sâmbătă, 29 februarie 2020

xxxx ADAM SI EVA ! UNDE ESTE ADEVARUL EVEI ?

  Image result for maria ghiorghiu rtv antena 3     2 APRILIE 2007, ORA 0, 10 !

                                        Dragii mei,

Ma rugam la acesta ora târzie în noapte; citeam în şoaptă RUGĂCIUNILE din Cărticica Sfântă, când, fară voia mea, fara sa deschid eu gura mea, îmi aud propriul glas care întreabă aşa :

            "UNDE  ESTE  ADEVĂRUL  EVEI ?"

Clipă în care, văd cu ochii închişi, (fară voia mea se închid)vad un Cer  senin bleu stralucitor ca de oglindă, iar în Cer vad o Bolta  de verdeaţă multă, de vegetaţie multă.
Spun Boltă,deoarece, arăta ca o boltă, ca o poarta pe care se intra într-o gradină neasemuit de frumoasă, dumnezeiesc de frumoasă.
Din aceasta Bolta verde ,iese o tanara înalta, subţirică si cu un păr lung împletit într-o coadă de culoare castanie, păr ce-i ajungea  până la fund.
Image result for adam si eva in rai imagini religioase
Tânăra era cu spatele la mine şi era goala, goluţă, precum suntem noi oamenii când ne naştem.
Tânăra era  înaltă, suava la mers si la trup si se plimba prin GRADINA RAIULUI, prin GRADINA LUI DUMNEZEU fără ca să se ruşineze de goliciunea trupului Ei.
Şi aceasta era EVA care ,s-a mai bucurat de GRADINA RAIULUI până ce a mâncat, atât ea cât şi ADAM din FRUCTUL oprit pe care, i l-a dat lor şarpele păcălindu-i că ,dacă vor mânca din acel măr vor fi şi ei ca Dumnezeu.
Acesta este FRAŢILOR, ADEVĂRUL EVEI !
Aveţi mare grijă şi voi ca să nu vă lăsaţi amăgiţi de diavol care ,vă îmbie cu tot felul de bunătăţi trupeşti sau materiale până îşi atinge scopul, şi anume, acela de a pune stăpânire pe suflet.
RUGĂCIUNEA, POSTUL ŞI FAPTELE BUNE, sunt VIRTUŢILE care ne ajuta sa urcam si noi in GRADINA RAIULUI.
Iata dragilor si un alt articol tot despre Eva:
                                       
Zori de martie 2007, cand ,ma trezeste un glas care spune asa:

         "Am crestinat o concluzie !
         Pedepsele lui Adam si Eva sunt mult mai frumoase decat ale lui...!"

Iar glasul dispare si eu am in fata ochilor inchisi o  GRADINA neasemuit de frumoasa acolo SUS in CERURI, plina cu flori rosii care ,aveau frunze mari iar in mijlocul FLORILOR ROSII catifelate, se afla o TANARA goala, goluta, cu parul negru ca abanosul si lung pana la fund, strans la spate ca intr-o coadă.
 Era o tanara foarte frumoasa, inalta si subtire, si care ,se ruga asa in picioare si facea continuu semnul SFINTEI CRUCI. 
Era EVA, stramoasa noastra fericita, cand inca ,nu gustase din FRUCTUL OPRIT de DUMNEZEU si nu se rusina ca era goala.  
Putin mai tarziu, aud din nou glas care ,spune asa:

" Ingeri,Îngerasi ce cânta în Pavecernita !"
Iar un alt glas, spune asa): 

" Sa-i pui pe undeva ,sa-i bagi intr-un nor ...!"

