orice popor are perioade de suisuri și coborâsuri dar ce știți voi cretinilor DE POPORUL ROMÂN???? Ca orice popor a avut si trădători, lași, hoți (ca orice pădure are uscături)dar a fost un popor cu luptători de elită care au făcut față multor cotropitori . Păcat că are atâtea,,uscături " !!!

      Ștergere
    7. SPECIAL PTR ANONIM 19 FEB 2020 19:24 Uitati aici cam cum se anunta o schimbare in romania si care este sensul ei (mesajul ambasadorului american )
      https://www.g4media.ro/avertismentele-noulului-ambasador-sua-la-bucuresti-adrian-zuckerman-baronii-oligarhii-companiile-de-stat-coruptia-endemica-si-huawei-in-colimator-pledoarie-puternica-pentru-stat-de-drept-si-guvern.html

      Ștergere
    8. Nu va mai certati de pomana, dracu si-a bagat coada peste tot, este peste tot, precum americanii🤣. Fiecare om normalface dupa putinte, dar pe mine m-au lasat fara cuvinte acesti romani care ii sar in aparare unui idiot!

      https://m.mediafax.ro/social/foto-inca-o-dovada-ca-proprietarii-de-masini-de-lux-ar-fi-mai-nesimtiti-cum-a-fost-surprins-parcat-un-bolid-in-targu-jiu-18835283
      De astfel de romani nu avem nevoie!
      18.31 are dreptate, 19.24 cred ca ai o ura de crapi si incerci sa ii invrajbesti si pe altii! Dar stii ce? Prostia si la cum te ataci ma face sa rad. Am mai aratat si familiei, cunostintelor ceea ce ai scris, nu am fost egoist🤣

      Ștergere
  4. Poate fii linistit si criza financiara...nu vedeti ca se tot imprumuta de la banci!!!De ce?fiindca nu e bine cu vistieria!!Daca ajunge euro la 5 lei sintem terminati!Si benzina acum scade sub 5 lei,dar asta e linistea dinaintea furtunii!

    RăspundețiȘtergere
  5. Posibil cu guvern interimar si cu presedinte suspendat, fara suficienti magistrati, cu parlamentari traseisti, care se acuza si denunta reciproc, cu dezechilibru salarii-preturi, Doamne fereste de epidemii...

    RăspundețiȘtergere
  6. Inaintr de urgie cea mai mare criza va fi in vremea dictaturii mascate. Criza nu va veni brusc toata odata ci din vai multe crize mai mici la inceput apoi mai mari cumulate pina la noi scindari teritoriale in favoarea Rusiei, Turciei si Ungariei.
    Cea mai mica criza va fi tergiversarea votarii Da sau Nu a guvernului ca pe pt a pastra interimar guvernul Orban (fara destule prerogative ) incit sa nu fie eficient sa poata fi impiedicat in Parlament dar sa se arunce cu pietre in el asa cum se facuse si cu Ciolos ..Acum Orban e pe post de Ciolos2 cu intentia de a-i fi impusi si anumiti ministrii cum se facuse cu Ciolos ca sa faca prostii ..motiv pt care el nu vrea sa negocieze si pt care ei se ameninta reciproc .
    Asa incit va fi nevoit sa demisioneze cita vrem este impiedicat fiind apoi numita Dancila in aplauze indelungi ca sa acopere de ochii lumii esecul planului Ciolos2.
    Criza medie va fi prin manevre de culise incit sa poaa fi acuzata tabara lui Iohannis ca ar fi fraudat alegerile incit sa fie nevalidata votarea. Dar si sa fie twrgiversate lucrurile incit sa se amine reluarea votului pina ..pina vor scoate opozitia proUE in afara legii si nici atunci sa nu se mai voteze din lipsa de bani la Buget.
    Dar pina la scoaterea in afara legii a partidelor presei si protestelor proUE vor mai fi si alti pasi cum ar fi suspendarea si neutralizarea lui Iohannis , inlocuirea prin desfiintare a CCR cu o comisie parlamentara care poate anula hotarari CCR si inlocuirea lor cu altele.inclusiv care privesc Justitia , modificari legislative ca sa se poata iesi din UE (si Nato) faracsa mai fie ca acum nevoie de Referendum ci doar prin vot parlamentar etc .
    Astfel desi va fi numita democratie va fi de fapt un regim mai sadic ca cel din anii 50-60 fiind de partea infractorilor interlopilor mafiilor baietilor destepti si doar fu un prstins patrotism care sa le mascheze adevaratele interese. O dictatura nu vine niciodata brusc chiar si cind se da o lovitura de palat ci se cosguleaza grupuri de interese care pun oamenii lor in posturi cheie si pregatesc lucrurile prin masuri politice diferite manecre atragere de forte terte interesate inclusiv prin mita si amenintari acolo unde nu se detine controlul.
    Dumnezeu insusi are in plan asta pt ca avem de ispasit fiind pe jumatate si vina neimpkicarii politife uniti in locul altora bagaciosi dar si pt a invata din dari cu capul de sus si a ne da un impuls sa ne dorim si sa si facem dupa urgie taierea raului din radacina prin,inlocuirea asazisei democratii cu democratia meritocrata. Abia atunci va fi Revolutia adevarata in care partidele ramase se vor desfiinta singure de rusine.
    Dr aceea a parut ca opozitia joaca la off side si ca nu se opune cu adevarat ..directia era din start gresita si in timp tot aici s.ar fi ajuns mai ales ca planul era facut din vremea aderarii la UE .. Se stia ca vom iesi si ca trebuia fortata iesirea prin orice mijloace ..trebuia sa nu ne mearga asa bine ca altii ( de ex Polonia) ca sa existe nemultumiri cu darea vinei. Inca de la inceput reprezentanti Psd (guv.Nastase) au negociat clauzele contractului de aderare cerind conditii mai rele decit cele oferite.

