miercuri, 19 februarie 2020

PREOTII DUHOVNICI , INAINTEA LUI DUMNEZEU TATAL !

 
                            Imagini pentru DUMNEZEU TATAL.

                           19 Februarie 2020,ora 5,11 !

                         Dragii mei, 

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care exclama pur si simplu asa:
           "Suntem fericiti !
            Ne-am adunat toti Duhovnicii ,inaintea Lui Dumnezeu Tatal, Amin!
Catre Corinteni ,Părintele Evangheliei!"
                   
                                     Imagini pentru DUMNEZEU TATAL.

Iar daca toti Duhovnicii erau fericiti dragii mei, iata si un glas trist si extrem de nefericit.
Aud un alt glas ,care spune plangand asa:
                    "Stiti cum dorm eu aicea ?
                      Stiti voi ?
                     Nu,nu stiti !
                     Aici ,dorm intr-o caldura fara de sfarsit si fara de lumina !"
Clipă in care dragilor, am in faţa ochilor inchisi,o campie mare si foarte frumos inverzita, iar un glas spune:
          "Dumneavoastra ,veti fi convinsi ca, trebuie sa lucrati mâna in mâna cu Dumnezeu !
Si vad dragii mei,o incapere foarte mare in care ,erau adunati ca la un mare sfat,multi ,foarte multi Preoti. 
Iar un alt glas adauga atat de frumos :

          Si astfel, Dimitrie voia sa se uite la Soare!
         Concret,Soarea Soarelui de dimineata !"

Dragii mei, fireste ca Sfantul Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de Mir, voia sa se uite la Soare, dar nu la Soarele de pe Cer;ci la Soarele Dreptatii din Cerul Sfant,adica,la Mantuitorul nostru Iisus Hristos . Asadar,sa-L cautam si noi pe Iisus Hristos in inima si -n sufletul nostru si sa ne inchinam Lui si Maicii Sale, si a noastra a tuturor,aducand ca jertfa prea curata,inima noastra buna si smerita,sufletul nostru bun ,curat si luminat, si fara nicio indoiala,vom dobandi Imparatia Lui Dumnezeu !
Prieteni dragi,indiferent de ce-ar spune gurile rele si clevetitoare despre unii Preoti sau despre toti Preotii Bisericii Ortodoxe romane si nu  numai,eu doresc ca sa va asigur ca Preotii sunt Mâna dreapta a Lui Dumnezeu aici pe pămant.
Preotii ne ajuta sufleteste ,pentru ca noi sa nu ratacim Calea spre mantuirea sufletului nostru.
Ca sunt si Preoti care si-au gresit profesia,este foarte adevarat.Dar acestia sunt puţini si nu trebuie sa-i judecam noi,căci,îi va judeca Dumnezeu ! Daca nu ne place de ceea ce face sau spune un Preot,suntem liberi ca sa ne cautam un altul (un alt duhovnic) si atsfel,vom avea pace si liniste sufleteasca si intotdeauna un sfat bun si o Rugaciune curata ,ridicata de Preot catre Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului,Carora Li se cuvine toata cinstea,slava si inchinarea,Amin!
                              Cu dragoste,Maria.

                                     

6 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dumnezeu Tatăl Ceresc, in infinita Lui Bunătate, doar sugerează unde este greseala duhovnicului si a preoților, (pt ca respectă voia liberă a omului, )..acel vaiet este al unui suflet din iad, adică doarme in căldură(in foc) , si întuneric, si duhovnicii si preoții, nu mai stiu de ei...caci nu vorbesc oamenilor despre pericolul real al iadului, focul veșnic și întunericul veșnic, lipsa iubirii si milei, ca omul sa decidă in cunostinta de cauza, aleg calea binelui, a lui Dumnezeu, care mamduce spre Rai, viață v veșnic fericita, nu spre iad, care este real, vorbiți Oamenilor despre pericolul iadului, pana nu e prea tarziu. Acum c Bunul Dumnezeu va avertizează, luați aminte, nu va obligă, dar se va da socoteală si pt ce am fi putut face si nu am făcut, adică despre omisiune. Slăvit să ne Fie Tatal Ceresc, in c Vecii Vecilor, mare este Duioșia si Smerenia Sa, față de noi oamenii, asa de mult ne iubeste si ne respectă, în speranța că ne vom salva sufletul, si va ajunge în Cer i unde locul fiecărui suflet este pregătit de când a început timpul. Tatăl Ceresc nu poate admite în Cer pe cei ce nu respecta Poruncile Lui și pe cei care nu Îl iubesc. Verifica-ti inima sa vezi, să ai certitudinea că ești pe calea cea bună, pe Cărarea Salvării.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai si-atunci de ce la-ti avertizat pe un duhovnic al unui anonim ca va afla raspunsul dupa 7 zile-d-na MARIA stie muuulte! dar nu le publica sau doar in cartile ei? sper in publicare dar si in raspuns la mesaj

    RăspundețiȘtergere
  4. Desigur toti duhocnicii scrisi. Ei vor lucra mina in mina cu Dumnezeu insusi Cineva venire teofanica de care ei nu vor fi decit prea putini convinsi la inceput.
    Nu va fi usor sa fie convinsi datorita citorva factori dar adevaryl va cistiga. Cei nescrisi vor ramane fara har vor huli pe mai departe crezind ca Cineva nu este Savaot si Duhul Sfint promis ci profetul mincinos care l.ar promite pt dupa urgie nu pe Iisus ci pe falsul Iisus pt ca falsul Iisus nu este dceeasi fiara cy cea cu profet mincinos asa cum Cineca va face darea in vileag despre toti 7 incit ei prizonieri erorilor canonice dogmatice ssteptarilor mindriei si dezintornarilor minciunilor etc vor fi prea convinsi ca au dreptate ..incit efecfele apasatoare ale hulei lor le vor pune pe seana presupunsei Sale naturi demonice ..incit vor crede ca asta ar trebui sa fie dovada (in lipsa uneia concrete verificabile) si pt cei cpnvertiti deja care sa ii convinga sa se intoarca inapoi..inainte de urgie se vor mai intoarce o mina doua sinceri sau nu cazuti in plada popagandei defaimatoare pr fondul unei credinte incipiente fara prea multe dovezi inca -dar dupa nimeni nu va mai reveni iar dovezile se vor inmulti inseosebi cele interioafe pe masura avansarii in practica spifituala cu simt de raspundere si nazuobta de crestere .

    RăspundețiȘtergere
  5. Preoti au multe ispite,ei slujesc lui dumnezeu ,spovedesc,impartasesc,cat de mult se incarca cu pacatele noastre,va dati seama ca NECURATUL nui convine si aducand omul prin spovedanie la curatirea sufleteasca,e si normal ca trec prin multe ispite,este bine asa cum spune doamna Maria ,sa nu judecăm,ii judeca Dumnezeu iar judecata lor este mult mai aspră de cât a unui om oare care.
    Bunul Dumnezeu și Maica Domnului sa le ajute sa pască turmele asa cum a păscut Mântuitorul pe Sf. Apostoli.
    Doamne Ajuta sa avem mântuire și iubire de Dumnezeu. Cu mult drag doamna Maria si multa sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  6. pt Masinca-tocmai de aceea am intrebat-o pe d-na Maria de ce a scris despre acel duhovnic al unui anonim, ca va primi raspuns in 7 zile de la IISUS-ce stie ea si nu vrea sa spuna?-oricum nu e bine sa se lege de preoti pt ca si ea este in biserica si se impartaseste- nu de la secte!

    RăspundețiȘtergere