Clipa in care, vad cu ochii inchisi cum de la PAMANT la CER se ridica sub forma unui " U "intors in jos ,INGERASI multi,foarte multi ce aratau ca niste PRUNCI cu CHIPURI adevarate din carne si oase, si care,straluceau de LUMINA, avand ARIPIOARE de LUMINA alba ,iar Ei aveau TRUPUL ca din SOARE rupt. 
INGERII urcau la CERUL SFANT sub forma unui U intors, asa precum urca pasarile CERULUI in inaltul CERULUI. 
Asadar dragii mei,Eva si Adam au existat cu adevarat si sunt stramosii nostri.
Eu am scris mai multe articole despre ADAM si EVA, articole pe care le voi cauta si le voi republica.
Sa nu va indoiti niciodata de existenta stramosilor nostri, de faptul că suntem urmasii lui ADAM si EVA.

                             Cu pretuire si cu dragoste, Maria.

5 comentarii:

  1. "dacă vor mânca din acel măr vor fi şi ei ca Dumnezeu"
    Dumnezeu s-a temut ca,daca oamenii vor avea cunoastere cit Dumnezeu,vor fi un pericol(pentru cei care aveau deja cunoastere) si atunci i-a distrus( potopul lui Noe). Biblia e dovada ca Dumnezeu e o supercivilizatie umana de pe alta planeta,care a creat omul de aici si s-a temut ca omenirea( rea ca in exemplul lui Cain si Abel) va ajunge la o dezvoltare tehnologica care sa faca posibil un razboi cu creatorii( sau cu alti vecini din spatiu).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca ei nu au cum sa fie oamenii...Este ca si cum ai crede ca musuroiul de furnici este muntele.
      Oamenii isi fac rau lor insisi atunci cand calca pe șarpe si au acces la cunoastere pe care nu o inteleg si nu stiu sa o foloseasca corect. Paranormalul se vinde in lume in librarii si oricine are acces la tehnici prin care inveti sa iesi in astral. Dracu ii invata pe oameni sa se autodistruga crezand ca asa se razbuna pe Dumnezeu. Oamenii fac alegerile...Si tot ei trag si ponoasele.

      Ștergere
  2. Protest la Campulung in fata sediului Politiei si Primariei.

    Se striga : Vrem dreptate, jos Mafia, jos Matasaru ( seful Politiei), iesiti din casa daca va pasa, opriti traficul de copii, Alexandra si Luiza , dreptate, dreptate , nu complicitate, mafiotii sa-si dea demisia . Politistii si procurorii dau mana cu infractorii !


    Asta s-a strigat astazi, oameni buni la Campulung : Jos mafia din structurile statului.


    https://www.facebook.com/presedintecnmr/videos/vb.415470028644127/1030834503953138/?type=2&theater

    RăspundețiȘtergere
  3. Maria, tu vezi atat cat te ajuta mintea si interpretezi pe masura adevarului din tine. Adica, vezi ce iti imaginezi si interpretezi aiurea. Eva nu era dezbracata. Asa ai aflat tu din Biblie pentru ca informatia din cartile revelate este incifrata, ascunsa. Doar pentru oameni se relevă. Gainile ca tine au acces numai la aspectul de suprafata al scrierilor. Pentru ca esti superficiala. Nicio problema...Asa suntem toti pana la un punct, cand trecem dincolo de suprafata. Doar ca nu toti ne credem papese si papi, urland blasfemii in vazul lumii si in centrul targului de prosti😂😂
    Esti un fel de precupeață ce vinde vechituri in mileniul in care copiii se nasc cu toata informatia din Biblie inscrisa in ADN. Sunt copiii cu 12 spire ADN. Care or sa va mature daca mai schimbati scrierile revelate dupa mintile voastre bolnave! Exista in multiunivers locuri speciale pentru oamenii ca voi. Locuri unde veti fi pusi la munca, sa stergeti toate bazaconiile pe care le comiteți zilnic, poluînd astralul. Pentru copiii puri, informatia pe care o croncaniti, cotcodaciti, behaiti voi zilnic, fara a tacea o clipa, este otrava informationala. Ca virusii introdusi in programele de calculator ce afecteaza functionarea corecta. Tot ce balmajiti voi pe aici e virus informational! Sunteti atat de departe de Adevar, ca furnicile de cer.

    RăspundețiȘtergere