    RăspundețiȘtergere
  7. E ca si inceputa mai ales ca UE ne-a dat Ultimatum pentru Paduri dar nu si pentru 'Cozi de Topor',asa ca fondurile bugetare vor scadea pentru redistributie bugetara in pensi si sanatate in timp ce pensiile si salariile speciale vor ramine pentru ''elita'' Calailor comunismului accentuind nemultumirile si emigrarea tineretului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. vad ca va contrati intre voi si va sunteti ostili.
    eu cred ca criza se va adanci, fiind in joc banii statului, averile hotolor si anii de puscarie ale tradatorilor.
    as vrea sa vad tara mea izbavita de gunoaiele umane care o infecteaza.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma copii, io v-am mai zas ca ne conduc altii de treizeci de ani. Primul avion privat venit la noi o fost al lui soros si mai lasati tigaile si ura indusa de subspecii umane!

    RăspundețiȘtergere
  10. Criza poate fi economico-financiară sau politică.
    Cea economico-financiară este indusă din afară de către oligarhia economico-financiară mondială care conduce politica statelor prin relațiile generate de globalizare. Dar, datorită faptului că oligarhii anglo-americani și vest-europeni nu se înțelege cu cei ruși și chinezi, efectele acestei crize vor fi ca cele din 2008-2010.
    Criza politică apare atunci când există discrepante mari între modul de guvernare al țării și dorințele majorității poporului. Din păcate cauzele acesteia sunt multiple:
    1. Ingerinta politicului în funcționarea instituțiilor statului, prin numirea pe criterii politice nu de competența a personalului de conducere,
    2. Impunerea, din afara țării, a unor legi și măsuri contrare dorinței majorității poporului,
    3. Respingerea conceptului de patriotism (nu xenofobie) de dragul globalizării și a unității europene.
    4. Denigrarea prin toate mijloacele a valorilor creștin morale și istorice a neamului nostru cu promovarea exagerată a celor străine nouă.
    Din păcate, patima care a străbătut vremurile, aceea de a fi lacomi și de a-și vinde credința și conștiința națională, care ia măcinat pe boierii țării, îi macină și pe mulți conaționali de-ai noștri care preferă să slujească străinilor nu poporului din care se trage, și cărora, unora dintre ei, acest popor le-a plătit studiile prin diferite burse.
    Din păcate aceasta este cea mai grea criză care îi animă pe mulți, acea a pierderii identității naționale și de vindere a conștiinței de neam și țară, pe câți mai mulți bani, de parcă banul ar fi dumnezeul lor.

    RăspundețiȘtergere
  11. daca EURO atinge 5 lei va fi greu de suportat pentru toti-mai ales la facturi-si asa vine criza!

    RăspundețiȘtergere
  12. Subscriu MONA cred ca de o criză politică este vorba,dar o criză politică atrage criză economică etc.
    Ei se cearta si Euro a ajuns la 5ron.
    Este exact cum a spus doamna Maria ca euro va ajunge la 5 roni
    Ce va mai da socoteală în fața lui Dumnezeu pentru toate aceste mizerii.

    RăspundețiȘtergere
  13. Masinca nu sunt MONA-sunt un anonim de pe blog

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare cand o sa terminam sa ne contrazicem? tot ce ne da dumnezu meritam oare cand o sa fim mai intelegatori?

    RăspundețiȘtergere